Skal du totalrenovere bolig i Porsgrunn?

Totalrenovering av bolig i Porsgrunn er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Porsgrunn?

Totalrenovering av bolig i Porsgrunn er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Porsgrunn

Hjelp til å pusse opp

3914PORSGRUNN

Hei! Jeg har overtatt familie gården og trenger en del hjelp og råd og tips i forbindelse med oppussing. Huset er ifra 1956 og er i relativt god stand, men en del slitasje har det blitt rundt om forbi. Stort sett så er det en total oppussing av 2 etasjer. Vil gjerne at dere tar kontakt, så kan vi kanskje ta en befaring og deretter en pris.

Energirådgiver

3916PORSGRUNN

Trenger en kvalifisert energirådgiver for å utføre en befaring ifm. energitiltak koblet til renovering av kjelleren til et toetasjes hus. Etterisolering og bytting ut av vinduene er utført på overetasjene allerede. Trenger råd ifm. vann til luft oppvarming m.m.

Pusse opp leilighet

3915PORSGRUNN

Jeg ønsker å pusse opp en 5roms leilighet i porsgrunn på 115kvm. Trenger hjelp med å fornye alle overflater, gulv, kjøkken. Muligens også renovere et lite bad. Arbeidet må utføres i juli/august og stå klart til skolestart medio august. Leiligheten er i en eldre klassisk bygård og jeg ønsker å bevare stilen. Ønsker hjelp av en håndverker som ser hva som passer og som kan hjelpe meg å velge kjøkken, gulv etc som passer til stilen.

Kostnadsoverslag totalrenovering

3917PORSGRUNN

Jeg vurderer kjøp av en bolig og i den forbindelse ønsker jeg fagkyndige til å hjelpe meg med et kostnadsestimat på en totalrenovering av den boligen, basert på takstrapporten primært. Ta kontakt for å få tilsendt takstrapporten og videre dialog.

Renovering av kjeller med bad, vaskerom og soverom

3931PORSGRUNN

Har nylig kjøpt nytt hus i Porsgrunn. Deler av sokkeletasje er en utleiebolig med egen inngang. Resten er vaskerom, kjellerstue, boder og trapp til hovedetasje. Vi ønsker å gjøre om kjellerstuen og vaskerommet til et større soverom med tilhørende bad i "hotellromstil" samt etablere nytt vaskerom/mer effektiv lagring. Vi er interessert i både full oppussing gjort av entreprenør men også at kun rørleggerarbeid, bad og elektrisk er klart slik at vi kan plate/sette opp vegger/møblere selv. Vi ønsker å få lagt opplegg med vann og elektrisitet til soverom slik at vi om vi ønsker senere kan sette inn et lite hybelkjøkken her. I tillegg ønsker vi tilbud på forskjellige løsninger for ventilasjon og oppvarming. Det er varmekabler i gulv men jeg er usikker på om det strekker seg over hele området. Det er ett eksisterende sluk i det gamle vaskerommet samt nedløp fra etasjen over. Prioritetsliste over «features» 1. Stor dusj med innbygd hyller, kontrastbakgrunn og kanskje sitteplass. 2. Walkingarderobe/alkove på soverom 3. Gjøre klar til potensiell fremtidig utleie (vann/el til hybelkjøkken i vegg og plass til vaskemaskin på bad) 4. Vaskerom ved siden av bad i kjellergang. 5. Gjennomtenkt belysning på alle rom. 6a. Helintegrert ventilasjon med varmegjenvinning, avtrekksvarmepumpe, varmtvannstank og varmtvann til varme i gulv og/eller radiator. (Husk lydisolering) Eller: 6b. Ventilasjonssystem med varmegjenvinning, ny smart varmtvannsbereder og varmepumpe i stue. (Husk lydisolering) 7. «Franske» dører på soverom nede (betongsaging og kanskje søknad?) 8. Frittstående badekar - er det egentlig plass? 9. Vurdere ny trapp I tillegg pusser vi selv opp overflater i hovedetasjen så det kan hende vi trenger litt hjelp på små ting der. Opplysning om timepris på arbeid utenom tilbudet kan godt tas med. Ta kontakt for befaring. Helst tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen. Se også https://minside.mittanbud.no/jobb/3116127/beskrivelse

Etterisolering og montering av nye vinduer

3931PORSGRUNN

Vi skal bytte vinduer, og vurderer å samtidig utvide veggene slik at det kan etterisoleres med tykkere isolasjon. Huset er fra 1979 med 10 cm isolasjon. Det er også nødvendig med inspeksjon av en vegg da det drypper fra veggen under noen værforhold.