Garasjeport i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Asker

Port og Industripartner Drift AS

Etter 30 år som importør av Novoferm, Nordpro, Condoor,Alpha og Eret valgte vi å starte eget driftsselskap som tar seg av salg, montasje og service på Østlandet. Vi tar service og reparasjoner på de fleste industri og garasjeporter. Vi har også eget reservedelslager

Des. 2023

Garasjeport

"Helt OK"
R
René Astad
Spikkestad

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Okt. 2022

Nye garasjeporter

"Raske, effektive og god pris. God oppfølging gjennom hele prosessen"
C
Christian
Asker

SVEIS-STÅL-MONTASJE Børre Larsen

Aug. 2022

Montering av garasjeport- 5,2x2,4 m

"Det var bra utført arbeid men pris og pristillegg pga. montering av en liten ekstra bjelke, var urimelig høy."
O
Omid
Heggedal
SVEIS-STÅL-MONTASJE Børre Larsen
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Utskiftning av to garasjeporter

3474ÅROS

Ønsker å få byttet to garasjeporter.

Montering av garasjeport

1396BILLINGSTAD

Vi er etter noen som kan montere 2 dobbelte garasjeporter.

Service av garasjeport

1397NESØYA

Vaieren har løsnet og noen an festene til porten har knekt/løsnet. Så trenger en service på garasjeporten, med festing av vaier, stramming av skruer, smøring osv.

Montering av 2stk enkle garasjeporter.

3477BÅTSTØ

Demontering av to gamle garasjeporter, montere 2 x nye enkle ledporter ca mål 1.8 x 2m

Ny Garasjeport motor + installasjon, fjernkontroller mm.

1396BILLINGSTAD

Jeg har tatt over et hus der garasjeporten og motoren virker, men jeg får ikke til å minne fjernkontroll. Truykk knappen virker bare "en vei", så jeg får ikke satt på en boks koblet til motoren for å bruke "eksterne" fjernkontroller. Jeg begynner tro jeg må skifte motoren. Ber da om pris på skifte av motor inkl. arbeid. inkl 2 fjernkontroller. Pris gjerne inn med og uten fotoceller, trykk knapp og trådløs kodelås. Porten veier iht klistermerke (vedlagt) 185kg, så må ha sterk nok motor. Taket er av betong. Legger ved bilder av motor og port slik det er idag. Adresse er Asker, Billingstad.

Montere garasjeportåpner

3472BØDALEN

Montering av portåpner på leddet tredør. Type Sommer S9080 base+, ligger klar i garasjen.