Skal du totalrenovere bolig i Ålesund?

Totalrenovering av bolig i Ålesund er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Ålesund?

Totalrenovering av bolig i Ålesund er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Ålesund

Pigging, drenering og totalrenovering av bolighus

6013ÅLESUND

Hei, Vi ønsker å komme i dialog med et norsk seriøst og veletablert selskap (må være AS og med god økonomi) for en større totalrenovering. Jeg er noe vanskelig å nå på dagtid, så la en første kontakt være via et godt svar på mittanbud.no. Av ulike praktiske grunner, kommer vi til å stykke opp totaljobben i et par faser. Første fase vil være pigging for utvidet plass til garasje, drenering for så bygging av selve garasjen og renovering av nordfasaden på huset (slik vi ser det henger mye av dette sammen). Dette håper vi kan igangsettes og sluttføres i god tid før vinteren 2024. I en nærmere dialog og rådgiving med den rette, ser vi for oss at neste fase vil være en utvendig og innvendig renovering av hovedetasje og toppetasje. Siste fase, kjeller innvendig. Jobben er arkitekttegnet og nødvendige papirer og møter vil bli levert / gjennomført. Vi ser for oss å komme veldig raskt i kontakt med den rette. Via følgende lenke vil du se noe av prosjektet: https://www.youtube.com/watch?v=o3J0A21PCT8 MVH Eirik

Totalrenovering

6014ÅLESUND

Ønsker befaring til totalrenovering av 1 etg enebolig. Ca 110 kvm. Nytt bad , kjøkken og overflater i stue. Nytt gulv og elektro installasjoner . Bytting av peis, til ovn. Vil ha en entrepenør som står annsvarlig for alt av bygg, elektro, og rørlegging.

Renovering av leilighet

6007ÅLESUND

Skal totalrenovere leilighet i borettslag, vi ønsker å gjøre en god del av arbeidet selv (riving, pigging, endring av lettvegger etc). Ønsker tilbud på følgende: Bad: Renovering, lite bad (2.5 x 1.7 x 2.5m, w,l,h). Ønsker: Utførelse av "alt", med unntak av riving/pigging/snekkerarbeid, inkl spotter i tak, vegghengt toalett og gulvvarme. Kjøkken: Flyttes til rom vedsiden av bad, trenger: Oppsett av rør, må legges samtidig med renovering av bad (vegg-i-vegg). Ny varmtvannsbereder. Elektrikerarbeid (inkl oppsett av komfyrvakt). Annet: Nytt elektrisk annlegg, varmefolie på gulv i kjøkken/stue, ca 30m2. Spotter i tak i gang (ca 4m2).

Total renovering

6260SKODJE

Vi vurderer totalrenovering av stort hus fra 1948. Ønsker kartlegging og planløsninger for renoveringen.

Renovering av eldre enebolig, Ålesundsområdet

6240ØRSKOG

Skal renovere et eldre hus fra 1940. Små endringer på rominndeling. Fasadeendring med etterisolering, skift av vinduer, fjerning av vinduer og bytte fra vindu til balkongdør. Vinduene skal ha samme dimensjon, men mulig endring fra sidehengslet til annen type vindu, avhengig av rømningsvei. Takkonstruksjon skal forsterkes og lektes ned for isolering, bærende vegg på siden av ark skal byttes stendere på, samt fjerne/erstatte en stk. hanebjelke/undergurt/loftsbjelke. Skal flyttes en portal som er bygget opp av 150x150mm, ca. 0,5m så den bærer bjelkeskjøt i etasjeskiller. Noe av detter er gjort, uten å søke. Trenger derfor hjelp til å se om dette er gjort forsvarlig, og da også søke. Ønsker å utføre jobben selv, så trenger hjelp til dimensjonering, tegning og søknad.

Totalrenovering av tømmerhus fra slutten av 1800-tallet

6265VATNE

Skifte tak og isolere, bytte bordkledning og isolere utvending, skifte vinduer (ca 10-12 stk), isolere fra kjeller til hovedetasje. Isolere yttervegger innvendig, nye gulv ol. Det skal inn 1 vedovn med røykrør. Hovedetasjen skal inneholde kjøkken, pantry, gang, 1 bad/vaskerom, 1 soverom og stue. Loftetasjen inneholder 3 soverom, 4 raftekott og gang/trapperom. Det må inn nytt elektrisk anlegg og nytt røropplegg til kjøkken og bad. Grunnflaten er ca 80 m2.

Siste evalueringer
Total renovering av leilighet.

Arbeidet ble utført i henhold til avtale. Konkurransedyktig pris. God kommunikasjon undervegs. (På norsk) Fleksibel og serviceinnstilt. Robert organiserte alt fra å skaffe rørlegger og elektriker, hente materialer og kjøre bort boss. Anbefales.

Des. 2021
G

Grete om OPPUSSING PLUSS ROBERT STANISZEWSKI