Skal du bygge veranda eller balkong i Halden?

Har du planer om balkong eller veranda i Halden? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Halden?

Har du planer om balkong eller veranda i Halden? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Halden

Balkonger

1779HALDEN

Jeg bor i Halden. Jeg vil fikse balkonger. -Rekkverkhøyde er ca. 0,8 meter høyt samt avstand mellom vertikale spiler er for stor. Dagens krav til høyde er minimum 1,0 meter og avstand mellom vertikale spiler skal ikke overstige 10 cm, dette er for å hindre at barn skal klatre, sette seg fast eller falle ned. -Noe avskallet betong ytterst i betongdekke.

Takarbeid, og Verandaer og liten tak terrasse

1767HALDEN

Litt sløyfer og lekter- legging av takstein. Trenger bygge tre verandaer av ulik størrelse samt en liten takterrasse på eksisterende tak.

Utbedring av balkong av betong

1778HALDEN

Balkongen på ca 7 m2 trenger utbedring Gulvet er av råbetong og har i lengre tid vært kledd med "gressteppe". Etter fjerning av teppe ser man at betongen er slitt og at de krakkelerer. Biter løsner betongflaten Taket er malt betong og man ser tydelig at malingen sprekker opp og flasser av. Jeg ønsker hjelp til å ordne både gulv og tak

Ønsker oss ny og større veranda

1788HALDEN

Hei. Vi ønsker oss en ny veranda, som er større enn det den er nå. Vi ønsker også en verandadør fra stue og ut til verandaen, samt trapp fra veranda og ned på plen. Vi ønsker bare kontakt fra seriøse, og ønsker også forsikringsbevis.

Terrasse

1792TISTEDAL

Terrasse skal bygges. Søknad er godkjent. KUN seriøse fagfolk skal svare. Terrasse blir i underkant av 12m2. Ca. 5,1 m lang. Ca 2,1 m bred. Den skal også være regntett under. Detaljert kontrakt skal underskrives slik at ingen misforståelser kan oppstå. Material kostnader ca. 20.000 kr 3 dagers jobb. Kom gjerne med bud.

Glassrekkverk

1794SPONVIKA

Vi ønsker å ta bort de horisontale stenderne inkludert plankene som sitter fast på disse og erstatte disse med 3 glassplater med firkantede glassklemmer. Platene skal deretter festes til de gjenværende vertikale stenderne. Se bilde med mål under:

Siste evalueringer
Bygge 50m2 Terrasse/Platting

Hurtig og pent utført arbeid. Kan anbefales på det sterkeste.

Juli 2016
P

Petter Bjerke om HALDEN TØMRERFIRMA AS

Halden
Enkel treplatting i hagen +reparere en liten skade på murvegg

Har nå fått en flott treplatting i hagen. Er svært fornøyd med utført arbeid. Håndtverksmessig flott utført. Fikk gode råd og tips underveis. Avtale om oppstart ble overholdt og fikk også informasjon underveis. Kan trygt anbefale dette firma til andre.

Mai 2016
A

Annette om ØSTFOLD MONTERING Lars Engseth

Halden
Lage terrasse på hytte i indre Østfold (Halden)

La meg si det med en gang: denne bedriften anbefaler jeg på det varmeste. Jeg fikk svar straks jeg hadde lagt ut jobben her på Mittanbud, det gikk vel ikke mer enn 10 minutter. Og slik fortsatte det. De kom på befaring samme kveld, selv om jobben var et stykke unna. Et konkret pristilbud på hele jobben kom etter et par dager, og de kunne starte med en gang så snart materialene var kjøpt inn (2 dager) Underveis fikk jeg bilder og spørsmål om hvordan jeg ville ha det (vi bor et godt stykke unna). Jobben ble gjort raskere enn forespeilet. Disse gutta sto på fra tidlig morgen til seint på kveld. Vi er veldig fornøyd med resultatet, som viser godt snekkerhåndverk.

Mai 2016
J

Jens om AMPER AGE AS

Oslo
* Fortsatt ledig: Reparation av støtter balkong

Kan anbefales ! Jobben ble gjort omgående å på en proff å god måte til en god pris. Vil ringe dem igjen !

Feb. 2014
M

Martin om HALDEN TØMRERFIRMA AS

Tistedal
Bygge veranda og sette inn verandadør

Veldig hyggelige folk og god pris, de jobbet på og gjorde så godt de kunne hele tiden. Noen missforståelser ble det men alt i alt så må jeg si meg fornøyd :)

Aug. 2013
T

Tomm Egil om SAMU SPESIALIST RENOVERING

Halden
Platting/terrasse til hytte Halden

Er veldig fornøyd med jobben Karlsen Mur og Bygg gjorde. Fredrik Karlsen er genuint opptatt av at jeg som kunde skulle være fornøyd. De er opptatt av å ha en dialog gjennom hele prosessen. De tok imot innspill fra meg og kom med egne underveis. Veldig proffesjonelle og løsningsorienterte. Holdt alle avtaler og ferdigstillte til avtalt tid. Utifra mine erfaringer med Karlsen Mur og Bygg kan jeg absolutt anbefale de videre.

Aug. 2012
J

Jarle om KARLSEN TAK & BYGG AS

Gjerdrum
Innglassing og innredning av uteplass

Jeg fikk svært god oppfølging og service fra bestilling til leveranse. Prisene var konkurransedyktige. En liten transportskade ble håndtert effektivt og profesjonelt. Alt i alt er jeg meget fornøyd.

Juni 2012
R

Roy Einar Magne om LANDE DØR OG VINDU AS

HALDEN
Terasse

Veldig dygtige tømrere. Ezelius kom til avtalt tid og bygget en flott terasse til oss, til en veldig god pris. De var så flinke, at de skal bygge garasje til oss også :)

April 2012
U

UNKNOWN om EZELIUS BYGG & TØMRERMESTER AS

Halden
* Fortsatt ledig: Snekkerarbeide i Halden

Er ikke helt ferdig med jobben, en ukes jobb igjen.Men kan alikevell gi en vurdering av firma. De har utført en meget god jobb, når det gjelder kvalitet og tid. Folkene fra Lithauen kan anbefales.

Juni 2011
O

Odd om Ausra & CO

Halden