Skal du bygge veranda eller balkong i Ålesund?

Har du planer om balkong eller veranda i Ålesund? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Ålesund?

Har du planer om balkong eller veranda i Ålesund? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Ålesund

Vannskade

6005ÅLESUND

Vanninntrenging gjennom fasade. Det er fukt og spor etter fukt i ytterveggen. Det kan være flere årsaker, men mest sannsynlig er det i forbindelse med tetting rundt vindu og dør, eller ved innfesting av balkong. Yttervegg er av betong med innpussede vinduer og dører. Dette har ført til skader inne i leilighet. Det må sjekkes om dette har skjedd/skjer i andre leiligheter også.

Bygge veranda

6270BRATTVÅG

Bygge veranda over bakkenivå ut fra husvegg (ca 40-50m2)+rekkverk. 2 trapper

Glassveranda

6020ÅLESUND

Jeg bor i blokk og ønsker anbud på glass veranda på min leilighet

Bytte planker på gjerdet på veranda

6020ÅLESUND

Noen råtne deler på rekkverket på verandaen 3 plasser. Kan kjøpe planker selv. Ønsker prisforslag

Bygge altan

6265VATNE

Bygge på altan oppå spenn berong og trekke den videre ut litt forbi huset mot vest. Lede vannet ut fra huset så det ikke legger seg vann under altanen. Kle igjen på enden ned mot bakke så ikke vind tar tak å løfter konstruksjonen. Sørge for å sikkre altan tilstrekkelig både ned og oppover. Grave ut litt på vest siden for å single opp så det blir plant og mulighet for å sette ting under altan. Rive rekkverket som er der på vest siden, men beholde og bruke opp igjen frisk material. Lage til med tett levegg mot nord som strekkes ut fra hus til enden på vest og går litt mot sør for å få ly for norda vinden. Sette inn en enkel dør eller lignende på den veggen mot nord. Bytte ut stein trapp på nordsiden med tre trapp. Kan selv være til god hjelp for å bli ferdig om jeg har tid til overs. Godt mulig vi må bygge en ny mur på utsiden som vi kan forrankre støttene ned i. Huset er fra 1974. Valma tak. Typisk hus med påbygd garasje/ bod satt opp av leka blokker og spenn betong på toppen. Opp på toppen er det trekt en glassfiber duk som det er blitt litt hull i no. Mulig det går an å teipe for å minimalisere vann for å komme ned under men dette må taes en virdering på.

Beslag rundt kant veranda

6012ÅLESUND

Ønsker befaring og kostnad for å legge beslag på en kant rundt en veranda. Estimert ca. 5-7 meter.

Siste evalueringer
opppussing av balkong

Skift av terrassebord,altan døra,soveromsvindu og bygd opp en kott i sokkelleilighet .Jobbene ble skikkelig og raskt gjennomført alt med kvaliteten ble ivaretatt

Juli 2021
B

Benedicte om Vadseth Bygg

Ålesund
Utviding av oppe veranda

Veldig bra utført arbeid.

Juli 2021
A

Anne Marie om SF No Dig AS

Ålesund
Renovering av garasje, bygge bod og terrasse

God oppfølging av leder, leverte som avtalt.

Feb. 2021
A

Annette om VI FIXER AS

Ålesund
Sparkle og male 2 vegger på balkong

Kjapp og effektiv. Bra kvalitet på jobben

Aug. 2020
R

Roger om EKSPRESS MALER ROJDA JUNDI

Ålesund
Bygging av terrasser

Vi er veldig fornøyd med Rozental Bygg. De leverte både prisoverslag og kontrakt før arbeidet startet. Rask og effektiv fra de startet til ferdigstillelse. Leverte oppgjørs regning som avtalt uten noen overraskelser. Kan trygt anbefale denne bedriften da de er både seriøs og lett å kommunisere med. De bidro også med forslag til løsninger som ble meget vellykket.

Mai 2019
J

Jon om Rozental Bygg As

Ålesund
Legge sveiseduk på balkong

Veldig god kommunikasjon. Godt utført arbeid og god forslag til videre bygging av platting oppå duken. Meget fornøgd!

Nov. 2018
I

Ian Aleksander om NILS SEKKESÆTER

Rekdal
Utvidelse av veranda

Rozental gjorde en meget god jobb. Alle arbeider og teknisk løsning ble avtalt på forhånd med fast pris. Avtalen var skriftlig og nøye. Rozental overholdt avtalen på alle punkter og kom med gode råd gjennom prosessen.

Okt. 2018
Ø

Øyvind om Rozental Bygg As

Ålesund
Legge terrasse 140 m2

Dyktige, trivelege og ærlege håndverker! Dei kom med gode råd og forslag både i forkant og undervegs. Godt utført arbeid innan avtalt tid. Vi vil garantert bruke dei fleire gongar!

Sep. 2018
M

Malin om ALVEKAS AS

Skodje
Bygging av markterrase ca 70kvm, kle igjen vegg & Støype støtte-/pyntemur

Flott arbeid til avtalt tid og avtalt pris. Veldig fornøyd.

Juni 2018
Ø

Øystein Herland om VI FIXER AS

Ellingsøy
Levegg på terasse

Jobben ble utført raskt og ryddig til en fornuftig pris. Godt håndverk . Fikk faglige råd mtp løsning av oppdraget og dette ble fulgt. Presise og pålitelige.

April 2018
O

Olow Marita om ÅLEBY BYGG AS

Ålesund
Renovering av terasse.

Jobben ble gjennomført flott, og rettet fort opp de endringene som jeg kom med etter vært. Det ble ingen missforsåelser selv om kommunikasjonen ble gjennomført på engelsk språk.

Des. 2017
B

Brede om VI FIXER AS

Ålesund
Legge underak og takrenne under terasse

Pent og veldig gjennomført arbeid. Avtalte pris på forhånd . Flink og trivelig kar.

Aug. 2017
E

Even om GJELSTEN BYGG

Ålesund