Skal du totalrenovere bolig i Lørenskog?

Totalrenovering av bolig i Lørenskog er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du totalrenovere bolig i Lørenskog?

Totalrenovering av bolig i Lørenskog er et tidskrevende og dyrt prosjekt hvor du bør ha flere bedrifter på befaring. Legger du ut jobben på Mittanbud vil du komme i kontakt med flere entreprenører som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet totalrenovering av bolig i Lørenskog

Med evt. rehabilitering på leiligheten min.

1476RASTA

Helt ny leilighet ble skadet av forrige leietakere. Jeg har lyst til å pusse opp. Jeg ønsker en befaling å prise på. Takk! Nina

Oppussing av et hus

1470LØRENSKOG

Total renovering av en enebolig fra 1987, 182 kvm. Jobben inluderer: 1. etasje: rive en vegg mellom stua og kjøkken, bytte tak, bytte gulv, skrape og male vegger (tapet i dag), flislegge gang og WC. 2. etasje: 4 soverom med tapet på vegger og tepper på gulvet - nytt gulv, vegger males, taket males. Renovering av badet er lagt ut på separat oppdrag, men kan også bli gjort av samme leverandør Kjeller: vegger og tak males (tre panel), nytt gulv (det er varmekabler i gulvet). Fliser legger på WC, vaskerommet, boden og gang. Alle rom må renoveres fult, men skal ikke bli våtrom. I kjeller stua det er 4 vinduer som er veldig små per i dag, disse er det ånskelig å bytte med større vinduer, som da må graves og bygges "kasse" på utsiden. Vinduer og dører: vurderes om de må byttes eller kan males. Strøm er sjekket og nytt sikringsboks installert i 2023. Loft - per i dag uinreddet. Ventalasjon må utbedres.

Utvidelse av et hus

1470LØRENSKOG

Vi har et eldre hus fra 1927 med mansardtak. Vi er svært fornøyd med plasseringen av huset og naboene. Ønsker derfor ikke å flytte. Problemet er at huset er for lite. Vi ønsker å forstørre huset, og endre innvendig planløsning uten å miste dets særegenhet med mansardstil. Vi ønsker også en godkjent utleiedel i underetasjen samt fjerning av en del berg/fjell slik at vi kan få mer uteplass. Huset er plassert på toppen av et lite fjell. Ønsker at en arkitekt ser på huset og lager oss en realistisk tegning på hvordan huset kan bli. Mulighetsstudie? Gjerne ordne byggesøknad osv.

Total entreprenører

1472FJELLHAMAR

Prosjektbeskrivelse: Totalrenovering av leilighet Vi søker erfarne entreprenører for en omfattende renovering av vår leilighet. Følgende arbeid skal utføres: Bygging av et lite kjøkken. Oppføring av et nytt bad. Etablering av gangområde. Oppdeling av rom for to soverom. Utskifting av inngangsdør. Montering av nytt vindu. Riving av eksisterende vegger. Kasting av bygningsavfall. Vi ser etter pålitelige fagfolk med dokumentert erfaring innen lignende prosjekter. Vennligst inkluder estimert tidsramme, kostnadsforslag og relevant referansearbeid i ditt svar. Kontaktinformasjon: Gabriel

Nytt tilbygg, nytt påbygg og totalrenovering av eksisterende bolig.

1479KURLAND

Hei. Vi ønsker å innhente totalpris på: 1. Nytt tilbygg på baksiden av huset på ca 50kvm i grunnflate ( 2 etg) med takterrasse på toppen. 2. Nytt påbygg på ca 160 kvm. 3. Totalrenovering av eksisterende bolig 4. Må også sette opp en ca 4m høyt støttemur langs byggegrensen på ca 20 m. Denne skal holde innkjøringen til garasjen. Ønsker oppstart av muroppsetting ila høsten. Resten etter avtale. Trenger firma som har lang og god erfaring med slike prosjekter og nødvendige sertifiseringer for å utføre overnevnte arbeid. Mvh Kaj

Totalrenovering av enebolig

1472FJELLHAMAR

Totalrenovering av enebolig. Pusse opp: 2 bad 4 soverom stue kjøkken inngangsparti Firma må være godkjent. Det må være totalpris. Ta kontakt for befaring!

Siste evalueringer
Bygge ut huset

VG Nord Eiendom AS utførte en relativt stor utbygging på vårt hus (rive yttervegger, sette opp nye, støping av såle til tilbygg, endre rørsystem, nytt innertak med spotter, nytt gulv, ny skyvedør ++) Gediminas ledet hele prosjektet på en utmerket måte, ved å holde alle avtaler, komme med gode forslag til løsninger og han var alltid tilgjengelig og hyggelig. Under prosjektet jobbet både snekkere, elektrikere og rørleggere. Samtlige var profesjonelle, hardtarbeidende og hyggelige. Vi hadde fem ulike entreprenører på befaring, og valgte VG Nord Eiendom mye pga av et godt tilbud og en godt inntrykk på befaring. Anbefales!

Mai 2022
T

Torgeir om VG NORD EIENDOM AS

Rasta
Platting og skjerming for regn.

Bra jobbet og flott resultat.

Juni 2021
A

Ayse om MUR OG PUSS HALI

Lørenskog