Garasjeport - Lørenskog

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Lørenskog

NORSK PORTSENTER AS

Norsk Portsenter AS ble etablert i 2001 under navnet "Portsenter av Heidi Martinsen". I 2012 skiftet vi navn til "Norsk Portsenter AS". Etter 2016 tok vi en pause fra anbudsformatet, men nå er vi tilbake her på MittAnbud! Vi spesialiserer oss innen portløsninger både for privat og indstri. Våre porter og portmotorer er av meget høy kvalitet og garanterer deg en sikker og stabil garasjeportløsning. Vi holder til i Eidsvoll på Øvre Romerike i Akershus - 40 minutter utenfor Oslo. Vi utfører både servicer og monteringer av porter og motorer på hele Østlandet! Men vi leverer porter over hele Norge Med vår nettbutikk www.frittlevert.no leverer vi alt fra nye fjernkontroller helt til fjærer, trinser og skruer til garasjeporter, fritt levert over hele landet fra vårt varelager på Eidsvoll. Se litt av det vi har levert her: https://www.facebook.com/norskport/photos

Se mer

Garasjeportåpner har sluttet å fungere

"Stor fornøyd med dette selskapet! De har gode og erfarne ansatte og veldig profesjonelt og raskt arbeid. De solgte meg ett meget godt produkt! Anbefales på det sterkeste!"
P
Prince
Oslo, Feb. 2024
NORSK PORTSENTER AS

OSLO FASADE AS

Oslo Fasade AS ansetter de beste spesialistene på ulike fagområder med bredt kunnskap og mange års erfaring. Takket være dette teamet kan vi være stolte av vår tverrfaglig profil innen byggebransjen. Blant annet driver vi med: - antikvarisk rehabilitering - bygging av moderne, nøkkelferdige bygninger - bygging av konstruksjoner (pergolaer, mesaniner, verandaer, terrasser) - design og etterbehandlingsarbeid av høy kvalitet (vi utfører selv de mest uttrykksfulle ideene til kunden) - krystallisering og rehabilitering av betongflater - renovering av tre- og metallkonstruksjoner - revonering og utskifting av takbelegg samt alle takarbeider - bygging og omfattende reparasjoner av balkonger, terrasser, svømmebassenger, fontener Oslo Fasade AS sin politikk Hver av de 650 prosjektene som vi til den dag i dag har utført ble fullført med suksess og under tilsyn av leder. Alle våre kunder får fullstendig dokumentasjon av arbeidene, både under og etter utførelsen. Alle eventuelle endringer blir umiddelbart konsultert og analysert av våre spesialister, slik at vi kan komme fram til de beste løsningene og foreslå anbefalte måter å endre prosjektet på. Bedriften vår tilbyr også utleie av: (tilbud både for bedrifter og privatpersoner) - modulære og rullestillas - tak- og stillasheis - elektroverktøy (hele spekteret) - hullsager for armert betong (alle størrelser) - motor- og hydraulisk sag for betong, maks. skjæredybde 63 cm (ny på markedet) Tilleggstjenester: - graving og smiing (gravemaskin 2t, 2,5t, 5,5t) - sandblåsing, sveising, galvanisering - krystallisering - sammenføyning av murer, sprekker opp til 70 cm (20 års garanti)

Se mer

Rehabilitering av garasje og skifte av garasjeport

"Alt i alt godt fornøyd med jobben som ble utført. Den ble gjort til avtalt tid og pris. Småting vi ønsket justert eller rettet opp underveis ble raskt ivaretatt. Kommunikasjonen kunne vært noe bedre når det gjelder å få beskjed når arbeiderne kommer ..."Se mer
I
Ivar Rognhaug
FJELLHAMAR, Sep. 2023
OSLO FASADE AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Bytte garasjeport

"Flinke, ryddige og strålende resultat"
L
Linda
Fjellhamar, Juni 2022

PORTSPESIALISTEN AS

4.6 (39)

Portspesialisten AS er en familieeid bedrift med lang erfaring fra garasjeport-bransjen. Vår ambisjon er å være en trygg og pålitelig leverandør av garasjeporter, tilbehør og servicetjenester.For å nå våre mål har vi et høyt fokus på kvalitet i alle ledd.Vi velger kun produkter av god kvalitet fra anerkjente produsenter - dette gjør at både vi og kundene våre kan stole på produktene vi leverer.Våre montører har bred og solid erfaring fra håndverksyrker og er nøye i sitt monteringsarbeid - vi bruker kun våre egne montører for å kvalitetssikre at installasjon og servicearbeid blir utført i henhold til vår standard.Vi kan produktene vi selger - dette sørger for at du som kunde får gjennomtenkte løsninger. Vårt team av erfarne og kompetente medarbeidere har spesialisert seg i sitt fag. De sørger for at sluttresultatet blir bra, uavhengig om du benytter deg av våre installasjonstjenester eller om du velger å montere selv. Står du fast eller har andre spørsmål har du alltid en fagmann du kan kontakte.Ved å fokusere på ekspertise, effektivitet og personlig service kan vi sørge for at du som kunde får en god opplevelse når du velger å benytte Portspesialisten AS som leverandør.Vi kan garasjeporter. Helt enkelt.

Se mer

Garasjeport og motor

"Veldig fornøyd"
s
Shahzad
Fjellhamar, Mars 2021
PORTSPESIALISTEN AS

VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

VI HAR NÅ KAMPANJETILBUD PÅ NOEN UTVALGTE PORT-TYPER FERDIG MONTERT I KLARGJORT LYSÅPNING VALGFRI FARGER: HVIT RAL9016, ANTRASITT GRÅ RAL7019, SORT RAL 9005. -R2-SMALPREGNING MED TRESTRUKTUR INKL LIFTMASTER LM50EVFF FRA 16990,- -RFS-E HELPANEL SLETT UTEN TRESTRUKTUR INKL LIFTMASTER LM50EVFF FRA 22900,- Vestfold Garasjeporter er et firma som holder til i Sandefjord. Lang erfaring innen: - Tømrerfaget - Garasjeporter - Nymontering - Service og vedlikehold - Reparasjoner av eldre garasjeporter - Motorstyring/portåpner Øyvind Ottosen har fagbrev som tømrer samt bred erfaring med nymontering/service/reparasjon av garasjeporter/vippeporter. TJENESTER -Salg og montering av Garasjeporter. -Salg og montering av Portåpnere m/tilbehør. -Reparasjoner av eldre ledd og vippeporter (deler på lager) -Tømrer-arbeid (Ombygging av garasjer, vindu/dør-bytte, terrasser/levegger, mindre tømrerarbeid) -Gratis befaring - uforpliktende tilbud Dekker følgende områder: - Vestfold og Telemark - Viken - Oslo -Norske leverandører med porter produsert i Europa av høy kvalitet.

Se mer

Montering av garasjeportåpner

"Meget kjappt og godt levert! God pris og hyggelig service. Varmeste anbefalingee fra meg"
L
Lars Marius
Rasta, Des. 2020
VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

DOORTEK AS

4.8 (25)

DOORTEK tilbyr installasjoner, reperasjoner, automatisering, reservedeler og tjenester for hvilket som helst type garasjeport. DOORTEK er et dynamisk, full-service garasjeport firma som tilbyr kvalitets garasjeporter og åpningsløsninger med uovertruffen kundestøtte. Hver eneste kunde er viktig for oss, og vi ønsker å tjene deg ikke bare idag, men også i årene fremover. Fullstendig tilfredshet blant kundene er den eneste måten vi kan nå målene våre på. Vår bedrift spesialiserer seg både innenfor industriport og privat garasjeport installasjon og reparasjon. Vi er dedikerte og tilbyr den høyeste kvaliteten av garasjeporter og service. Våre teknikere er eksperter innen garasjeporter, og har kunnskap og erfaring i å utføre tjenester som garasjeport reparasjon, rulleport tjenester og installasjon av standard og spesialiserte garasjeporter.

Se mer

Garasjeport

"Vi har nylige fått ny garasje dør , arbeidet ble utført som avtalt og profesjonelt .Man kan trygt bruke Doortek AS, Kommunikasjon var fantastisk, uten noe problem, de snakker flytende Engelsk."
B
Balwinder S
Fjellhamar, Feb. 2020
DOORTEK AS
Siste registrerte jobber

Garasjeportåpner har sluttet å fungere

1476RASTA

Vi har en garasje med portåpner og den har sluttet å fungere ut av det blå og vi må åpne den manuelt og stenge. Vi vet ikke hva er årsaken. Den er litt eldre. Ønsker helst å reparerer disse.

Fiks på ødelagt fjær i garasje port

1472FJELLHAMAR

Fiks på ødelagt fjær i garasjeportern

flytte garasje port

1473LØRENSKOG

Hei ønsker å flytte garasje port

Flytte garasje post

1473LØRENSKOG

He. Vi ønsker å flytte en garasje

Utbedring av garasjeport

1475FINSTADJORDET

Jeg ønsker å heve garasjeporten min med 5 cm slik at jeg får plass til skiboks. Det er aktuelt å skifte port dersom dere anbefaler det. Garasjen står i rekke.

Rehabilitering av garasje og skifte av garasjeport

1463FJELLHAMAR

Hei! Vi har en garasje med terrasse over som må rehabiliteres. Leca med puss. Må pusses opp på nytt og det må også legges nytt belegg på tak av garasje. Garasjeport skal skiftes til en ny med motor. Murerkompetanse vektlegges ved valg av håndverkere på denne jobben.

Siste evalueringer
Service garasjeporter

Veldig fornøyd med raskt, effektivt og profesjonelt utført service på mine 2 garasjeporter.

Okt. 2019
F

Frode om NORSK PORTSENTER AS

Rasta
Ønsker tilbud på utskifting av gammel og montering av ny garasjeport

Vi byttet ut vår gamle, fastkilte garasjedør og fikk Doortek til å installere ny, elektrisk port. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Kommunikasjonen underveis var meget god (på godt engelsk) og de ansatte er tilgjengelige, hyggelige og fremoverlente. Levert og utført på kort tid og til angitt kost. Kan trygt anbefales!

Aug. 2019
J

Jørgen Skredsvig om DOORTEK AS

FJELLHAMAR
Reparere garasjeport + installere portåpner

Valget falt på Portservice Oslo og Akershus AS. Fikk konkurransedyktig tilbud om reparasjon + installering av portåpner, samt tilbud om ny port. Montør fra Portservice var effektiv og gjorde jobben unna raskt. Motoren (Tormatic 702) er liten, diskret, støyer lite og hever/senker porten jevnt og fint.

Mars 2017
H

Henning om PORTSERVICE OSLO OG AKERSHUS AS

Lørenskog
Ferdigstille Garasje - Pusse, støpe, legge inn strøm

Jobben er utført og avsluttet

Mars 2016
O

Ole-Thomas om AKTIV SERVICE AS

Rasta
reparering av garasjeport

Hyggelig mann, kom presis til avtalt tid, har utført en kjempejobb. Jeg anbefaler ham veldig sterkt.

Juni 2015
H

Hien om Bolstad Auto- Port- Bygg

Lørenskog
Bytte wire i garasjeport

Rask og god service til god pris. Leveranse over forventning! Takk for godt tips vedr. montering av sikkerhets wire.

Aug. 2013
C

Christer Fossum om NORSK PORTSENTER AS

Lørenskog
Montere garasjeportåpner

Endret oppdraget undetveis. Monterte 2 nye porter med åpnere.Fagfolk som vet hva de gjør. Bra dialog før og under bestillingen. Proff montering og rask utførelse. Anbefales!.

Juli 2013
V

Vidar om NORSK PORTSENTER AS

Rasta
sette opp en garasjeportåpner

Jobben ble utført samme dag som de lovde, selv om den som skulle gjøre jobben kom noen timer senere pga. at han forsov seg, men det er vel bare menneskelig å gjøre. De utførte jobben og glad er jeg for det.

Mars 2012
l

lisbeth om CHRIS VALENTIN KNUDSEN

Kurland

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.