Skal du totalrenovere bolig i Tønsberg?

Totalrenovering av bolig i Tønsberg er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Tønsberg?

Totalrenovering av bolig i Tønsberg er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Tønsberg

Oppussing enebolig

3122TØNSBERG

Ønsker tilbud på oppussing av enebolig fra 1950 tallet. Størrelse på oppussingsområdet er ca 100kvm. - Montering av kjøkken - Riving av 1-2 vegg - Gipsing og maling av vegger (5-6 vegger ca) - Legge gulv i 2-3 rom - Oppussing av bad - Elektriker og rørlegger Ønsker helst at en firma står for hele jobben.

Renovering av bolig

3154TOLVSRØD

Bytting av vinduer. Det er råte rundt vinduene, så mulig man må oppgradere innvendig vegger også.

Drenering, isolering, kledning og ny terrasse

3170SEM

Vi har en enebolig fra 1947 der vi ønsker å gjøre en del utbedringer. Det er en for omfattende jobb for oss så vi trenger noen å hjelpe oss planlegge og koordinere prosjektet. Vi trenger også bistand med en ev. søknadprosess. Jeg har tegnet en grov skisse i Sketchup av det vi har tenkt, men denne er ikke helt eksakt. Rakk ikke tegne inn kjellervinduene f.eks. Vi ønsker noen som hjelper oss med å finne gode løsninger da vi ikke er 100% låst til det vi har tenkt så langt.  Under er en oppsummering av hovedelementene i jobben, men må naturligvis ha en befaring. 1. Drenering og kjeller     1. Drenere og isolere grunnmur utvendig     2. Bytte 2 vindu     3. Fjerne og mure igjen 5 vinduer     4. Lyskasse kjellervindu under vinterhage 2. Kledning og vinduer     1. Rive gammel kledning     2. Ny isolasjon     3. Ny kledning     4. Bytte alle vinduer 2. etg.     5. Bytte vindu ved inngangparti     6. Forlenging av tak ved inngangsdør     7. Overbygg kjellerdør     8. Nye vindskier     9. Nye takrenner og nedløp (sølv/aluminium farge) 3. Veranda     1. Ny sammenhengende veranda mot sør og øst     2. Delvis overbygd mot vest. Glassvinterhage (her har vi sett på byggesett fra ulike leverandører, men ikke låst på en bestemt modell.)     3. Utestikk og lys     4. 2 trapper opp til terasse. En ved hovedinngang øst og en mot sør     5. Glassrekkverk terasse     6. Glassrekkverk eksisterende veranda 2. etg.     7. Ny trapp ned fra eksisterende vinterhage 

Sparkle gips - leilighet Tønsberg sentrum

3110TØNSBERG

Hei, Trenger sparkling (gips) av vegger og tak. Leiligheten er ca. 55kvm med en liten stue/kjøkken, 2 soverom, 2 mindre ganger og tak bad. Ønsker pristilbud og godt utført arbeid.

RENOVERING AV LEILIGHET

3122TØNSBERG

1.RIVE, KASTE, OVERFLAE; MONTERE OG MALE MDF PLATER[VEGGER,TAK DER NØDVENDIG ], NY PLANLØSNING 2.LEGGING AV NYTT GULV INK LISTVERK, MONTERING AV NYE DØRER 3.TYNNAVRETTING GULV 4.MONTERING AV NYTT KJØKKEN 5.TOTALRENOVERING AV BAD 6.MONTERING AV GARDEROBESKAP GANG OG SOVEROM 7.BYTTE VINDUER

Oppussing/ ombygging enebolig.

3124TØNSBERG

Renovering/oppussing i enebolig fra 1960-tallet. Arbeid består av flere deler: Pri 1: Renovering deler av andre etasje i boligen. Arealet består i dag av en gang/loftsrom og to soverom. Det ene soverommet ønsker vi å dele i to, og bygge inn bad og «walk-in-closet» der. Det skal også settes åpnes opp fra gangen inn til et kott og settes inn to takvinduer samt bytte eksisterende vinduer. Vi trenger hjelp til å vurdere dagens bygningsmasse før vi river vegger. Kan for øvrig gjøre rivejobben selv. Jobben vi trenger hjelp til innebærer snekker- og elektrikerarbeid samt klargjøre deler av bad. Pri 2: 1. etasje: gang, vaskerom og toalett. Her ønsker vi å flytte vegg mellom disse rommene slik at gangen blir noe større og slå sammen vaskerom og toalett til et rom (vaskerom/garderobe). Det skal også byttes vinduer i disse rommene samt på kjøkken. Pri 3: Bytte tak/takstein på boligen

Siste evalueringer
Overflate oppussing av hus + etablere hybel m. bad

Nøyaktig, pålitelige og enkle å kommunisere med underveis. Evkå kom også med gode forslag underveis og anbefalninger til løsninger når uforutsette ting dukket opp. Evkå Bygg har gjort en omfattende totalrenovering innvendig i huset mitt, med opprettelse av hybel, montering av kjøkken, opprette nytt bad, omgjøring av vaskerom, flislegging og gipsing/maling av hele huset innvendig. Sluttresultatet ble fantastisk. Hele prosjektet ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Jeg kan trygt anbefale Evkå videre som en svært seriøs aktør. Kommer definitivt til å bruke Evkå bygg igjen ved senere anledninger.

April 2023
J

Joakim om EVKÅ BYGG SERVICE AS

Tolvsrød
Totalrenovering Leilighet 75kvm

Støkent utført arbeid, Jarle er lett og sammarbeide med. fikk leiligheten akkurat som jeg ville, til en veldig god pris. Anbefales!

Mai 2022
G

Glenn om TELEBYGG AS

Tønsberg