Garasjeport - Porsgrunn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Porsgrunn

GHL HAGE & LANDSKAP AS

GHL Hage & Landskap AS er en anleggsgartner og byggmester bedrift.GHL Plan er vår planavdeling med landskapsarkitekter, bygg-/anleggsingeniør og siv. ingeniør miljøteknikk, som utfører byggesøknader, planlegging og prosjektering av utomhus.GHL Bygg & Betong er vår byggavdeling med byggmester og fagskole ingenør Vi påtar oss alt innen tradisjonell tømrer arbeid, Nybygg, tilbygg, rehabilitering og forskaling av trapper, dekker og murer. Vårt geografiske nedslagsfelt er normalt Telemark og Vestfold, men vi tar også arbeider andre steder. Til daglig er det Roar Kjendalen, som trekker i tråden. Grenland Hage & Landskap har sentral godkjenning med ansvarsrett godkjenning nr: 2000007840 Blant våre 33 faste ansatte, er det 1 stk. Sivil Ingeniør, 1 stk. Ingeniør, 2 stk. Fagskole Ingeniør, 2 stk. Landskapsarkitekter, 1 stk. Byggmester, 14 stk. fagbrev innenfor anleggsgartnerfaget, maskinførerfaget, tømrer, byggmester, gartner, platearbeider, vei- og anleggsfaget, samt ADK - kompetanse. Våre kunder er private, borettslag, næringslivet, kommuner og fylkeskommuner. Vi utfører: - Landskapsarkitektur- Prosjektering av murer, overvann og utomhus- Byggesøknader- Anleggsgartnerarbeider, nyanlegg og skjøtsel og vedlikehold - Grunnarbeider, som tomter, grøfter og veier - Betongarbeider, forskaling av dekker, trapper og murer - Vintervedlikehold dvs. snørydding, strøing og feiing av store og små plasser - Lekeplasser - salg og montering av utstyr, samt fallunderlag av helstøpt gummi - Tømrerarbeider, nybygg, tilbygg, rehabilitering, terrasser- Forhandler for Artcihus i Telemark

Se mer

Utforing vindu innendørs

"Rask og pålitelig. Hyggelig og ryddig."
T
Tanja
Porsgrunn, Des. 2023
GHL HAGE & LANDSKAP AS

PETKAU BYGG

Velkommen til Petkau Bygg. Vi har 25 års erfaring i bygebransjen og bred kompetanse. Vi gjør det meste av arbeid: - Renovering - Oppussing - Takarbeid - Tilbygg - Vindu og dør - Veranda og terrasse - Takarbeid Og mer! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Se mer

Garasjeport - enkel service

"Liten service på garasjeport utført til punkt og prikke ;)"
A
Andreas Bjerløv
Porsgrunn, Sep. 2023
PETKAU BYGG
Siste registrerte jobber

Etterjustere Grandal garasjeport (leddport)

3917PORSGRUNN

Port er montert, men selve porten har gått ut av vater. Skyldes muligens at trinser har løsnet. Torsjonsfjær må også strammes opp på nytt.

Utforing vindu innendørs

3922PORSGRUNN

Ønsker hjelp med å fore rundt vindu på soverom. Har kjøpt inn matrialer.

Oppgradering av garasjeanlegg og nye porter

3925PORSGRUNN

Lia Garasjeforening ønsker å oppgradere vårt garasjeanlegg og bytte portene. Dette er et gammel garasjeanlegg fra 1960-tallet som er tidvis oppgradert og vedlikeholdt. Anlegget er bygget i tre og består av 11 garasjeplasser. Vi fikk utledet en tilstandsrapport på anlegget nylig og ønsker å legge denne til grunn for oppgraderingen av anlegget.

Fikse garasjeport

3931PORSGRUNN

Leietakeren klarte å rygge inn i garasje døra. Ønsker pris på reparasjon.

Garasjeport - enkel service

3936PORSGRUNN

Port har løsnet fra motor og må festes med to eller fire skruer, ev med én større bolt tvers gjennom porten. I tillegg trengs en ørliten service; smøre skinnene og stramme to wire. Skal være et raskt og enkelt oppdrag, som ønskes utført snarest, helst i god tid før jobb klokka 09.00 eller etter 17.30.

Skifte av garasjeport

3919PORSGRUNN

Hvit enkel garasjeport 2,55 bredde Leddene er 55cm høye

Siste evalueringer
Nye garasjeporter

Møtte til avtalt tid, utførte montering og tilpasning meget bra. Faktura etter avtale. Anbefales 😊

Mai 2021
T

Tom Erik om VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

Porsgrunn
Reparasjon av garsjeport Lobas.

Veldig enkel kommunikasjon, et konkret pristilbud, rask gjennomføringsdato, godt utført arbeid. Ingenting å klage på.

Sep. 2020
T

Tomasz om VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

Porsgrunn

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.