Planer om et takoppløft eller ark i Oslo?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Oslo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Oslo som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om et takoppløft eller ark i Oslo?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Oslo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Oslo som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takoppløft- og ark-jobber i Oslo på Mittanbud

Bytte inntertak og legge nye himlinger

0375OSLO

Fjerne paneltak og legge nye slett tak til stue, entre, 3 soverom, gang, eventuelt 3 bad Vedlagt noen bilder

Skifte taksten

0778OSLO

Skifte en Hollandsk taksten, se bilder. Jg har taksten.

Bytte tak med isolering

1086OSLO

Hei, Trenger å bytte ut taket på huset med isoloering og trenger et tilbud på det snarest mulig. Taket dim.: 11x8m

Heving av senket tak og fjerne lettvegg

0552OSLO

Vi vurderer å heve vårt senket tak på Grünerløkka samt fjerne en lettvegg inn mot kjøkkenet. Omtrent 50kvm totalt. Behøver dermed hjelp til følgende: - Undersøke om det lar seg gjøre - Rive/fjerne tak - Håndtere det elektriske - Potensielt legge gips dersom orginalt tak er skadet

Heving av tak + renovering av råloft

0452OSLO

Vi har planer om å gjøre om råloft til boareal. I den forbindelse kontakter vi byggefirmaer erfaring med dette. Vi bor i horisontalt delt tomannsbolig og eier hele loftet. Prosjektet vil, i hovedsak, innebære heving av tak og totalrenovering av hele loftet, på 76 kvm gulvareal. Er dere interessert i hele eller deler av jobben og vil komme på befaring av prosjektet? Dokumentert erfaring av liknende prosjekt ønskes. Vedlagt er bilde av loft og utkast av arkitekttegning i tillegg til noe relevant info. Det er ikke søkt om ennå. Vi trenger først et grovt prisestimat for å gå videre.

Bytte tak enebolig

0980OSLO

Hei Ønsker tilbud på å bytte hele taket? Kumaran

Siste evalueringer
Forsterking av tak over inngangsparti

Raskt og effektivt utført jobb med et bra resultat. Flinke folk som kan anbefales

Feb. 2022
T

Tommy om SNEKKER OG TØMRER AS

Oslo
Skifte tak på utebod

Svært fornøyd med denne bedriften. Snekkerne var svært effektive og grundige og kom med forslag til gode løsninger underveis. Jobben ble gjort raskere enn avtalt og sluttresultatet ble svært bra. Jeg hyret også bedriften til å bygge ny terrasse i tillegg, noe de også gjorde svært bra. Fakturaen stemte 100 % overens med tilbudet som ble gitt. Kan anbefale bedriften på det varmeste.

Feb. 2022
B

Bjørnar om SNEKKER OG TØMRER AS

Oslo
Totalrenovere leilighet

Kristian og Sebastian har gjort en fantastisk jobb med å totalrenovere min 122m2 leilighet på St.Hanshaugen. De er svært løsningsorienterte og nøyaktige i sitt arbeid. Høy kvalitet til en god pris. Jeg kommer til å benytte de igjen og anbefaler de på det sterkeste.

Jan. 2022
M

Mathilde om DIN SNEKKER AS

Oslo
Vannlekkasje loft

Svært effektive, jobben var gjort på under en uke.

Jan. 2022
E

Elisabeth Helene om BERGEN FASADE & VEDLIKEHOLD AS

Oslo
Renovere leilighet

Brukte Perun til å totalrenovere en leilighet (vegger, gulv, montere kjøkken, dele soverom, enkel oppgradering av bad). Førsteinntrykket var veldig bra og underveis i prosessen kom de med tips og innspill. Komm. med prosjektleder Miroslav har vært bra, svarer på melding og Mail med en gang og kommer på kort varsel. De var også veldig behjelpelige med mottak av hvitevarer og diverse som kom til leiligheten når jeg ikke var der selv. Om det er noe som trekker ned må det være at de jobbet noen søndager selvom det var gitt beskjed om at dette ikke var lov, og at de lot avfall ligge litt lenge i hvite sekker på gaten før det ble hentet. Men alt i alt veldig fornøyd med resultatet, kan anbefales!!

Sep. 2021
S

Silje om PERUN AS

Oslo
Skifte tak

Oleg og gutta i System Tak gav oss en bra pris og har gjennomført prosjektet på en veldig profesjonell måte fra start til slutt. De tettet taket vårt og rettet opp feil som tidligere leverandører hadde gjort. De dokumenterte også arbeidet underveis og sendte dette til oss i sluttrapporten. Veldig fornøyd og kan anbefale System Tak til lignende jobber.

Aug. 2021
P

Pål Christian om SYSTEM TAK AS

Oslo
Takoppløft over bad

Flink snekker. Uoversiktlig timesføring på merarbeid. Utydlig kommunikasjon om forventingene. Men bade ble fint og godkjent.

Aug. 2021
O

Ole Magnus om FIXERA AS

Oslo
65kvm-legge gulv. Lage større døråpning. Elektrisk arbeid.

Døråpningen ble perfekt! Gulvet ble skikkelig lagt! Fikk lagt opp noen nye kurser og også nye stikk i alle rom. Det har vært en trivelig kommunikasjon med vår mann Kogher.

Juli 2021
T

Trude om PROFF TOTAL ENTREPRENØR AS

Oslo
Lekkasje i tak.

Veldig fornøyd. God service

Mai 2021
r

ranjar om NORTAK BYGGENTREPRENØR AS

Oslo
Reparasjon av taklekkasje, blikkenslager

Seriøse, ærlige, dyktige, hyggelige og svært effektive! Kan trygt anbefale dette firmaet og vil benytte meg av deres tjenester igjen.

Mai 2021
A

Anita Reiby om CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

Oslo
Tekking av tak med takbelegg

Veldig fornøyd med kommunikasjon, profesjonalitet og pris

April 2021
M

Michael om SYSTEM TAK AS

Oslo
Innstallere snøfangere på taket

Dyktig, effektiv og pålitelig håndverker. Monterte snøfangere på taket uten å gjøre bruk av lift eller stillas, og vi unngikk dermed betydelige kostnader. Anbefales!

April 2021
M

Maria Astrup om TILKOMSTTEKNIKK MOSS NOWICKI

Oslo