Skal du bygge veranda eller balkong i Ski?

Har du planer om balkong eller veranda i Ski? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Ski?

Har du planer om balkong eller veranda i Ski? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Ski

Bygge på eksisterende veranda

1406SKI

Vi ønsker å få bygget en veranda som også går på framsiden av huset.

Fullføre arbeid utendørs

1400SKI

Legge tak på anneks og ferdigstille anneks utendørs. Fullføre arbeid på platting rundt anneks, pluss en levegg som skal ha armeringsjern til klatreplanter. Lage en port til terrassen.

Ny kledning, etterisolering, balkong og pergola

1400SKI

Etterisolere tomannsbolig, totalt ca 200m2, 10cm isolasjon. Rive gammel balkong på 80m2 og bygge ny med annen utforming (samme størrelse) og bygge 9m2 pergola med stålplatetak, i telttak utforming. Enkel tilgang til eiendommen fra vei, parkering med plass til 3 biler ved garasje.

Reparasjon av veranda

1423SKI

Horisontaldelt 2-mannsbolig m/veranda i 2.etasje. Denne verandaen har begynt å sige i venstre forkant. Må antakelig skifte støttebjelker horisontalt. De vertikale støttebjelkene er OK ut. Må nok besiktiges av snekker/tømrer

Grunnarbeid, ny terrasse og ny inngang til kjeller. Ski

1406SKI

Fjerning av eksisterende terrasse, avgravning av tomt på sørside av huset, bygging ny terrasse på 45m2 på søyler med trapp ned til terreng, lager ny skyvedørsinngang gjennom grunnmur til kjeller 2,1m høy, 2m bred, utvendig isolering av grunnmur. • Tilbudsgiverens navn, adresse og organisasjonsnummer • Referanseprosjekter med kontakt detaljer • Foreslått startdato og ferdigstillelsesdato Oppdraget vil diskuteres nærmere med en eller evt flere utvalgte firmaer og det vil avtales endelig omfang og pris. Valg av entreprenør vil foretas basert på kvalitet, når arbeidet kan gjennomføres og pris. Arbeidet ønskes fullført senest vår 2024. Foreslått kontrakt form og avregningsmetode er lagt ved til informasjon under «kontrakt», men i første omgang er det kun nødvendig å melde interesse. Fristen for å melde interesse er 31 oktober 2023.

Glassrekkverk terasse

1424SKI

Hei, vi ønsker tilbud på glassrekkverk på terrassen. Det er rett under 14 lengde meter. Rekkverket skal være ca 50cm høyt slik at totalhøyde blir 1m Åpen for forslag og ta kontakt for befaring eller mer informasjon.

Siste evalueringer
Utbygging av takterrasse

De kom til avtalt tid, jobbet raskt og var veldig ryddige. Alltid ryddig når de var ferdig for dagen. De gav en grei fastpris på jobben og det var ingen avvik fra denne. God kommunikasjon undereveis. Frimaet kan anbefales!

Mai 2018
H

Hanne om AN KOMFORT BYGG AS

Ski
SLIPING AV CA 80 KVADRATMETER UTE TERRASSE

Det er en fantastisk jobb som Kolbotn parkett sliper AS har utført her hos oss. Dette fortjener definitivt all ros og stor respekt for en perfekt, nøysom og kvalitetsmessig flott jobb. Prismessig var dette firmaet også suverent gunstigst, og jeg vil definitivt anbefale andre å benytte dette firmaet til gulvsliping. Tusen takk Thorleif, og trenger jeg gulvsliper senere engang så ringer jeg direkte til deg, uten anbud., Mvh Jan Sørli

Mai 2018
J

Jan om Kolbotn Parkettsliperi AS

Ski
Bygge balkong

Jan er en knakende bra kar. Etter litt om og men de i gang. Pent sluttresultat, men slurvete arbeidere ødela gulvet på loftstuen siden de ikke dekket det til under arbeid. Jan fikset opp i dette, og vi ble godt fornøyde. Ligger fortsatt igjen rester av materialer som endelig skal hentes etter drøyt 6mnd (hadde snødd ned). Kan anbefales.

April 2018
K

Kim Farstad om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Ski
Bygging av platting i tre inkl. levegg

Jar Bærum Bygg er seriøse og kundeorientert. Betaling på vit faktura med moms gir et seriøst intrykk! Arturas snakker god engelsk, kom på befaring før oppdraget begynte, og gav gode inspill. Jobben ble gjennomført i henhold til anbud, og man ryddet ordentlig etter seg! Jeg vil uten tvil anbefale andre å bruke Jar Bærum bygg, og vil selv bruke dem for fremtidige projekter.

Aug. 2017
P

Pär Johan Magnus om JAR BAERUM BYGG AS

Ski
Sette opp felles platting, adskilt med rekkverk foran 2 rekkehus, totalt ca. 19 m2

Profesjonelt gjennomført. Utført til avtalt tid og kost, og hyggelig dialog. Anbefales.

Mai 2017
A

Anders Søgård om PRO KAPP AS

Aurskog
Noen timers jobb i SKI på en leilighet.

Wesam kom punktlig, svært fleksibel, veldig hjelpsom. Forstod rask hva oppdraget gikk på, og gikk rett på sak. Etter jeg dro forklarte han min leietager alt, og viste at alt fungerte. Leietagere var og veldig fornøyde med han, og opplevde ham som meget flik i det han gjør. Veldig profesjonell, ryddig og ordentlig kar. Ville uten tvil ha brukt han igjen for neste oppdrag. Mange takk for hjelpen. :)

Des. 2016
R

Rehan-Bin om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

SKI
Snekre en platting ca 30 kvadratmeter

Veldig fornøyd. De var raske og nøyaktige. Flinke gutter, høflige. En av dem snakket godt norsk, så vi kommuniserte bra. Kvalitetsarbeid! Kan trygt anbefales,

Aug. 2016
M

Maria Angeles om BYGGSERVICE LITWIN

Oslo
skifting 4 stykk vindu, 1 stykk balkongdør

Ryddig, kosteffektiv og nøye. Meget tilfreds med arbeidet som er utført.

Aug. 2016
K

Ken Joseph om JAN IVAR NYGAARD

SKI
Bygge ny veranda

Pro Entreprenør var enkle å kommunisere med og var forutsigbare. De møtte alltid opp til avtalt tid og sted, var fleksible og tilpasset seg mine ønsker også underveis i arbeidet, Standard kotrakt ble brukt, ingen overraskelser. Vi er meget fornøyd med terrassen de har bygget for oss.

Mai 2016
P

Per Reidar om Pro Entreprenør AS

Hof
Platting + trapp

Bra utført til en god pris.

Okt. 2015
Ø

Øyvind om Proff Pavel

Ski
Bygge terrasse, ca. 30 kvm, samt riving og bygging av trapp.

Proffe folk som vet hva de gjør - veldig bra resultat.

Mai 2015
M

Marius Bugge om OPPEGÅRD BYGGSERVICE AS

Ski