Totalrenovering av bolig

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Totalrenovering av bolig
BYGGM AS logo
BYGGM AS
Sundveien 2, 2015 Leirsund
4.9(8)

Siste evaluering

Totalentreprise - ombygning og oppussing av leilighet

"Jeg brukte ByggM for totalentreprise ved ombygning av hele leiligheten. Inkludert riving av bærevegg med tilhørende søknad til Plan- og bygningsetaten. Utrolig godt og nøyaktig utført håndverk. Pålitelige og dyktige håndverkere som gjør det lille ekstra hele veien slik at det blir perfekt resultat. Har lagd åpen løsning kjøkken/stue, endret planløsning i leiligheten. Sømløst arbeid gjennom hele prosessen ettersom det benyttes egne håndverkere fra firma samt faste rørleggere, elektrikere osv. Lett tilgjengelig på telefon ved behov og enkel å kommunisere med. Det ferdige resultatet er perfekt og jeg kommer garantert til å bruke ByggM neste gang jeg trenger håndverkere. Kan trygt anbefale ByggM"

I

Ingvild

Oslo, feb. 2024

Les flere evalueringer om BYGGM AS

Vestland Byggservice AS logo
Vestland Byggservice AS
Hammarsdalen 21, 5281 Valestrandsfossen
4.8(36)

Siste evaluering

Oppussing av leilighet 56 m2

"Godt utført arbeid."

V

Viggo

Loddefjord, jan. 2024

Les flere evalueringer om Vestland Byggservice AS

Sandvåg AS logo
Sandvåg AS
Særvollsvegen 36B, 5209 Os
5.0(3)

Siste evaluering

Tilstand og anbefaling rundt oppussing

"Veldig godt fornøyd med hjelpen jeg fikk. Svært kunnskapsrik og kom med masse gode tips for veien videre!"

C

Christoffer Wulf

Rådal, jan. 2024

Les flere evalueringer om Sandvåg AS

Lolands Bygg Og Renovering AS logo
Lolands Bygg Og Renovering AS
Kodalveien 440, 3243 Kodal
4.8(88)

Siste evaluering

Innredning av kjeller m/ behov for noe pigging

"Bjørn Tore og gutta fikk oppdraget med å innrede hele underetasjen våres på omkring 120 kvm. Det innebar kjellerstue, trapp, 2 x soverom, bad, vaskerom, yttergang og bytte av vinduer. I tillegg ble det utvendig platting. Senere oppbygging av bad i første etg. BT har vært prosjektleder under hele prosessen. Han har kommunisert og samkjørt med alle de andre faggruppene som skulle inn. Arbeidet er gjennomført uproblematisk, presist, til riktig tid og til avtalte priser. All kommunikasjon underveis har vært eksemplarisk. Bjørn Tore har også vært tilgjengelig for kunden 24/7 og bistått med alt som trengtes. Resultatet er mer enn jeg kunne drømme om. Jeg vil varmt anbefale BT og gutta. Stine"

S

Stine Maria Gjelstad

Sandefjord, des. 2023

Les flere evalueringer om Lolands Bygg Og Renovering AS

Hændt AS logo
Hændt AS
Skeisvegen 21, 2652 Svingvoll
4.9(9)

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Renovering Hytte Kvamsfjellet

"Jobben innebar en omfattende renovering av en eldre fjellhytte inkludert bygging av kjøkken og bad. Simen og Hændt utførte jobben på en utmerket måte med et fremragende resultat. Simen er ryddig i kommunikasjonen, pålitelig, effektiv, profesjonell, hyggelig, og ikke minst detalj- og resultatorientert. Arbeidet ble utført med meget høy kvalitet og vi er strålende fornøyde med resultatet, anbefales på det sterkeste."

A

Anders

Kvam, des. 2023

Les flere evalueringer om Hændt AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Renovering av hud fra 60/70-tallet

3713SKIEN

Vi ønsker å bli kontaktet på hel eller delvis hjelp på renovering av et hus fra 60/70-tallet. Det innebærer bytte av vinduer og dører, etterisolering og bytting av kledning, åpne opp mellom kjøkken og spisestue (bærevegg), utvide inngangspartiet med ca 2kvadratmeter. Åpne himling i stuen, herunder forsterke bæringen i taket.

Sparkle gips - leilighet Tønsberg sentrum

3110TØNSBERG

Hei, Trenger sparkling (gips) av vegger og tak. Leiligheten er ca. 55kvm med en liten stue/kjøkken, 2 soverom, 2 mindre ganger og tak bad. Ønsker pristilbud og godt utført arbeid.

Renovering av hybelleilighet

4824BJORBEKK

Ca 50 m2 leilighet over garasje skal renoveres. Dvs etterisolering, nye vinduer, nytt bad og ny kjøkkenkrok. Også hel/delvis bytte av ytre panel. Ta kontakt for nærmere info

Pusse opp gang, trapp og kjellergang

3022DRAMMEN

Dette ønskes utført: - heving av dobbel ytterdør - bytte gulv (parkett) i gang ca. 16 m2 - pusse opp mur trapp ned til kjeller - pusse opp vegger tak og gulv i gang i kjeller. Dette inkluderer området hvor vaskemaskin står. Så det er en våtsone der. Tak må legges nytt i gangen. Ca. 10 m2. - pusse opp bitte lite toalett med vask uten full takhøyde. Under 2 m2

Renovering av en hel leilighet

7050TRONDHEIM

Vi skal renovere en leilighet på 72 kvm, og endre noe på planløsningen. Den går fra 2 soverom til 3 soverom. Det skal monteres nytt kjøkken fra IKEA, samt en del møbler slik at leiligheten står klar for innflytting. Vi ønsker komplett tilbud, også med El og rør. Badet blir ikke totalrenovert, vi bytter kun ut dusj, VVS-tank og baderomsinnredning. Vi har nylig renovert en helt identisk leilighet, og det vil derfor være greit å se på hva som er gjort i denne.

Større renovering. Tømrerarbeid.

6631BATNFJORDSØRA

Ønsker anbud/kontakt med tømrerfirma eller selvstendige tømrere som kan eller har erfaring med renovering av eldre våningshus med tømmerkjerne. Huset er startet opp renovert, tak er komplett nytt. Trenger en håndverker som kan gjøre yttervegger, etterisolering og ombygging.

Siste evalueringer
Totalrenovering av hus + tilbygg

Jeg vil definitivt anbefale Mo Byggeservice. De er pålitelige, leverer utmerket kvalitet på alt arbeid. De utførte totalrenovering hos meg. Snekkerarbeid, baderom, tak, gulv og vinduer. Alt ble utført av Mo til riktig tid, pris og kvalitet. God kommunikasjon underveis. Vil definitivt bruke de igjen og anbefales på det sterkeste.

Okt. 2023
H

Henrik om MO Byggservice AS

Oslo
Renovering bad + diverse modifisering av rom

OK.

Okt. 2023
S

Sindre om BERGEN OPERATING GROUP AS

Voss
Renovering av bolig i Skolebakken 5 i Risøyhamn

VAB arkitekter har vært ansvarlig søker for vårt renoveringsprosjekt. Vi har hatt god dialog underveid, og fått god hjelp med å finne løsninger som vil fungere godt for oss. Vi vil anbefale andre å benytte VAB arkitekter!

Sep. 2023
J

John Alfred om Vab Arkitekter AS

Rossfjordstraumen
Flytte kjøkken ut i stuen + legge flis på badet

Da jeg skulle pusse opp leiligheten min hadde jeg en annelse på hva jeg ville gjør, men med hjelp av Zbigniew så ble alt 10/10. Han kom med innspill, idee´r og hva som var mest areal effektivt for leiligheten min. Han var veldig pålitelig og jeg følgte meg trygg gjennom hele prosessen. Kvaliteten på jobben var over alle forventinger og Zbigniew tok eierskap til jobben fra start til slutt. Det er veldig mange aktører i dette markedet, men Zbigniew er nok en av de mest seriøse jeg har jobbet med. Svarer alltid, møter opp til tide, er hjelpsom og presis. Anbefalte også andre flinke kollegaer, og vil uten tvil jobbe med han på et senere tidspunkt. Gjennomførte også på kort tid, med helt OK pris

Sep. 2023
N

Nana om Zbygg Service AS

Oslo
Endre husets kledning, vinduer, dører, tak, og isolasjon

Everything went well. Filipe helped us throught a number of choices and was very accomodating to our changes of plans. Once we had made up our minds the work was done smoothly and to a good standard of quality.

Sep. 2023
E

Emmanuel om FILIPE SNEKKER AS

Totalrehabilitering av enebolig Kolbotn

Bra levert

Aug. 2023
M

Morten om VS BYGGSERVICE AS

Kolbotn
Totalrenovering av leilighet 81 kvm

Ryddig og effektivt.

Juli 2023
S

Sofie Dypfest om KUNDENSBESTE AS

Østerås
Påbygg

Bra gjennomført.

Juni 2023
C

Connie om Bårli Bygg

Rakkestad
RENOVERE LEILIGHET

Alt var skikkelig bra og prisen var ok Topp kommunikasjon og efektivt arbeid.

Juni 2023
B

Bacha om ASW BYGG AS

Nesttun
Påbygg og renovering av eldre enebolig, pluss garasje

Geilo Interiør og design har gjort en kjempejobb med å totalrenovere huset vårt. Vi fikk mange gode tips underveis og er superfornøyde med resultatet. Kjøkken og bad ble akkurat som vi hadde sett for oss, men med enda bedre løsninger enn vi hadde kommet på selv. Veldig hyggelige arbeidere og god kompetanse. De anbefales varmt videre til små og store prosjekter. Tusen takk for all hjelp og innsats!

Mai 2023
S

Silje om GEILO INTERIØR OG DESIGN AS

Geilo
Renovate four bedrooms, kitchen, hallway and living room

Vi hadde en krevende totalrenovering av enebolig, ekskludert bad/kjøkken, på svært kort tid. Altså måtte det mye mikro-management til, og mange beslutninger underveis. Vi er svært fornøyd med pris og det at prosjektet ble gjennomført på kort varsel og under tidspress. Kvaliteten på arbeidet er stort sett god, men noe detaljer lider nok under at det ble utført under tidspress og vår upresise bestillinger. Alt i alt tommel opp

Mai 2023
J

Jørgen om V SNEKKER AS

Oslo
Renovering av leilighet

Utførte en bra jobb i henhold til avtalen. Kom med gode tips og forslag til løsninger etter hvert. Anbefales.

Mai 2023
M

Mikael om KVALITETS- BYGG V. JAROSLAW MARCIN PISKA

Bergen

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud