Montering og reparering av garasjeport i Moss

Skal du bytte, montere eller reparere garasjeport i Moss? Uansett om det er en leddport, vippeport eller rulleport så kan du få hjelp med din garasjeport fra håndverkere på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering og reparering av garasjeport i Moss

Skal du bytte, montere eller reparere garasjeport i Moss? Uansett om det er en leddport, vippeport eller rulleport så kan du få hjelp med din garasjeport fra håndverkere på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber i Moss tilknyttet garasjeport

Reparasjon av garasjeport

1597MOSS

Har en motorisert garasjeport som ikke fungerer helt som den skal. Døra går en halvmeter opp før toppen treffer skinnen (den midterste) og dermed stopper døra. Trenger nok også en generell service.

Garasjeport

1580RYGGE

Hei, trenger en som har erfaring med garasje port . Kan ta jobben allerede imorgen, lordag eller mandag.

Karm rundt garasjeporter - forslag til løsning og montasje

1512MOSS

Jeg har skiftet 2 garasjeporter og har fjernet de gamle trekarmene. Ønsker nye metallkarmer i samme farge som garajeportene (RAL 9005 DM sort). Mål på portene (ca. mål): Venstre port: Bredde 270 cm, Høyde 206 cm, Dybde 26 cm Høyre port: Bredde 260 cm, Høyde 206 cm, Dybde 26 cm Karmene kan gjerne gå litt ut på veggflatene. Ønsker forslag til utforming. Kan være aktuelt med led-belysning i overkant (vurderes, men ikke viktig). Ønsker å få karmene montert så snart det er praktisk mulig.

Befaring + bytte av garasjeport

1511MOSS

Vi trenger ny garasjeport. Bredde 4.85 m x Høyde 2,24m. Vi byttet ut portåpner i fjor, så den trenger ikke å byttes. Har ikke store kravene til porten, så lenge den «funker». Jo rimeligere jo bedre. Den vi har i dag er av tre, og er blytung, så det er ikke et krav at porten skal være av samme materiale. Ønsker befaring og totalpris for bytte av port.

Snekker e.l til å se hva feilen er

1525MOSS

Hei, vår garasjeport ble ødelagt kort tid etter den ble montert. Produsenten mener det ikke er produktfeil, montørene sier det er produktfeil. Trenger et skriv på hva en uavhengig kyndig mener er feil. De fleste mener det er produktfeil, isoleringen som glipper. Mulig dette kan gjøres kun via bilder, har mange jeg kan sende.

Hjelp med garasjeport

1523MOSS

Har en eldre garasje med vippeport. Døra er veldig tung. Har montert ny garasjeportåpner men den klarer ikke løfte porten. Noen som kan hjelpe med dette?

Siste evalueringer
Bytte garasjeport

Veldig god service, god kommunikasjon før oppstart. Arbeidsstedet var skikkelig ryddet ved avreise, noe jeg satte utrolig pris på 😊 prisen var eksakt som avtalt 👍 Vil absolutt anbefales til andre .

April 2020
E

Evy om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Moss
Bytte beslag på garasjeport

Lars er en meget trivelig, serviceinnstilt og ryddig kar, og gjorde en kjempegod jobb, til avtalt tid, og svært god pris. Han fikset garasjeporten og justerte den, og sparte meg for mange kostnader, som jeg hadde blitt forespeilet av andre som ga meg tilbud på jobben. Jeg kommer definitivt til å benytte meg av Lars igjen, dersom jeg skal ha noe gjort :-)

Mars 2020
B

Beate om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Moss
Kle to garasjeporter med aluminiums profiler/plater og lage en ny trappeløsning på sidedør til garasje

Mester Berg byttet 2 garasjeporter og en trapp, alt ble utført meget profesjonelt, rask og effektivt. han ryddet også meget bra etter seg og alt det gamle ble kjørt på fyllplass av han. Så totalt sett er jeg meget fornøyd ++ med alt som ble utført her. Jeg vil utvilsomt bruke han mer, og jeg anbefaler han på det varmeste til alle andre. Mvh Arnfinn Jacobsen

Mars 2020
A

Arnfinn om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Moss
Montere nye garasjeporter i Gamleveien 22, 1534 Moss

Jeg anbefaler Mester Berg Byggmester AS på det varmeste. Veldig ryddig firma på alle måter. Jobben utført på rekordtid til avtalt pris og kvalitet.

Jan. 2020
S

Sverre om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Moss
utvidelse av garasjeport

Helt perfekt !!

April 2019
T

Tryggve Johan om Solskjermingssenteret Avd. Buskerud

Moss
Service på garasjeport

Etter gratis befaring ble deler bestilt. Jobben ble utført meget tilfredsstillende til avtalt pris. God service og veldig fornøyd.

Mars 2018
R

Robin Cecil om TAMAS MAKAI

Moss
Montering av garasjeport

Meget bra raskt på plass, Kom til avtalt tid .. bra håndverk og ryddig

April 2017
J

Jan Vidar om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Dilling
Bygge garasje med taktertasse.

VEGA var grundige og interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig fra befaring til ferdigstillelse. Thomas kom med gode ideer og praktiske løsninger underveis som hevet resultatet. Årsaken til forsinkelsen var søknadsprosessen med kommunen. Anbefales.

Jan. 2015
S

Stian om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Moss
Ny garasjeportåpner

Fornøyd, raskt og servicevennlig

Sep. 2014
H

Hallvard om CAR-BO GARASJEPORTER AS

Moss
Trenger ny garasjeport inkl. montering

Jobben ble utført fortere enn forventet til avtalt pris. Veldig fornøyd!

Sep. 2013
R

Ruben om NORSK PORTSENTER AS

Moss