Skal du totalrenovere bolig på Hamar?

Totalrenovering av bolig på Hamar er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig på Hamar?

Totalrenovering av bolig på Hamar er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig på Hamar

Totalrenovering av enebolig

2315HAMAR

Vi ønsker å etterisolere huset, enten fra innsiden eller utsiden, bytte vinduer, bytte to inngangsdører, pigge opp gulvet i underetasjen og legge varmekabler for vannbåren varme i gulvet, legge varmekabler i hovedetasjen, legge nytt gulv i begge etasjer, rive gammel peis med peisinnsats og sette inn ny vedovn, bygge vaskerom og bod i nåværende garasje under huset, gjøre om et vaskerom til bad, flytte kjøkkenet til en innebygd terasse og sette opp nytt kjøkken, installere spotter i taket, og eventuelt pusse opp veggene på innsiden av huset hvis det blir etterisolert fra utsiden. Huset er ca. 200 kvm stort.

Bytte tak, skifte kledning og vinduer, etterisolere utvendig.

2321HAMAR

Gammelt hus fra 1912. Sist gjort utvendig utbedringer på '50-tallet tipper jeg. Vi må skifte tak -i forhold til dagens forskrifter antar jeg at "utstikket" i 2.etg har for liten vinkel -det ligger papp der i dag. Vi har opplevd lekkasjer ved kraftig regnvær. Utvending kledning og vinduer må skiftes. Vi har pusset opp innvending, og klargjorde for nye vinduer etc da. (endre noe størrelse på vinduer, samt terrassedør etc) Har ikke gjort noe mer siden, så det står også midlertidig innvending. (Vil det gå under fasadeendring, så det kreves søknad til kommunen å endre noe størrelse på vinduer?) Trenger også råd til inngangsparti og en "forsterking" av fundmenet på det. Det beveger seg. Ny ytterdør skal vi også ha. Vi har egentlig ett enda større prosjekt, da vi gjerne også skulle ha utbedret kjeller. Den står urbukelig per i dag. Men på grunn av kostnader tror jeg vi er nødt til å ta det mest nødvendige først, som er tak, vindu, dører og kledning. I kjeller må vi utbedret grunnmur, øke takhøyden med 20-cm (er ca. 2.00-2.10 cm i dag) og drenert + isolert slik at vi kan bruke den. Kjellertrapp må fornyes. Må også ha radontiltak i kjeller. Men som sagt, tipper disse kostnadene er så store at vi ikke har råd til det i denne omgang, og må vente med det til eventuelt neste runde.

Oppussing av leilighet

2316HAMAR

Renovering av leilighet på 77kvadratmeter. Ønsker å senke taket å få satt opp spotter i gang, stue og kjøkken. Må da ha en bryter til gangen, stua og kjøkkenet. Taket ønsker jeg at gjøres helt ferdig.( sparkel og maling) Må gjøre klar veggen på kjøkken med strøm og tilgang til vifte og vann. Kjøkken vil jeg sette opp selv. Bad: må totalt renoveres. Gulvet må pigges, sluket må flyttes. Flis på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Spotter i tak. Ønsker å kjøpe inn baderomsinnredning og evt fliser selv. Tenker å legge gulvet selv. Har bilde av plantegning på hvordan leiligheten ser ut, og en plantegning på hvordan jeg ønsker at det skal bli

Trenger snekker og murer!

2315HAMAR

Renoverer hel enebolig og trenger litt hjelp! Første jobb er : plasting og lekting av full etg. Alt skal bygges opp igjen, så om vi finner en løsning som fungerer kan det bli mye jobb. Har også andre prosjekter gående på byggefronten, så det kan potensielt bli så mye jobb du vil om ting fungerer og prisingen er rett.

Renovering/2bad/ plateslåing/gulv,vegger og tak.

2317HAMAR

jeg ønsker få til befaring/vurdering av ett prosjekt. Ting som skal gjøres. - 2 bad totalrenoveres. -1 av badene flytte en vegg for større bad. - nye gulv og plateslå vegger/tak. - oppmuring av 3kvm gulv å riving av vegg. Ønsker få til en befaring raskest mulig.

Renovering

2319HAMAR

Total renovering av bolig