Planer om et takoppløft eller ark i Moss?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Moss som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om et takoppløft eller ark i Moss?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere i Moss som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Takoppløft- og ark-jobber i Moss på Mittanbud

Ny konstruktion på taket

1597MOSS

Hej! Jag fann att mitt tak är dåligt konstruerat och ville även utnyttja mitt loft. Jag har öppnat upp hela köket så att ni ser konstruktionen. Taket behöver förstärkas och ett par nya takstolar och takbjälkar.

Bærebjelke svellet/råtnet på utsiden av huset

1511MOSS

Utbedre, stillas blir satt opp i forkant av jobben

Heving av garasjetak

1534MOSS

Vi ser for oss å innrede "overetasjen" på en garasje på ca 36 m2, men for å få bedre plass, ønsker vi å heve taket. Dette vil antakelig innebære å gjøre kneveggene høyere. Vi ønsker også å gjøre rommet klart for isolasjon (lufting etc). Innredning av rommet ordner vi selv. Prisoverslag ønskes.

Påbygg enebolig Jeløya

1519MOSS

Vi planlegger påbygg på vår enebolig som er bygget på 40/60-tallet. Dagens takvinkel begrenser bruksmulighetene for 2. etg. Gjennom å heve taket samt gjøre det til et kompakt tak med flatere takvinkel, samt å ta bruk arealet på dagens veranda håper vi på å effektivisere og ta i bruk tilgjengelig areal på en mer effektiv måte. Vi søker en entreprenør som kan være ansvarlig for bygget samt formaliteter som byggesøknad etc. iht. kommunens retningslinjer. Vedlagt følger tegninger (dessverre ble de mørke pga. dårlig skann), men nok til å få et inntrykk av prosjektet. Noe av arbeidet i første etg. har jeg gjort allerede. Tilbygget som går ut på nordsiden av fasaden er utført av tidligere huseier (synes ikke på originaltegninger) men må bygges om (fasade og tak). Ny fasade bør bestå av lettholdt/varmebehandlet tre e.l. Vi vil gjerne vurdere muligheten for solpanel som takmateriale. Vi ønsker å komme i kontakt med en seriøs og kvalitetsorientert snekker / entreprenør, gjerne lokalt basert.

Bytte tak undertak og bjelker

1580RYGGE

Trenger å bytte tak, undertak og bjelker på taket. 42kvm hybel

Lyft av tak

1580RYGGE

Önskar att lyfta tak på andra våningen. Jobben innebär lyft och utvändig arbetet.

Siste evalueringer
Nytt tak på huset

Vi har lagt på nytt tak, skiftet kledning og bygget ny terrasse. Underveis i arbeidet så har jeg bare hatt gode opplevelser av både snekkere og byggeleder. Taket ble først lagt av to utrolig dyktige takleggere og deretter kom det snekkere som skulle ta kledning og terrasse. Dette ble gjort til vår fulle tilfredsstillelse og litt til. Fine detaljer og gode ideer fra snekker underveis gjorde at det ble bedre enn vi kunne drømt om. Jeg vil sterkt anbefale denne bedriften videre med tanke på flott utført jobb til en pris som var veldig god i forhold til andre som ikke var i nærheten av å matche dette. Disse kommer jeg helt klart til å bruke igjen når nye prosjekter står for tur. Takk!

Okt. 2020
N

Nikolai om DIN TAKBUTIKK AS

Moss
Lekkasje i tak

Norway Tak og Fasader kom på befaring og så fort hva som måtte gjøres. De leverte på pris og ihht. timeplan. Fikk bilder av arbeidet underveis. Meget bra levert!

April 2020
O

Oskar om NORWAY TAK OG FASADER AS

Stange
Rette opp knevegg med karnapp.

Dyktig snekker!

Mai 2019
H

Hans-Evert om T.S.B. SNEKKER AS

Moss