Garasjeport - Grimstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Garasjeport i Grimstad

AGDER GARASJER AS

Agder Garasjer har lang erfaring med garasjer og garasjeporter. Vi gjør vårt ytterste for at du som vår kunde skal bli en fornøyd garasjeeier. Vi har porter i de fleste størrelser og utførelser. Ta kontakt for en hyggelig prat, så skal vi sammen finne en god løsning for deg. Vi selger og leverer porter i Agder fylkene. Montasje er hovedsakelig fra Kristiansand-Risør Porter : Vi kan tilby garasjeporten som passer hos deg, og du kan velge porter i de fleste størrelser/utførelser. Vi forhandler porter fra følgende leverandører: - Grandal Trevare - Scan porten Vi tar gjerne en uforpliktende befaring dersom ønskelig. Vi har gunstige priser og meget rimelig frakt.

Se mer

Bygging av ny vegg i garasje og innsetting av garasjeport

"Gav gode råd, bra utført arbeid og rimelig pris"
J
Jon Heck
Grimstad, April 2022
AGDER GARASJER AS

ARBO SNEKKER AS

* Fortsatt ledig: Montering av garasjeporter/Installation of garage doors

"Gjør en god jobb."
F
Fair Deal AS / Jan Erik
Grimstad, Des. 2015
Siste registrerte jobber

Garasjeport åpner

4876GRIMSTAD

Ny garasje port åpner med montering. 3 stk fjernkontroller

Garasjeport fjernkontrol

4876GRIMSTAD

Jeg har klart å miste fjernkotroll til min garasje port åpner. Ny fjernkontroll nødvendig. Esiksterende modell er Came.

Dobbel garasjeport

4870FEVIK

Står i oppstart av garasjebygging. Skal bygge garasjen i termomur og støpe (pga tilbakefylling). Ønsker tilbud på dobbel garsjeport. Lysåpning: 5000mm Høyde lysåpning: 2550mm Høyde innvendig garasje: 2800mm Disse størrelsene kan endres, da garasjen ikke er bygd enda. Så hvis noen andre mål er bedre tar jeg gjerne imot forslag her. Planen er å legge inne en betongdrager på 250x250 Men anbefales det å legge inn andre størrelser,eller evt andre materialer som stål? Eler annet, endrer jeg gjerne dette for best resultat. Helene

Skifte garasjeport

4887GRIMSTAD

Ønsker komplett tilbud på bytte av eksisterende garasjeport. Tilbudet skal inneholde garasjeport (ala Eurodoor slettpanel antrasitt), portåpner (ala Eurodoor proline 800), riving, evt forsterke bæring og installasjon. Mål eksisterende port: Bredde 230 cm Høyde 210 cm Mål med dør (ønsket løsning): Bredde 320 cm Høyde 210 cm (evt juster om ny bæring kreves)

Bygging av ny vegg i garasje og innsetting av garasjeport

4879GRIMSTAD

Ønsker hjelp til å montere garasjeport fra grønt fokus. Porten er 2,40 bred, men skal monteres i vegg med garasjeport som i dag er 4,20m. Det skal være vegg og dør i den delen som nå ikke lenger blir port.

* Fortsatt ledig: Bygge garasje med leiligheten

4870FEVIK

Vi ønsker å få bygd en garasje med en leilighet i andre etasje. Ca 49m2

Siste evalueringer
Skifte to garasjeporter, inklusive jekke opp ene siden av garasjen

Grei dialog med kontaktperson i bedriften. Arbeidet ble utført på en meget bra måte i henhold til avtale og pris.

Sep. 2013
K

Knut om Hansen & Justnæs AS

Grimstad
Service på garasjeporter

Vi ønsket å få service/reparasjon av garasjeportene våre. Etter å ha prøvd å finne en seriøs bedrift selv, ble løsningen å legge jobben ut på Mittanbud. Vi fikk raskt svar fra Portfix AS v/Morten. De stilte opp på kort varsel og gjorde en veldig god jobb. Vi er veldig fornøyd! Portfix anbefales gjerne!

Des. 2012
J

Jan Knut om PORTFIX AS

Grimstad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.