Totalrenovering av bolig - Eidsvoll

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Totalt oppusse leilighet

2080EIDSVOLL

Hei, jeg har nettopp fått godkjent at vi kan bygge leilighet i næringslokalet vårt, 3 roms leilighet, ønsker å startet fort som mulig.!

Renovering av bolig

2080EIDSVOLL

Trenger et konkret kostnadsoverslag som viser total kostnad med å utbedre manglene ved boligen i Solbergvegen, Eidsvoll,  og for å få standard opp til OK boligstandard. Prospekt Kan sende tilstandsrapporten på epost.

Totalrenovering Råholt

2070RÅHOLT

Hei. Gjelder enebolig på ca 180 Kvm. Montering av kjøkkenøy, rørlegging og elektro til det. Spot lys i hele boligen. Legge gulv, gips på vegger og tak. Endre flis på 2 bad og en WC, og endre fra vanlig toalett til hengende. Mulig endre kledning på bolig også. Kreves både elektrikker og rørlegger.

Totalt renovering

2092MINNESUND

Hei, jeg har en bolig som jeg vil renovere totalt fra null. Trenger flinke folk som utfører denne jobben. Boligen ligger i Feiringvegen, 2092 Minnesun.

Støpe gulv

2070RÅHOLT

Ønsker å støpe på 40 kvadrat meter gulv i huset mitt. Underlag 10 cm med komprimert pukk er klar. Jeg har isopor, armeringsnett og armeringstoler. Ønsker deg, som kan komme og gjøre jobben klar. Send gjerne en pristilbud.

Påbygg ønskes

2070RÅHOLT

Hei, vi ønsker å ha påbygg over gamle huset. Nåværende takk konstruksjon må byttes til konstruksjon med vegg på 1,1 meter. Total påbygg er bare 1,1 meter høyere. Pipen må bygges til nye høyden. Overflate på tak er 64 kvadrat meter. Vi ønsker å ha 2 vinduer på loftsetasje.

Siste evalueringer
Oppussing

Raskt og effektivt. God kommunikasjon og godt arbeid

April 2022
U

Umar Qadir om BYGG OG TRANSPORT BULAITIS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.