Planer om et takoppløft eller ark i Kristiansund?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Kristiansund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Kristiansund som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om et takoppløft eller ark i Kristiansund?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Kristiansund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Kristiansund som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takoppløft- og ark-jobber i Kristiansund på Mittanbud

Skifte tak på naust

6512KRISTIANSUND N

Rette opp og sette opp nye takstoler & yttertak på naust (ca. 40m2). Oppstart våren 2024. Etter hvert trenger vi hjelp til å sette i stand huset. Dette blir enten riving av eksisterende bygg og oppføring av nytt, eller så må eksisterende hus få noen påbygg og ellers gjennomgå betydelig renovering. Har er vi i ferd med å starte opp søknadsprosessen, usikkert når prosjektet kan startes opp. Tidligst våren 2024 men sannsynligvis noe senere. To forskjellige oppdrag, men for oss er det et pluss om vi kan forholde oss til samme leverandør i begge prosjekter.

Reparasjon av 2 arker

6510KRISTIANSUND N

2 arker må undersøkes og repareres. Mulig vannlekkasje. Skifertak av god stand. Innvendig arbeid med soverom; vegger og legging av nytt tak.

Takrenner, snøstoppere og takstein

6510KRISTIANSUND N

Vi flyttet nettop inn i et hus bygget i 1918 med valmet tak og skjulte takkrenner. Huset har behov for en del utbedringer og oppgraderinger. Nå ønsker vi å ta tak i følgende oppgaver: 1. Kontroll og utbedring av våre "innebygde" takrenner, som har tydelig lekkasje flere steder. 2. En god del takstein har flyttet på seg eller falt av og må legges tilbake eller byttes. 3. Snøstoppere installeres på alle 6 sider. Ta gjerne kontakt for ytterilgere infomasjon. Tusen takk for oppmerksomheten, og ha en strålende dag videre.

Gipse eksisterende vegger og tak.

6518KRISTIANSUND N

Vi skal skifte ut kjøkken og i den forbindelse skal vi fornye øverdelen av huset. Arbeidet som skal utføres er : Det skal settes inn en stk veranda dør i bytte mot 3 stk 150 x 110 vinduer i front. (veggen som dette skal utføres på har selvbærende takstoler hvilende på seg. Ekstra forsterkning må til) Eksisterende veranda dør 90 x 210 fjernes og hull skal tettes igjen. (liggende bordkledning) To mindre lettvegger i tilknytning til kjøkken skal settes inn. Størrelse på disse er ca 60 x 240 og 130 x 240 (2" x 4"). Vi skal legge gips i tak utenpå eksisterende tak (tak ess). Vegger skal gipses utenpå eksisterende sponplater (det er 2 vegger med mdf plater. Størrelse på vegger kommer lenger ned i beskrivelse.) Hjørner i tak, rundt vinduer og veranda dør skal ha list fri utførelse. Alle vegger og tak skal males og pusses. Størrelser: Tak 68 m2 Vegg 100 m2 Vinduer 5 stk 110 x 110 2 stk 150 x 110 1 stk 110 x 80 Veranda skyvedør b: 300 h: 210 Vi ønsker at dere sender over spesifisert pristilbud på de enkelte delene av jobben. Dersom noen ønsker bare deler av oppdraget, er det mulig å dele det opp.

* Fortsatt ledig: Påbygg ark på garasje

6507KRISTIANSUND N

Ønsker tilbud om påbygg av ark på garasjeloft. Mer info ved befaring eller kontakt.

Langveien Kristiansund

6509KRISTIANSUND N

Øverste etage: 1. Opsett av gips på resterende skråtak 2. Maling/sparkling av disse overflater 3. Opsett av kjøkken 1st 4. Montering av innedørrer 5. Montering av 1 ny ytterdør(Brannsikker) 6. Parkett legging 7. Montering av lister på gulv/dørrer 8. Fylle ut med cement mellom gulv der gammel vegg har varit.. 9. Bygging av en liten vegg før nytt soverum 10. Flislegging 1 bad Leilighet 3:e etage 2 st: 1. Sparkling/maling av overflater 2. Opsett av gips i tak før downlights i «gang» 3. Ny parkett + lister 4. Montering av kjøkken 2st 5. Montering av nye innedørrer 6. Montering av nye branndører 7. Flislegging 2 bad Oppganger: Sparkling/maling av oppganger + rekkeverk (Første prio är att bli färdig øverst då mannen på 3:etage må flytte in dær så vi kan riva den leiligheten som ligger på 3:etage)

Siste evalueringer
Påbygg

Meget godt fornøyd. Satte opp et tilbygg på 30kvm, 3 soverom, og konstruerte et flott vaskerom i eksisterende del av huset. Skiftet deler av taket og monterte vinduer. Flinke og hyggelige håndtverkere som var nøyaktige i alle aspekter av jobben. Alt fra fundamentering til flislegging og listverk, alt var nøyaktig og fint utført. Imponert over fremdriften, de jobbet lange, effektive dager, og ofte 6 dagers uke. Ikke alle snakket norsk eller engelsk, men Burz var selv rask til å ta en telefon hvis det var nødvendig, og hans norsk er helt på topp, så kommunikasjon var ikke noe problem. Ville valgt Burz Bygg igjen.

Mars 2019
A

Arne om BURZ BYGG AS

Kristiansund N