Skal du totalrenovere bolig i Trysil?

Totalrenovering av bolig i Trysil er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Trysil?

Totalrenovering av bolig i Trysil er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Trysil

Tilbygg på ca 40kvm og renovering av eksisterende hus innvendig

2420TRYSIL

Kort oppsummering: Ønsker å bygge på huset med ca 40kvm, bestående av tre soverom, et lite toalettrom og gang med adkomst til rommene. Ønsker i tillegg totalrenovering innvendig av allerede eksisterende bygg på ca 85kvm. Dette inkluderer nye klikkvinyl- eller laminatgulv, ny kledning og himling (gips), nye gulv- og taklister, nye innvendige dører og bytte alle vinduer (seks eller sju vinduer) til trelags isolerglass. I tillegg riving av to vegger som i dag utgjør kjøkken, for å lage åpen løsning mot stue samt sette inn nytt kjøkken med kjøkkenøy. Riving av ildsted/peis og sette inn ny hjørnepeis/frittstående vedovn. Riving av vegg mellom vindfang/gang og flislegge gulv i gang ca 8kvm. Rive ene veggen inn til ene soverommet for å lage ny ekstra stuedel. Gjøre om fra synlig elektrisk anlegg til skjult. Ønsker i tillegg å få lagt nytt tak utvendig, bytte fra singel til Kami TerraPLEGEL. Renovering i eksisterende bygg: Vindfang/gang: I dag er vindfang flislagt på gulvet med varmekabler. Ønsker å rive vegg mellom vindfanget og videre gang for å lage åpen gang. Fliser tas bort og nye fliser og varmekabler legges fra ytterdør og innover gang (ca 8kvm). Bytte av inngangsdør. Bad ca 9kvm - Består i dag av vinylgulv og -vegger. Rive eksisterende bad, nye varmekabler, flislegge gulv og vegger, spiler eller gips i tak, gjøre om toalett til vegghengt, ny baderomsinnredning. Plassering av innredning som før så ikke store behov for å gjøre om vann/avløp. Vaskerom: Det som i dag er et soverom vegg-i-vegg med baderommet, vil deles og gjøres om til gang til tilbygg og et lite vaskerom inntil bad (ca 6kvm) så rør må legges gjennom vegg eller gulv til opplegg på vaskerom. Vinylgulv og gips eller våtromsplater på vegg. Kjøkken ca 8-9kvm: Riving av to vegger for å lage åpen løsning mot stue. Nytt kjøkken (IKEA) med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy settes inn. Stue: Riving av oppmurt peis, byttes ut mot hjørnepeis eller ny frittstående vedfyrt ovn. Materialvalg overflater: I alle rom utenom baderom, gulv på vaskerom og flislagt gulv i gang, er det ønskelig med klikkvinyl eller laminatgulv og gips på vegger og himling. Elanlegg: Synlig gjøres om til skjult. Belysning: Spotter i gang, stue, kjøkken og bad. Opplegg til taklamper på alle soverom. Yttertak: I dag singeltak fra husets byggeår i `1991. Ønsker å legge nytt tak med Kami TerraPLEGEL, nye vindskier og nye pipebeslag. Usikker på undertak. Ønsker å rive og klargjøre så mye som mulig innvendig og frakte bort avfall selv. Avklares etter avtale.

Utvendig renovering av hytte. Montering av peisovn

2423ØSTBY

Hytte bygd på 60-tallet har behov for renovering. Tak, utvendige vegger og vinduer. Taket er prioritet. I tillegg skal det monteres ny peisovn inne i stua.

* Fortsatt ledig: Elektrikker / Rørlegger Rehabilitering hus Trysil

2420TRYSIL

Trenger hjelp av rørlegger og elektrikker til rehabilitering. legge opp ny vann og strøm i hus.