Garasjeport i Rygge

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Snekker e.l til å se hva feilen er

1525MOSS

Hei, vår garasjeport ble ødelagt kort tid etter den ble montert. Produsenten mener det ikke er produktfeil, montørene sier det er produktfeil. Trenger et skriv på hva en uavhengig kyndig mener er feil. De fleste mener det er produktfeil, isoleringen som glipper. Mulig dette kan gjøres kun via bilder, har mange jeg kan sende.

Hjelp med garasjeport

1523MOSS

Har en eldre garasje med vippeport. Døra er veldig tung. Har montert ny garasjeportåpner men den klarer ikke løfte porten. Noen som kan hjelpe med dette?

Service garasjeport

1534MOSS

Jeg trenger service på mine 2 garasjeporter

Håndverkere - Snekkere

1534MOSS

Skifte 2 stk. garasjeporter - skifte vindski bord på taket - skifte noen få villmark bord på terrasse

service

1532MOSS

garasjeporten går ikke ned sitter fast et sted, ønsker service fortes mulig..

Flislegge gang, lister, sparkling og annet småplukk.

1523MOSS

Etter oppussing av leiligheten trenger jeg hjelp med å rette opp småplukk i leiligheten. Har 2 stk trapper som må pusses og den i 1 etg må lukkes. Sikringsskapet må sparkles da den fortsatt er ujevnt og må listes i hjørnene. Etter at jeg rev den gamle peisen er det en glippe fra muren til gipsen som må fikses. I gangen må det pusses etter jeg prøvde å sparkle da hunden min klorer i veggen. Gulvet i gangen må gjøre istand til flislegging og flislegges ( gamle laminatgulvet er revet opp). Er på ca 3.5 kvm. Har kjøpt inn fliser på 30X30z Må listet her og der i leiligheten også. Montere i spiler i trappoppgangen så det blir sikkert og godkjent. Bytte av garasjeport er under vurdering. Trenger også befaring på pris på dette.