Skal du totalrenovere bolig i Skien?

Totalrenovering av bolig i Skien er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Skien?

Totalrenovering av bolig i Skien er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Skien

Renovering av hud fra 60/70-tallet

3713SKIEN

Vi ønsker å bli kontaktet på hel eller delvis hjelp på renovering av et hus fra 60/70-tallet. Det innebærer bytte av vinduer og dører, etterisolering og bytting av kledning, åpne opp mellom kjøkken og spisestue (bærevegg), utvide inngangspartiet med ca 2kvadratmeter. Åpne himling i stuen, herunder forsterke bæringen i taket.

Total renovering av hus- konsultasjon

3733SKIEN

Hus fra 1920 tallet trenger masse renovering. Vil gjerne ha konsultasjon på hvor mye arbeid og kostnaden for tegninger og eventuelt prossesn videre.

Totalrenovering av bolig

3717SKIEN

Totalrenovering av bolig på 148kvm. To etasjer og kjeller.

Totaloppussing av hus innvendig

3731SKIEN

Kjøkken: Tette igjen en skyvedør til vegg, sette opp nytt kjøkken og gulv, flytte noen vannrør og elektrisk, ny ventilasjonsvifte, nye vinduer og sette opp spiler Stue: Nytt gulv, renovere gammel peis, nye vinduer og hverandadør. Bad: Flytte avløpsrør samt vannrør, ny dusj, nytt toalett, ny baderomsinnredning og nytt vindu (mindre . Soverom x4: Bytte vindu og en hverandadør på hovedsoverom. Vaskerom: Flislegge gulv, sette inn avløp til vaskemaskin og tørketrommel, ny vask Alle innvendige dører byttes, dør til bad skal utvides. Bytte alle vinduer på totalt 15, og to hveranda dører.

Gjøre om et utehus til anneks

3716SKIEN

Har et eldre utehus uten isolasjon, på ca 22 m2 i grunnflate, 5.2 m på det høyeste og 3.2 på det laveste. Det skal bli et anneks med kjøkken, bad og sovehems, og jeg ser etter noen som kan gjøre hele oppdraget, unntatt det elektriske og rørlegging. Dette skal gjøres: Isolasjon Stenderverr på alle vegger og tak Plaste alle vegger Gipse alle vegger Grave opp gulv til rør Støpe gulv Bygge opp gulv med isolasjon Sette opp kjøkken Lage et godkjent våtrom på 4 m2 Lage en sovehems på ca 8 m2 Bytte 3 vinduer Sparkle alle vegger Male hele annekset Bytte utgangsdør Sette inn vindu på toppen av utehus

Kjellerleilighet+ totalrenovering/påbygg

3714SKIEN

Hei. Jeg har hatt denne jobben ute tidligere, men mistet litt oversikt og de jeg sendte tegninger til responderte ikke. Derfor starter jeg på nytt. Det første som skal gjøred er å ferdigstille leilighet i kjelleren. Jeg trenger å få opp et par lettvegger, bytte et par/tre vinduer(mure, liste og gjøre det pent), bokse inn noen rør, og få på plass kjøkken. Og muligens sette inn en branndør. Kanskje også legge noe gulv. Så når dette er gjort vurderer jeg å heve taket for å klargjøre for en 2.etg, men samtidig få på plass en mikroleilighet der. Her må også vegger i 1.etg etterisoleres og ha ny kledning. Og jeg vurderer solcellepaneler på taket. Enten stopper jeg der og tar alt utifra hva kostnadene blir. Eller så er det innafor og jeg kjører på å bygger rom også i 2.etg. Jeg har tegninger. Leiligheten ønsker jeg klar så fort som mulig(helst før august) men her må det også søkes. Ta kontakt så avtaler vi befaring, og jeg kan sende over tegningene jeg har. Mvh Nina

Siste evalueringer
Div snekker arbeid

Fikk hjelp av R&P Bygg til gipsing, sparkling og maling av hel enebolig. Ble veldig bra resultat med listefritt rundt vinduer og tak. Anbefaler dem på mitt sterkeste. Veldig hyggelig håndverker. Morten R

Juli 2021
M

Morten Ralle om R&P BYGG, MALINOVSKIS