Planer om et takoppløft eller ark i Hammerfest?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Hammerfest? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Hammerfest som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om et takoppløft eller ark i Hammerfest?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Hammerfest? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Hammerfest som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takoppløft- og ark-jobber i Hammerfest på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Bygge takstoler

9610RYPEFJORD

Bygge takstoler i eksisterende bygg, forsterkning av de som står der, skal endre tak høyde

Bygge takstoler

9600HAMMERFEST

Står eksisterende takstoler i dag men skal ha sakse tak å trenger da nye takstoler i forlengelse av den nyere delen på hytta som er i fra 2003, gamle del der takstolene skal inn er fra tildig 60-tall Takstolene må bygges på stedet da det ikke går med prefabrikerte bestilte stolene

Heve tak/takopplett og innrede kaldloft + takreparasjoner

9603HAMMERFEST

Heve tak eller takopplett, forandre kaldloft til 2 soverom og 1 lydisolert stuerom. Trenger trapp, men vi har spiraltrapp fra 1. til 2. etasje som kanskje kan forlenges fra 2. etasje til loftet. Legge ny takpapp på halve hovedtaket og reparere lekkasje som muligens kommer fra et mindre tak på tilbygg. Trenger hjelp med alle søknadsprosesser osv.

* Fortsatt ledig: Takløft + renovering av bolig

9601HAMMERFEST

Ønsker å løfte taket på "klassisk" 60-tallshus nå når taket allerede må skiftes ut. Store glassvinduer i front, dette anskaffes av oss selv. Det trengs ny skorstein også i denne forbindelse da den gamle pipa skal rives. I tillegg skal planløsningen på huset endres innvendig, og vi trenger derfor entreprenør til dette. Det skal legges opp nytt elektrisk anlegg, vannskap samt rør-i-rør system. Vi tenkte å ta all riving og deponi i boligen selv (untatt tak), slik at prosjektet omhandler hovedsaklig å bygge opp igjen fra skjelettet.

* Fortsatt ledig: Utbygg og takopplett

9603HAMMERFEST

Hei jeg er interessert i seriøse snekkere som kan ta denne jobben til overkommelig pris.. Jobben ønskes gjort i løpet av sommer.Når snøen er borte.Jeg ønsker selv å ta det innvendige arbeidet. Matrialer kan jeg selv anskaffe alt etter avtale. Pris jobb, alt etter som. Første etasje er ferdig oppsatt i 30 cm Leca klar til å bygges på.Kronen er ferdig støpt. Bygge søknader Hammerfest kommune er innvilget med rammetillatelse og igangsettings tillatelser OK. Kunne dette være noe for dere.så er jeg int i pris om den er fast eller på timer.. ang tegninger så er det forandringer på dem. Tak opplettet blir ca 7,20 m begge sider. Tilbygget blir ikke riktig så stort som på tegningen.det blir ca 9 m langt med trappehus. Det skal rives det tilbygget som står i dag for å gjøre plass til det nye. Kom gjerne på berfaring ¨å se på jobben. Ønsker følgende.Dobbelt takopplett. Rå bygg. Tett/ ferdig panelt utvendig. Tak lagt med power tec .Nye raftkasser med tak renner Tilbygg 2 etasje yttergang og trappehus.Rå bygg. tett/ferdig Panelt. utvendig tak lagt med power tec+ tak renner. 10m2 terassse.

Utbygg og takopplett

9603HAMMERFEST

Hei jeg er interessert i seriøse tømmere som kan ta denne jobben til overkommelig pris.Jeg har en 2roms leilighet disponibel. Til jobb laget. Jobben går ut på følgende hoved saklig.Med tilbehør.Jobben ønskes gjort snarest etter April.Når snøen er borte.Jeg ønsker selv å ta det innvendige arbeidet. Matrialer kan jeg selv anskaffe alt etter avtale. Pris jobb, alt etter som.Den kan deles opp ettersom det passer seg å gjøre dette.alt ettersom det kunne være en fordell for meg også Første etasje er ferdig oppsatt i 30 cm Leca klar til å bygges på.Kronen er ferdig støpt.Bygge søknader med Hammerfest kommune har innvilget rammetillatelse og igangsettings tillatelser OK.Kunne dette være noe for dere.så er jeg int i pris.om den er fast eller på timer.eller et kostnad overslag som ca x antall tusen kr.som ca innafor.alt e relativt. ang tegninger.så er det forandringer. Kom gjerne på berfaring ¨å se på jobben. Ønsker følgende. Takopplett. Rå bygg. Tett/ ferdig panelt utvendig, begge sider av taket. Tak lagt med power tec eller tilsvarende.nye Raftkasser med tak renner Tilbygg 2 etasje yttergang og trappehus.Rå bygg. tett/ferdig Panelt. utvendig tak lagt med power tec eller tilsvarende med tak renner.10m2 terassse.