Skal du bygge veranda eller balkong i Oslo?

Har du planer om balkong eller veranda i Oslo? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Oslo?

Har du planer om balkong eller veranda i Oslo? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Oslo

Legge fliser på en ute veranda (m tak)

0284OSLO

Har en veranda, ca. 2x4,5 meter som jeg vurderer å legge nye fliser på. Alle flisene som er på enden (fliser som er buet på kantene og dekker da litt nedover på utsiden av verandaen, ca. 3-4 cm,) har sprukket så enten kan jeg bare bytte disse eller så må jeg bytte alle på hele verandaen. Ønsker da å få en ca. pris på arbeidet med å enten legge ny flis (priser eks fliser) på verandaen der jeg selv fjerner alle flisene som er der eller at hele jobben gjøres av dere.

Bygge ny balkong plan 2 og terrasse plan 1

0672OSLO

Tomannsbolig fra 2004 skal ha oppbygd terrasse på plan 1 og ny balkong på plan 2. I dag er det på plan 1 bruddskifer terrasse. Balkongen er ca. 2,5x4 m og med dårlig tilstand. Flytende terrasseplatting plan 1 er ca. 35 m2 og med Møre Royal IMP rill brun. Ny balkong plan 2 ca. 20 m2 med Møre Royal IMP rill brun. Nabo vil ikke gjøre samme ombygging. Detaljerte planer foreligger ved kontakt.

Vind/balkongskjeming

0680OSLO

Hei. Jeg bor i en av høyblokkene på Ryen. Jeg ser det er flere i boretslaget som har montert vind/balkongskjerming på sine balkonger. Jeg har prøvd å spørre meg frem til om det er noen regler for montering av slikt, men får beskjed om å fikse selv og evt. høre med glassmestere osv. Så da gjør jeg det. Håper det er noen som har erfaring med slikt montering. Jeg bor i 10.etasje og vil ha dette riktig og forsvarlig montert av noen profesjonelle.

Renovering av veranda over bod, samt isolering av undersiden (taket i boden)

0871OSLO

1/ Renovering av støpt og skiferbelagt utvendig veranda på ca. 16 m2 over kjellerbod. Ønskes utført: Fjerne eksisterende skiferheller, legge ny membran/tetting, Legge tilbake (gjenbruke) skiferhellene. Betongtrapp til veranda utbedres med eksisterende skiferheller. 2/ Rive eksisrende isolasjon i taket i boden under verandaen og eventuelt legge opp ny isolasjon og plater i taket. 3/ I tillegg ønskes tilbud på reparasjon av mur i nedgang til kjeller

Legge fliser på balkong

0287OSLO

Hei, vil gjerne ha lagt fliser på balkong. Ca 10 m2. Mulig underlaget må rengjøres noe, men det vet jeg ikke da jeg er lekmann.

Bytte verandaglass

0170OSLO

Jobben består av å skaffe verandaglass med montering. Legger ved kommentar fra skaderapporten til takstmann: Et 8,76 herdet laminert sikkerhets glass i rekkverk på veranda som har knust, glasset har mål 1445x720mm 1,04kvm

Siste evalueringer
Oppgradering av hus

Alex og hans team er de mest profesjonelle og pålitelige håndtverkere vi har møtt. De er svært kvalitetsbevisste, effektive og flinke til å følge opp. Alex finner gode løsninger det andre ser problemer eller trekker på skuldrene. Prisen er god og vi har fått god valuta for pengene. Vi er svært fornøyde og anbefaler dette firmaet på det varmeste. Vi stiller mer enn gjerne som referanse. Hilsen Siv og Geir

Feb. 2024
G

Geir om DANILA BYGG AS

Oslo
Ombygging av ute veranda. Bytte av undergulv og ny membran

Veldig fornøyd med Perun AS. Profesjonelle, holder det som ble avtalt, god kommunikasjon underveis, gode på løsninger og ferdigstilte innen avtalt tid. Ryddige. Kan absolutt anbefale firmaet videre til alle. Vi er veldig fornøyd med jobben som er utført.

Jan. 2024
A

André om PERUN AS

Oslo
Bygge terasse og anlegge hage

Oslo Snekkerservice gjorde en meget god jobb med prosjektet. De lagde en terrasse med kebony dekke i høy kvalitet. Lagde også en trapp i flott design.

Jan. 2024
J

Jacob om OSLO SNEKKERSERVICE AS

Oslo
Oppgradering av terrasse + bygging av enkel bod

Ufattelig fornøyd med arbeidet utført av Kvalitet entreprenør. Arbeidet besto av å sette opp ny terrasse med pergola, samt bygging av bod i hagen. Kvaliteten på samt det ferdige arbeidet var langt bedre enn jeg forestilte meg. Kommunikasjonen fra planlegging til utført arbeid var upåklagelig, og Tommy (eier) ga mange gode ideer samt råd til arbeid vi kunne gjøre selv for å være kostnadseffektive. Vil uten tvil anbefale Kvalitet Entreprenør videre i tillegg til å selv bruke de videre dersom de har kapasitet.

Jan. 2024
J

Julius om Kvalitet Entreprenør AS

Oslo
Veranda

Jeg kan anbefale RACI BYGG Veldig godt og profesjonell håndtverk.

Jan. 2024
J

John om RACI BYGG

Oslo
Legge terrassebord på terrassen i Selvaagblokk

Alt i orden. Arbeid ble utført som avtalt.

Des. 2023
D

David om GAMABYGG AS

Oslo
Bygge balkong

Oslo Fasade bygde en svært pen og solid balkong her. Kommunikasjonen underveis var varierende, de svarte ikke alltid på henvendelser per mail. Men vi opplever at de tok tak i alt det viktige. Dette er dyktige og arbeidsomme håndverkere. Vi valgte dem mye på grunn av at de hadde det rimeligste tilbudet, men det er ikke noe first price-nivå over jobben som ble utført, den var av høy klasse. De holdt seg også til prisen som ble avtalt.

Des. 2023
E

Eskil om OSLO FASADE AS

Oslo
Sikring og reparasjon av seks stk balkonger

Utført en bra jobb

Des. 2023
T

Terje om OSLO FASADE AS

Oslo
Bytte ut søyle under verandaen

Den var bra

Des. 2023
O

Ola om SANDER GÅRD V/ESPEN VENSTAD

Oslo
Snekkerarbeid under terrasse

Veldig fornøyd med jobben som ble utført på terassen. Pålitelig og god kvalitet på arbeidet. Anbefales på det sterkeste

Nov. 2023
V

Vegard om Byggfirma Petter Johannessen

Oslo
Inngølassing av balkong

Ryddig kommunikasjon og bra arbeid, til en lavere pris enn konkurrentene.

Nov. 2023
M

Mona om GLASSY AS

Oslo
Bygge veranda

Kjempe fornøyde med CRV Services og kan absolutt anbefale dem til andre. Hyggelige, serviceinnstilte, ryddige og flinke! Alt av arbeid ble utført svært pent og profesjonelt. Dersom vi skal ha noe av samme type arbeid igjen så vet vi hvem vi skal kontakte.

Nov. 2023
C

Caroline om CRV SERVICES AS

Oslo