Skal du totalrenovere bolig i Oslo?

Totalrenovering av bolig i Oslo er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Oslo?

Totalrenovering av bolig i Oslo er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av leilighet.

0183OSLO

Trenger hjelp til oppussing av leilighet. Leiligheten er 55m2. Oppgaver: - Avrette gulv så stue og kjøkken er rett og i likt nivå. - Rørlegger til kjøkken og bad. - Membran på bad - Flytte inngangsdør 1-1.5m til siden (har arkitekt som blir ansvarlig søker. - Sparkling og maling av hele leiligheten. - Flislegging av gang og bad. Arbeidet må være ferdig i september.

Gjøre om bod til bad og bad til soverom

0687OSLO

Vi ønsker gjøre om bod/deler av eksisterende soverom til bad/våtrom, og så ønsker vi gjøre om våtrom + deler av entre til soverom. Andelsleilighet andre etasje. Vi må sette inn et større vindu.

Snekker

1088OSLO

Pusse opp leilighet og loft. Riving, Isolasjon og sette gipsplater

Pusse opp hele leiligheten

0375OSLO

Trenger en uforpliktende estimering/tilbud for totalrenovering av ca. 100 kvadratmeter blokkleilighet.

Oppussing av leilighet - flytting av kjøkken og omgjøring av kjøkken til soverom.

0267OSLO

Jeg, Haakon , søker et snekkerfirma som kan ta på en totalentreprise for en oppussing i min leilighet. Jobben innebærer hovedsakelig å flytte kjøkkenet ut i stuen, og gjøre om dagens kjøkken til et soverom. Snekkerfirmaet skal koordinere alle nødvendige håndverkere, inkludert elektriker og rørlegger. Det må i tillegg bygges en lettvegg mellom stue og eksisterende kjøkken med innebygd skyvedør. Det skal legges nytt gulv med lister og malearbeid. Arbeidsbeskrivelse: Flytting av kjøkken: Fjerne eksisterende kjøkkeninnredning( utføres av undertegnde) Fjerne gulvet ( utføres av undertegnde) Tilkobling av vann og avløp til ny kjøkkenplassering i stuen. Det er allerde lagt opp til vann og avløp på stueveggen ( se bilde), men det må forsenkes og slisses i betongen i gulvet og trekkes cirka 4-5meter. Koordinere med rørlegger for frakobling av eksisterende kjøkken, og tilkobling av nytt kjøkken. Installason av pumpe i kjøkkeninnredningen, da avløpet ikke vil ha tilstrekkelig fall til avløpet. Kordinere med rørlegger for installere varmepumpe og varmtvannstank i kjøkkenøy. Kordinere med elektriker for innstallering av alt av nødvendig elektrisk arbeid, da installering og tilkobling av stikkontakter og tilkobling av av hvitvarer. Til kjøkkenøyen må det trekkes strøm inkludert stikkontakt Liste rundt kjøkkenet Omgjøring av eksisterende kjøkken til soverom Bygging av lettvegg som forlengelse av bærevegg med innebygd skyvedørkarm mellom stue og nytt soverom Legge nytt gulv på soverommet med lister Fjerning og omlegging av eksiterende vann- og avløpsrør som ikke lenger er i bruk. Endringer på eksisternde elektrisk anlegg for å tilpasse soverom inkludert stikkontakter og belysning. Gulvlegging med lister Det kjøpes inn nytt gulv som skal legges i stue og kjøkken, inkludert lister og malejobb av vegger i etterkant. Malejobb: Maling av alle berøre områder inkludert det nye soverommet og stuen. Bad På badet skal eksisternde vask og underskap fjernes og koble av vann- og avløp. Det skal installeres ny vask med underskap kjøpt inn på måll med benkplate som dekker over vaskemaskin med tilhørende dør. Fuges mellom skjøtes. Stikkontakt på nåværende plassering skal flyttes bak/inn i nytt speil og det skal installers stikkontakt til vaskemaskin i underskap under vask. Det skal trekkes strømlednign til nåværende utluftingssjakt for kondens, der skal det innstalleres elektrisk vifte. Kvalifikasjoner: Snekkerfirmaet må ha dokumentert erfaring med lignende prosjekter Referanser fra tidligere oppdrag må kunne fremlegges Tilleggsinformasjon Befaring ønskes før endelig tilbud gies Ta kontakt for å avtale tidspunkt for befaring Hvis snekkerfirma har avtalerabatter med diverse leverandører av materialer, gulv, elektrisk utstyr etc er det ønskelig Kontaktinformasjon Haakon Adresse: Lindemansgate, 0267 Oslo Bilder vedlagt. Ønsker prisestimat på hele jobben og tentativ tidsbruk. Oppstart tidlig høst24.

Trenger oppussing ny kjøkken,vaskeri,gulv,maling

0973OSLO

Hei trenger ny kjøkken og fliser,maling på hele huset,

Siste evalueringer
Kjøkken og Stue MM

Vi er glade for å meddele at vi valgte Scandic-Bygg as som totalleverandør for arbeidet som skulle gjøres hos oss. Her var det snakk om totalrenovering av leilighet som følgende arbeid: totalrenovering av kjøkken, bad og toalett, samtidig sparkling, maling og gulvlegging i resten av leiligheten. Alt i alt har vi hatt god kommunikasjon med prosjektlederen underveis, planlegging av arbeidet i tidligere fase, hjelp med innredning og gode råd av fargevalg i leiligheten. Vi ser at kvaliteten er god, da det har vært en del ulike håndverkere innom som er spesialisert i hvert sitt fagfelt istedenfor at det har vært et par personer som har gjort all jobben. Vi kan trygt anbefale S- B til andre.

Jan. 2023
F

Faiz om SCANDIC-BYGG AS

Totaloppussing av leilighet på 110 kvm

Utrolig profesjonelle og kan virkelig faget sitt! Jeg kan anbefale IP Bygg Service AS på det varmeste. Godt oppfølging underveis, kom med en fremdriftsplan, gode innspill løsninger som vi ikke hadde tenkt på før. Skal jeg pusse opp igjen vil jeg benytte meg av IP Bygg Service igjen! Kan anbefale alle og en hver til å be dem inn på en befaring. Verdt tiden man setter av!

Jan. 2023
A

Aleksandar om IP Bygg Service AS

Oslo
Total renovering

God kommunikasjon, ryddig, effektiv og ikke minst hyggelig! Prosessen var så ryddig fra start til slutt, og det var upåklagelig service,enkelt og greit var dette en veldig avslappende opplevelse hvor alt gikk på skinner. Konkurransedyktige priser.Kan anbefale på det varmeste.

Jan. 2023
M

Moa om Bad & Kjøkken Renovering AS

Oslo
Etterisolere hus og bytte ytterkledning.

Alt er bra, flinke gutter og best på pris.

Des. 2022
C

Catrine om NORDSTRAND TOTALENTREPRENØR AS

Oslo
Renovering av bolig på 120 kvm

Dette firmaet anbefales på det sterkeste! Lett å komunisere med, dyktige håndverkere, fleksible og yter utrolig bra service. Kommer til å bruke dere neste gang jeg skal renovere en bolig eller til noe annet! Føler dere kan alt! Tusen takk for jobben dere gjorde!🤩 100 av 10 mulige får dere av meg!

Nov. 2022
H

Haakon om KUTUB Jasareic Zekerijah

Oslo
Bytte ut gulv i et gammelt hus

Fornøyd med resultatet.

Okt. 2022
A

Angelika om AZ BYGG AS

Oslo
Renovering av leilighet (minus bad)|

Kjempefornøyd med arbeidet til Total Maxim Bygg! Meget god kommunikasjon underveis, og de er utrolig serviceinnstilte. Følte ikke at vi måtte følge med på at de skulle gjøre arbeidet ordentlig da de var opptatte av at resultatet skulle bli akkurat slik vi ønsket. Veldig løsningsorienterte, og kom med gode forslag underveis! Vil absolutt anbefale å bruke Total Maxim Bygg.

Sep. 2022
F

Fanny om TOTAL MAXIMUM BYGG AS

Oslo
Renovering av halvpart tomannsbolig

Totalrenovering. Alle overflater, retting/forsterkning av gulv og El. Alt ble levert i.h.t avtale i tillegg til mye ekstraarbeid som dukket opp underveis. Dette ble tatt på strak arm og fikset til en ok pris. Litt problemer med kommunikasjon underveis, men dette var mye min feil da jeg ikke hadde tid til planlegging. Sluttresultatet ble meget bra!

Sep. 2022
S

Stig om EXPERT BYGGSERVICE AS

Oslo
total renovering av leiligheten

Jeg anbefaler dette selskapet av profesjonelle de presterte veldig bra akkurat som jeg foreslo de er veldig dyktige veldig god pris de kom alltid på jobb, et veldig pålitelig selskap og jeg anbefaler deg med suksess. Takk skal du ha

Aug. 2022
S

Serbia om Totalrenovering4you Cimpoieru

Oslo
Full oppussing av 56m2 inkl bad

De rev og flyttet en vegg, pusset opp bad, la gulv, elektrisk anlegg m.m. Raskt respons på anbudet, konkurransedyktige priser, pålitelighet, effektivitet og god kommunikasjon i hele perioden. Feil som oppsto underveis ble rettet umiddelbart, og de var stort sett alltid på tilbudssiden. Noen diskusjoner og uenigheter ble det, men dette ble håndtert på en profesjonell måte fra begge parter. Jeg bruker gjerne Bygglund igjen til mine neste prosjekter, og anbefaler de videre på det varmeste.

Aug. 2022
L

Linda om BYGGLUND AS

Oslo
3 sovrom, 1 mellomgang + hybel

God kommunikasjon med prosjektleder, pålitelig i forhold til gjennomførelse av arbeid av håntverkere.

Aug. 2022
E

Elin om F8 ENTREPRENØR AS

FJELLHAMAR
Skifte takrenner

Godt fornøyd med utførelsen av arbeidet. Litt treg start, men totalt sett fornøyd. Kan anbefales:)

Aug. 2022
E

Espen om AK BYGG AS

Oslo