Skal du totalrenovere bolig i Frogn?

Totalrenovering av bolig i Frogn er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Frogn?

Totalrenovering av bolig i Frogn er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Frogn

Påbygg og renovering/oppgradering av enebolig

1440DRØBAK

Enebolig fra 1979, som skal utvides med et par rom. Innvendig tilnærmet full renovering. Nytt kjøkken og 2 bad. Skifte av alle vinduer. Drenering av kjeller og etablering av kjellerstue. Garasje skal rives og erstattes med carport. Fornyelse av terrasse.

Oppgradering av eldre hytte

1455NORDRE FROGN

Vi ønsker å oppgradere standarden på hytta vår på Søndre hallangen, og trenger hjelp til alt fra å se hvilke muligheter som lar seg gjennomføre, idèmyldring, og gjennomføring av selve arbeidet. Arbeidet vil blant annet bestå av å rive en vegg for å åpne opp mellom kjøkken og stue, å totalrennovere kjøkkenet, noe takarbeid, å finne løsning og gjennomføre skyvedør (eller lignende) til nedre terasse, gjennom murvegg. Montere rekkverk rundt terasse, kanskje montere trapp fra øverste veranda og nedover, rive en god del innebygde skap, legge nytt gulv i kjeller, sjekke for råte/mugg og evt utbedre dette. Eventuelt også noe malejobb, men det beror seg litt på vår egen kapasitet til å gjennomføre dette. Godt mulig vi får behov for både rørlegger for omstrukturering av rør til nytt kjøkkenopplegg, og elektriker til alt som skulle dukke opp av nødvendig arbeid. Også mulig det dukker opp flere jobber underveis, ettersom løsninger på utbedringspotensiale dukker opp. Dette er en sommerhytte, og det kan være mulig for håndtverkere å benytte fasilitetene der ute underveis i prosessen ved behov. Idèelt sett håper vi å få hytta bruksklar til sommeren 2024. Tar du eller ditt team utfordringen? 🤩 ta kontakt for en uforpliktende prat, befaring, honorar osv.

bad

1449DRØBAK

Vi har flere ting vi ønsker å få gjort, og ønsker tilbud fra et håndtverker-firma som kan gi tilbud på alle arbeidene. Helst en entreprenør som enten har alle disiplinene i eget firma, eller som kan innehente tilbud og stå ansvarlig for oppfølgingen av alle håndtverkere. Tilbud 1: Det første er å fjerne en lettvegg og lage vegg der det har vært dør. Fjerning av vegg og gammelt kjøkken. Dette innebærer flytting av rør og elektrisitet. Deretter skal det legges nytt gulv på ca. 67 kvm. Ønsker pris på arbeid og materialer. Tilbudet kan være med eller uten innsetting av nytt kjøkken (som kjøpes separat). Tilbud 2: Ny peis, med arbeid Tilbud 3: Ny varmepumpe, med arbeid Tilbud 4: Maling av vegg, ca. 67 kvm gulvflate Tilbud 5: Skifte tak (stue / kjøkken) inkl. fjerning av nåværende downlights, ca. 67 kvm. Tilbud 6: Bad. Nytt gulv, nye fliser på veggen og nytt badekar. Pris på arbeid, ikke materialer. Det er mulig med befaring etter avtale.

Hjelp til totalrenovering av leilighet på 80m2

1445DRØBAK

Leilighet på 80m2 skal totalrenoveres, med nytt bad, kjøkken, sparkle vegger, legge gulv og nye lister samt annet nødvendig byggarbeid.

Tilbygg/tak

1455NORDRE FROGN

Bygge 2 etasje på eksisterende bolig.

Rehabilitering av enebolig med omfattende luftlekkasjer

1440DRØBAK

Ønsker tilbud på utbedring av omfattende luftlekasjer i enebolig fra 2002. Huset er et massiv trehus med utvendig utlekting og kledning hvor det er dårlig vindtetting. Det må påregnes å demontere det meste av kledningen (Malmfuru) og også demontere innvendige veggplater, ny fuktsperre og reetablere overflater. Plassbyde vinduer må også tettes (remonteres) Befaring vil være nødvendig og ønskelig!

Siste evalueringer
Renovering av sokkelleilighet

OLDA Bygg AS ved Kristian har gjort en god jobb med renovering av vår sokkelleilighet. Selskapet ble anbefalt av en venn i nabolaget og jobben har blitt gjennomført iht avtale. Kristian er også god på fargevalg og kom løpende med anbefalinger og eventuelle korreksjoner underveis i prosessen. Ryddig selskap som ønsker å levere kvalitet og få et godt omdømme :-) Jeg kan anbefale selskapet og kan gjerne være referanse hvis ønskelig.

April 2021
F

Frode Helge om Olda Bygg AS

DRØBAK