Planer om et takoppløft eller ark på Ås?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere på Ås som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om et takoppløft eller ark på Ås?

Skal du gjennomføre et takoppløft eller bygge en ark på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige tømrere på Ås som kan hjelpe deg med takoppløft og ark i boligen din.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takoppløft- og ark-jobber på Ås på Mittanbud

Hjelp med å sette inn en Hbjelke 8m i tak.

1407VINTERBRO

Trenger hjelp med at beregne, bestille, sette inn en H-bjelke i stål 8m i tak. Fjerne to bærende bjelker og fjerne en vegg i stein. Bjelken skal holde opp taket som er 8m i lengde. Hvis dette går bra så trenger vi og hjelp med og utbedre en del ting i vårt nye hus.

Tak

1407VINTERBRO

Det lekker i taket på en ny tilbygg og firma som utførte jobben har gått konkurs. Taket må sees på og reparere.

Diverse oppussing på hytte.

1407VINTERBRO

Vi har kjøpt en hytte på Landskaug i Ytre Enebakk. Hytta er fra starten av 50 tallet og har en del håndverksmessige ting vi ønsker utbedret. Soverom: Rommet er cirka 5 m2 meter stort. Her ønsker vi at furupanel byttes ut med miljøplater, samt bytte av soveromsvindu ut mot terrasse(defekt låsing). Stue. Det er en drager i stuen som buer på midten. Denne ønskes hevet, slik at inner taket rettes opp. Div listing. Eventuelt dekorstein eller dekke murstein bak ovn. Gang og hovedsoverom: Ferdigstillelse av dørlister og resterende listing/utforing. Kjøkken: Noe listing og støtte for kjøkkenskap. Legging av nytt vinylbelegg på gulv. Bad: Her vil vi fjerne badekar og sette inn tett dusjkabinett. Sette inn sluk. Eventuelt bytte fra Separett til et Cinderella forbrenningstoalett og eget urinal. Listing rundt vindu++. Adressen for jobben er Landskaugveien 397, Ytre Enebakk. Det som er nødvendig å kjøpe inn av VVS artikler, vindu og annet material betales av tiltakshaver etter regning. Det jeg trenger er en flink og nøyaktig håndverker(e) til selve jobben. Annekset skal også på sikt pusses opp og eventuelt utvides noe. Likeledes er det behov for maling og oljing av terrasse, så her er det mulighet for mer oppgaver fremover. Forstår at det kan bli vanskelig å gi et anbud før befaring, men hadde satt pris på et cirka anslag i forkant av oppstart. Anbudsgivere må gjerne komme og se på jobben før pris gis. Ettermiddag på fredag passer best. Jeg legger ved link til salgsoppgaven her: https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=198210141

Heving av tak + drenering

1435ÅS

Heving av tak, drenering rundt huset og ny terrasse.

Påbygg av enebolig med oppløft/takløft

1407VINTERBRO

Vi har en enebolig på Vinterbro som vi ønsker å se på muligheten til å bygge ut, samt gjøre takløft/oppløft av tak slik at 2. etg får høyere under tak og bedre plass. Vi er usikre på eksakt rominndeling, samt hva/hvordan vi skal løse dette, så vi ønsker en befaring, hvor resultatet blir forslag til løsning med estimat av kostnad for gjennomføring. Vi ser for oss totalt 50-70 kvm ekstra påbygg (totalt 1. og 2. etg - så 25-35kvm utvidelse av grunnflate). Vi ønsker en "byggherre" som kan stå ansvarlig for prosess, men som sagt i første omgang ønsker vi forslag + estimat på kostnader. Vi ønsker en løsning som er optimalisert ift vårt behov, men også opp mot verdi på bolig, så gode kostnadseffektive og verdifulle løsninger vil veie tungt. Prosjekt vil være søknadspoliktig til kommune, så ønsker også at dette skal være del av prosess som settes. ut ihht denne forespørselen. Vi vil invitere de som har meget gode referanser og god erfaring fra tilsvarende oppdrag. Ser frem til dialog.

Prisanslag på tilrettelgging av bolig for søknad til Husbanken, samt evnt gjennomføring

1433ÅS

Jeg skal søke husbanken om støtte til å tilpasse bolig for rullestol, og trenger et prisanslag i søknaden. Når søknaden går gjennom, vil det være naturlig å benytte entrepenøren. Ta kontakt for å få mer detaljert info om bolig og oppgaver og evenutell befaring. Det er 4 ting som skal utbedres: 1. Garasjen skal utvides fra enkel til dobbelt-garasje, og taket skal heves. Det må støpes nytt fundament på ca 2*5 meter, og bygges opp igjen. Automatisk garasjeport. Det må lages tegninger og søknad til kommunen, da vi må søke dispensasjon fra utnyttelsesgrad pga handicap. 2. Oppgradering av eksisterende inngansparti og parkeringsplass (delvis grusplass, delvis gammel platting). Det må legges varmekabler og enkelt dekke over (asfalt). Anslår grovt at det kanskje er snakk om 70 kvm tilsammen 3. Bygging av rullestolramper, både invendig og utvendig. En rampe på ca 5 trinn utendørs samt utvidelse av platting foran døra, en bred rampe på 2 trinn innendørs, og 3-4 ramper på 1 trinn innendørs. De innendørs bør være med en nøyaktig og god finish. 4. Gammel og trang invendig trapp som går fra 1. etasje til underetasjen må utvides til å være en god og bred trapp med mulighet for å installere trappeheis.