Planer om et takoppløft eller ark i Fredrikstad?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Fredrikstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Fredrikstad som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om et takoppløft eller ark i Fredrikstad?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Fredrikstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Fredrikstad som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takoppløft- og ark-jobber i Fredrikstad på Mittanbud

Takk oppløft

1617FREDRIKSTAD

Jeg har et skrøt takk på boligen. Jeg trenger en seriøs snekker som kan løfte opp den ene siden av taket. Saken er godkjent av kommunen. Nb. Jeg vil ha kontakt kun fra seriøse snekkere som kan denne jobben.

Tak oppløft

1617FREDRIKSTAD

Jeg trenger en snekker som kan løfte den ene siden av taket. Lengden av taket er 10 meter. Skal løfte opp 8meter. Jeg har godkjent rammetillatelse fra kommunen.

Påbygg og takopplett, samt utforing og reparasjon av eksisterende tak

1667ROLVSØY

Vi vurderer å bygge på et tilbygg i husets lengderetning( ca 25 m2 for å bringe det opp til husets takhøyde, På ekisterende tak vurderer vi et takopplett, samt at resterende tak må fores opp for å gi plass til mer isolasjon. mulig noe fuktskade i en annen byggskjøt som også kommer inn under dette. Tenker i utgangspunktet ferdig utvendig, og at alt innvendig gjøres selv Kan gjøre endel egeninnsats, riving, bæring osv Jeg regner med at det må gis pris på mer enn ett alternativ, da det er et tilbygg til som må løses endel utfordringer med på et tidspunkt

Totalrenovering av tak

1679KRÅKERØY

Fortekst: Taket er helt og greit juli 2023, ser ikke ut til å være noe fukt på loftet men modent for utskifting. Huset har sekket ca. 15cm siden byggeår 1957, så det trengs litt oppretting. Mulig det må skiftes noe undertak og det må nok påberegnes å byttes lekter og sløyfer. Det må også på nye vindskyer, blikk og taket må forlenges ut noe på alle sider siden huset har blitt etterisolert utvendig i senere år. Oppgaver: - Fjerning av all gammel takstein og dårlige lekter + sløyfer. - Gjennoppbygning av papp, lekter og sløyfer. - Oppretting av takskjevheter. - Forlenge eksisterende takkonstruksjon med 1-2 takstein. - Ny takstein/alternativ - Nye vindskyer. - Nye takrenner og nedløp. - Nytt blikk for vindskyer og pipebeslag. - Bortkjøring av søppel Generelt en totalrenovering av tak. Tar gjerne imot flere alternativer til pristilbud, da vi ikke fastlåst til noen løsninger.

Bytte tak på garasjen,

1614FREDRIKSTAD

Flatt tak i dag. Ønsker å reise taket, og forlege det 2m ut på ene siden. Kles med taksingel. Må rette av muren da den skrår litt pga at det var flatt tak før.

Heve taket , rive utvendig kledning og nytt og legge på solceller

1605FREDRIKSTAD

Hei, ønsker pris for heve taket og legge på solceller. rive utvendig kledning og legge nytt.

Siste evalueringer
Sett inn tak vindu, ny balkongdører gjennom kjøkken og platting

Kan anbefales! BG har satt inn terrasse dører, 35m med platting og lagt inn tak vinduer. Veldig proff arbeid og alt bli gjennomført etter avtalt tid og pris. Jeg kan uten tvil anbefaler BG bygg og vil bruk dem i fremtiden hvis det er noe nytt prosjekt jeg finner på!

Juli 2020
J

Johannes om BG Tjenester Goscik

Sellebakk
Veranda og synkende tak.

Endelig en snekker som kom og gjorde jobben når han sa han skulle! Vi fikk en bra pris og er veldig fornøyd med arbeidet. Hyggelig og tok seg tid til å fortelle oss om hva som var best å gjøre og hvorfor.

Aug. 2019
I

Ida om BYGG OG REHABILITERING BORVIK

GRESSVIK
Male/beise 2 stk arker/oppløft tak

Kom til avtalt tid og gjorde en veldig bra jobb. Ryddige og effektive.

April 2019
S

Steinar om RKM BYGGSERVICE AS

Fredrikstad