Garasjeport - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Ski

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Kjøp og montering av 2 stk garasjeporter

"Topp utført arbeid! Ryddig og veldig hyggelig! Fikset også opp på den ene kantstein som jeg hadde klønet med. Anbefales på det sterkeste!! :)"
M
Morten
Ski, Juni 2022

CAR-BO GARASJEPORTER AS

VELKOMMEN TIL CAR-BO GARASJEPORTER ASGarasjeporten er en viktig del av byggets fasade og helhetsinntrykk. I over 50 år har vi brukt vår fagkunnskap og ekspertise til å hjelpe våre kunder til å dekke deres behov, krav og ønsker. Våre isolerte og vedlikeholdsvennlige garasjeporter leveres både i standard- og spesialløsninger til privat, industri, borettslag, landbruk, fellesgarasjer og nøst/båthus. Alle våre garasjeporter er CE-godkjent og kan leveres med automatisk portåpner. For mer informasjon og inspirasjon til valg av garasjeporter, se www.car-bo.noDESIGN -?I dag er designporter mer ettertraktet enn tidligere, derfor har vi vår egen designer som hjelper deg med å finne den perfekte garasjeporten som passer til byggets arkitektur. Sammen med dere utvikler vi spesialtilpasset dekor på garasjeporten i rustfritt stål for moderne preg eller Labank dekor for den mer tradisjonelle stilen.?ÅPNINGSTIDER I BERGENMandag til fredag 08.00 - 16.00Tirsdag og torsdag 08.00 - 18.00Lørdag holder vi stengt.ÅPNINGSTIDER I VESTBYTelefon: Mandag til fredag 08.00 - 16.00Showroom/lager: Tirsdag og torsdag 09.00 - 17.00Lørdag holder vi stengt.KONTAKT OSSBergen - Epost: Bergen@car-bo.no - Tlf..: 55 11 42 10Vestby - Epost: Vestby@car-bo.no - Tlf.: 64 85 78 00BESØK OSSBERGEN: Hjellestadveien 72, 5258 BlomsterdalenVESTBY: Stormåsan 8, 1540 VestbyVi er her for deg og for oss er fornøyde kunder det viktigste.Kontakt oss i dag, for et uforpliktende tilbud!

Se mer

Ny garasjeport

"Ingenting å utsette på noe, pris, kvalitet og oppfølging var veldig bra."
T
Thomas
Ski, Nov. 2021
CAR-BO GARASJEPORTER AS

PORT OG GITTER MORTEN KAKSRUD

4.8 (10)

Port og Gitter leverer solide og trygge porter, gitre, ståldører og solavskjerming til private og til bedrifter. Ut fra dine behov og ønsker kan vi tilpasse de fleste produktene til dine mål og forventninger. Vi streber etter korte leveringstider og tilfredse kunder. Med vårt produktutvalg basert på kvalitet, design og pris mener vi å kunne tilby særdeles gunstige tilbud og løsninger. Besøk gjerne vår hjemmeside for mer informasjon og bilder. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Se mer

Motorisert garasjeport (leddport) ca. 240 cm bredde

"Fornøyd. Jobben ble utført som avtalt. Veldig rask levering. Effektivt og ryddig."
S
Silje Viland
Ski, Sep. 2021
PORT OG GITTER MORTEN KAKSRUD
Siste registrerte jobber

Bygge åpent car port

1423SKI

We need a car port in our enebolig area. The area is covered with Grus/ stones as of now. Please come up with estimate for the same and what all are the possibilities. Area is SKI

Reparere motor til garasjeport

1406SKI

Vi trenger hjelp til å reparere eller bytte motor til garasjeporten.

Garasjeport - puss og lakk

1406SKI

Ønsker å pusse og lakkere garasjeport, ca mål 2 m lengde og 2 m høyde. Se vedlagte bilder

Garajeport går ikke opp

1424SKI

Garajeport går ikke opp

Bytte gammel garasjeport med en ny elektronisk

1406SKI

Hei. Vi trenger å bytte en gammel garasjeport med en ny som er fjernstyrt. Kom gjerne på befaring. Send oss gjerne tilbud på både ny garasjeport inkl. montering og andre utgifter. Takk!

Motorisert garasjeport (leddport) ca. 240 cm bredde

1400SKI

Har i dag en gammel vippe-garasjeport som vi ønsker å bytte ut til en ny motorisert leddport. Ønsker også å utvide åpningen på garasjen ca. 10 cm på begge sider. Ønsker altså: - demontering og bortkjøring av gammel port - utvidelse av garasjeåpning - montering av ny port Ta kontakt for en uforpliktende befaring. Ønsker kun kontakt med/tilbud fra aktører som kan både levere port og gjøre jobben.

Siste evalueringer
Reparasjon/bytte garasjeport

Doortek reparerte to garasjeporter i borettslaget. Vi er veldig fornøyde med jobben de gjorde, og at de foreslo å reparere portene, fremfor å kjøpe nye. Vi sparte masse penger på dette. De kom til avtalt tid og jobbet effektivt. Begge portene fungerer godt og de var lette å kommunisere med.

Okt. 2019
S

Sebastian Aasen om DOORTEK AS

Ski
montering av garasjeport

Montør kom og sjekket arbeidsforholdene i forkant med noe bemerkninger som måtte gjøres før installasjonen. Det var påkrevd og gjorde at installasjonen av garasjeporter gikk veldig greit. Fornøyd med arbeidet.

Juni 2019
J

Jan Halvard om CAR-BO GARASJEPORTER AS

SKI
Diverse utvendig vedlikehold

Leverte oppdraget med utmerket service, godt humør og presist håndverk. Jeg kommer til å bruke Erik Mostue igjen i fremtiden og kan anbefale ham på det varmeste!

Juni 2017
T

Tom Erik om MOSTUE AS

Ski

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.