Skal du bygge veranda eller balkong i Vestby?

Har du planer om balkong eller veranda i Vestby? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Vestby?

Har du planer om balkong eller veranda i Vestby? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Vestby

Beising av terrasse, balkong og inngangstrapp

1555SON

Beising av terrasse på ca 40kvm Balkong: pussing av gelender og maling av gelender på balkong, balkong pussing og beising Pussing av trappgelender og maling av gelender. Beising av inngangstrapp ute. Altså beising av tre trapper og en liten trapp totalt. Se bilder for ca størrelse.

Setningsskader?

1540VESTBY

Er snakk om et sameie. Her er det bod og terrasse utenfor. Terrassen i ene leiligheten er bygd på, og det som er bygd på ser ut til å ha dratt med seg tilhørende bod. Som kan se ut som har dratt med seg litt av selve bygget (sprekk i utvendig panel). Er usikker på hva som eventuelt bør gjøres.

Port på veranda

1540VESTBY

Trenger å få lagd en port på verandaen med lik utførelse som rekkverk, s bilder av rekkverk og midlertidig port

Ny trapp til inngangspartiet

1555SON

Er en gammel pusset lekatrapp ved inngangspartiet som er moden for utskifting og skal rives, samt en ny trapp ved platået inn til inngangspartiet. Vil at det oppføres en ny tretrapp begge steder. Kan være det også skal oppføres en ny terrasse ved inngangspartiet. Ca størrelse 20 m2.

Terrasse til verdens største minihus på hjul!

1544VESTBY

Hei! Huset mitt er kommet på plass, og nå mangler en romslig platting på to av sidene. Jeg har egentlig lyst å gjøre det selv, men ønsker at en erfaren håndverker skal gjøre grunnarbeidet: Feste stolpeskoene i bakken Få alt vannrett Montere dragerne Så er tanken at jeg skal legge alle bordene selv,så jeg føler jeg også har bidratt. Nå kommer jo frost og vinter, men kan vi klare det allikevel? Ønsker fastpris på arbeid, så skaffer jeg materialer. Så bruker du dit eget verktøy. Jeg tenker en platting på omtrent 5m x 20m. Og at den blir omtrent 1 meter høy, så den rekker opp til ytterdøra. Ta en titt på bildet og på hjemmesida til prosjektet: www.irenemini.no

Legge ny terrasse + sette opp snøfangere

1543VESTBY

Legge en ny terrasse da nåværende terrasse ikke tilfredsstiller dagens krav og ikke er tett nok, det har blitt observert fukt når vi startet med kjellerleiligheten under terrassen. Ønsker også tilbud sette opp snøfangere på deler av taket.

Siste evalueringer
Levegger til markterrasser i sameie Vestby

Godt utført jobb. Avtale og pris overholdt.

Nov. 2019
M

Morten om SVENSEN BYGG OG EIENDOM AS

Vestby
Montering av stikkontakt og fremlegging til en terrassevarmer i uisolert hagestue glass

Meget fornøyd.

Sep. 2019
T

Tom H Og Liv D. om VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS

Son
Utvidelse av terasse og endring av trapp utendørs.

Reklamasjon ble nødvendig.

Sep. 2019
T

Tom H Og Liv D. om SMART HOUSE COSULEANU

Son
Utvidelse av terrasse

Vi er meget godt fornøyd med jobben som Kristoffer utførte for oss i forbindelse med utvidelse av terrasse. Kristoffer var profesjonell i anbudsrunden og leverte et veldig oversiktlig og godt spesifisert tilbudsbrev på jobben. Selve jobben og løsningene ble rakst og veldig godt fagmessig utført, samt i henhold til avtalt pris og tid. Vi er utrolig fornøyd med Kristoffer og kan uten problem anbefale ham til andre.

Sep. 2018
D

David om TØMRER KRISTOFFER HANSEN

Son
Legge undertaksplater

Kom fort på befaring, gav bra tilbud og kom dagen etter å gjorde jobben. Veldig førnøyd.

April 2018
J

Jenny om OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

Son
Legge ny terrasse

Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort. Hyggelige folk som står på til siste slutt. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. De gjorde til og med litt ekstra for at det skulle se penere ut. Anbefales.

Sep. 2017
M

Marianne om GEO CAMP AS

Son
Snekring av ny veranda

Veldig fornøyd med utført arbeid! Kom til avtalt tid, ga oss raskt et pristilbud og ferdig resultat ble kjempebra! Anbefales !

Sep. 2017
T

Thea om RYGGE EIENDOMSERVICE AS

Moss
Skifte terrassebord på gammel terrasse og sette opp nytt gjerde

Svært fornøyd med DM PROSJEKTER AS. De var effektive og dyktige og gjorde jobben til vår fulle tilfredsstillelse. Vi er godt fornøyd med resultatet og kommer til å benytte oss av de ved senere prosjekter.

Aug. 2017
S

Synøve om DM PROSJEKTER AS

Vestby
Bygge platting og trapp/steg - haster

Dyktig snekker som gjorde grundig og solid arbeid. God dialog hele veien og vi er veldig fornøyde med resultatet. Vi kan anbefale Østfold Bygg AS på det varmeste!

Juni 2017
T

Tonje om ØSTFOLD BYGG AS

Oslo
Terassegulv og trapp

Bedriften var raskt ute med å vise interesse for oppdraget, kom på befaring og ga en seriøs vurdering og veiledning. Vi bestemte oss for å redusere omfanget av oppdraget til kun å gjelde trapp. Pristilbudet vi fikk fra Østfold bygg AS var 1/5 av prisen til en annen som var på befaring. Flinke folk som fikk jobben gjort raskt og pent. Vi kommer til å be de om tilbud på prosjekter i fremtiden.

Juni 2017
K

Kjetil om ØSTFOLD BYGG AS

Son
Bygge terrasse, ca 50 kvm

Nordstrandbyggetjenester v/Bartek Golus, gir utmerket service og god valuta for pengen. De har bygget ny flott terrasse og levegg for meg. I tillegg har de fliselagt over kjøkkenbenk, og de skal også montere nye takrenner for meg. Jeg er kjempefornøyd og kan absolutt anbefale Bartek. :-)

Mai 2017
N

Nina Folkestad om NORDSTRAND TOTALENTREPRENØR AS

Vestby
Overbygg til veranda

Vi engasjerte Eiendom & Utviklingspartner AS til et overbygg på vår veranda og kan gi bedriften våre beste anbefalinger. Prosessen var ryddig fra start til mål, fra befaring via kontrakt til utførelse av jobben innen tidsfrist. Jørgen, som var vår kontaktperson, var tilgjengelig under hele prosessen for rådføring m.m. Selve arbeidet ble utført på en utmerket måte til en fornuftig pris, og det var ingen overraskelser da sluttfakturaen kom :-)

Nov. 2016
A

Agnes om BYGGMESTRENE KNUDSEN OG ASKAUTRUD AS

Son