Skal du totalrenovere bolig i Moss?

Totalrenovering av bolig i Moss er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Moss?

Totalrenovering av bolig i Moss er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Moss

Oppussing av bolig

1515MOSS

Vegger på soverom, stue og kjøkken skal sparkles og males over, gulv skal byttes. Bad må total renovere. Evt bygge kjøkken. Leiligheten er 50kvm og høyt under taket, 3 meter (?).

Oppgradering av tilbygg

1534MOSS

Utvendig renovering, isolering av utbygg

Innvendig renovering av enebolig ett plan, 150 kvm, inkl kjøkken, bad og vaskerom

1525MOSS

Jeg har planer om å renovere en enebolig innvendig på ca 150 kvm over ett plan, byggeår ca 1982-83. Gulver, vegger, himling, oppdatering el-anlegg, kjøkken (25 kvm), bad (12 kvm), vaskerom (9 kvm) og toalettrom skal pusses opp. Ønsker tot.pris og estimert materialkost. Kevin

Tømrerarbeider - rehabilitering av bolig

1523MOSS

Hei. Skal renovere et par etasjer, og i den forbindelse er det behov for en seriøs snekker-/tømrerleverandør. Forutsettes at leverandør har forsikringspapirer i orden. Arbeidsomfang inkluderer nytt etasjeskille, konstruksjonstilpasninger, taktekking og beslagsarbeider, samt montasje av nye dører og vinduer. Jobben planlegges utført sommer/sensommer 2024. Ta kontakt for videre detaljer. Referanse på tilsvarende prosjekter skal kunne fremlegges.

Boligrenovering (1-2 etg.)

1523MOSS

Skal renovere et par etasjer. I den forbindelse har vi behov for en seriøs leverandør på snekker-/tømrerarbeider. Leverandør skal helst være sentral godkjent. Forutsettes at leverandør har forsikringspapirer i orden. Det vil være endel konstruksjons tilpasninger, nytt etasjeskille, utsparingstilpasninger, taktekking og beslagsarbeider. Samt montasje av nye dører og vinduer. Jobben planlegges utført sommer/sensommer. Ta kontakt for videre detaljer. Referanse på tilsvarende prosjekter skal kunne fremlegges.

Total renovering av en etasje - rive og bygge tilbygg

1523MOSS

Hei. Vi skal i gang med å totalrenovere en etasje inkludert rive og bygge tilbygg. Det vil være endel konstruksjons tilpasninger, nytt etasjeskille, utsparingstilpasninger og insetting av dører (2 + 6) og vinduer (ca. 14 stk), taktekking og beslagsarbeider. Trenger da en seriøs leverandør på snekker-/tømrerarbeider. Leverandør skal helst være sentral godkjent. Forutsettes at leverandør har forsikringspapirer i orden. Jobben planlegges utført sommer/sensommer. Ta kontakt for videre detaljer. Referanse på tilsvarende prosjekter skal kunne fremlegges.

Siste evalueringer
Større oppussing

God oppfølging og presis leveranse

Sep. 2021
S

Silje om TRE OG STEIN AS

Moss
Skifte kledning, takrenner og etterisolere enebolig

De gjorde en stor jobb på vår enebolig: skiftet kledning, isolerte, nye takrenner og tak. Veldig bra kvalitet, pris og effektivitet. Anbefales!

April 2021
M

Monika om NORWAY TAK OG FASADER AS

Moss