Skal du bygge veranda eller balkong på Hamar?

Har du planer om balkong eller veranda på Hamar? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong på Hamar?

Har du planer om balkong eller veranda på Hamar? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong på Hamar

Bytte spiler på rekkverk, 2 balkonger

2322RIDABU

Vi trenger befaring/pris på å bytte ut alle spiler på 2 balkonger. Tilsammen ca. 20 meter med rekkverk.

Bytte balkongdør

2317HAMAR

Ønsker pris på følgende. Har en heve/skyvedør som skal byttes til en 2 fløyet dør, dette er til en balkong.

Utvide og isolere innbygd terrasse

2319HAMAR

Vi har en overbygd/innbygd terrasse, som brukes som soveplass i en barnehage. Vi ønske at denne skal isoleres, og tettes. sette inn et par vinduer og en dør. Den skal også utvides 1,6 m lengde og 3 m på bredde.

Tette tak over terasse

2315HAMAR

Vi har en veranda i 2.etg som er bygget over terrassen i 1.etg. Platene som er festet i taket over terrassen (altså under gulvet til verandaen i overetasjen), er ikke tette. Det ser ut til at platene er festet halvveis opp på bjelkene noe som gjør at regnvann kommer gjennom og det blir bløtt under taket nede. Usikker hva slags plater som er brukt. Vil tro at man må ta opp gulvet i 2.etg og enten tette igjen overgangen mellom platene og bjelkene, eller legge over noe slik at vannet renner ned i platen og ikke nedimellom, eventuelt at man fjerner de hvite platene og legger nye. Det er også et problem at platene ikke strekker seg helt ut mot enden, og at det derfor renner masse vann ned foran på terrassen nede. Vi må altså få tatt opp gulvet oppe og fått en faglig vurdering på hva som lønner seg å gjøre for å tette taket. Så må det legges nytt gulv igjen oppe. Verandaen oppe er ca 15 kvm.

Reparere balkong

2315HAMAR

Har en balkong på ca 1,80 x 2,45 m. Balkongen har feil fall (ca. 0,5 cm forskjell) slik at vann blir stående på indre halvdel mot vegg. Vil ha en pris (gjerne etter befaring) på utbedring av dette. Det vil si på utbedring av fall, og bygge den opp igjen til og med nye terassebord. Har fått nevnt at en løsning kan være å fjerne papp og plater, og deretter høvle ned bjelkelaget for å få fall. Mulig det er andre løsninger som er like lure. Se bilder.

Vurdering og reparasjon av fukt og råte terrasse.

2317HAMAR

Et 100 år gammelt bevaringsverdig hus har fuktskade og mulig råteskade i et gulvhjørne på en terrasse/veranda i 3 etg og terrasse/verandatak rett under i 2 etg. + råte i en gulvterskel utendør.

Siste evalueringer
Veranda

Pent og solid arbeid og byggeplassen ble holdt ryddig! Lite minus at snekkerne ikke kunne lese innsendt beskrivelse av jobben, men det ordnet daglig leder raskt opp i. Hyggelige snekkere og alt ble gjort til avtalt tid og pris.

Nov. 2018
R

Roar om VR Skog Og Byggservice AS

Ridabu
Beslag på veranda og regnhatt på pipe

Veldig fornøyd! Utrolig trivelig og flink blikkenslager. Pris ble bedre enn antydet, da det gikk litt raskere enn antydet. Gjorde også snekkerarbeidet pent etter seg! Forsto mine behov, og hva som var viktig for meg. Ryddet pent opp etter seg. Anbefales! (Monterte beslag på veranda, og satte på regnhatt på 2 piper)

Okt. 2018
E

Espen om A.H MONTASJE & BLIKKENSLAGERSERVICE ALEXANDER HALVORSEN

Ridabu
Bygge fundament til terrasse

Kjempe fornøyd med jobben de gjorde som var å støpe og lage fundament til terrasse. Ble ferdige innen tiden og jobben ble veldig godt gjort.

Mai 2018
L

Lene Cecilie om Icon Byggprosjekt AS

Ridabu
Terrasse ca 38 kv.m. Enebolig.

Utførte jobben raskt, presist og kvalitetsmessig i henhold til avtale. <br /> Flinke, trivelige og ryddige karer.<br /> Anbefales. Kristian Saugstad

Nov. 2017
K

Kristian om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Ingeberg
Bygge på terrasse

Effektive, nøyaktige og flinke! Gjorde jobben på halvparten av tida, kommuniserte godt og gjorde nødevendige endringer underveis! Anbefales!

Aug. 2017
S

Sunniva Skjelbreid om VR Skog Og Byggservice AS

Hamar
Oppsett av terrasse på ca 130m2

Fikk satt opp terrasse på ca 130kvm og er strålende fornøyd. Raskt, effektivt og rimelig. Vil definitivt anbefale GVNielsen.

Juli 2017
H

Hans Olav om GVNIELSEN BYGG

Hamar
Renovering av terrasse

Vi er godt fornøyd med hele prosessen fra tilbud til opprydding. Anbefales på det varmeste!

Nov. 2016
L

Liv om VR Skog Og Byggservice AS

Hamar
Utvidelse av veranda - Solhellinga Hamar

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som er utført. Ved befaringen kom han med faglige innspill som innga tillit, og dette ble fulgt opp med en meget ryddig avtale. Arbeidet ble effektivt utført til en pris som det ikke var noe å si på. Jeg vil nok kontakte firmaet ved senere anledninger.

Juni 2016
K

Knut om TØMRER PER-EMIL TOLLEFSEN

Sjusjøen
Riving av veranda og oppbygging av ny veranda. Overbygg utgangsdør.

Innvendig arbeide med oppsetting av vegger, innsetting av dører, listing osv. ble utført i meget bra kvalitet av en trivelig snekker som jeg trygt kan anbefale. Pris på utført arbeid var konkurransedyktig. Vil definitivt kontakte samme snekker igjen til sommeren når vi skal sette opp garasje, og fullføre riving av gammel veranda og sette opp ny.

April 2016
K

Knut Ivar om TØMRER PER-EMIL TOLLEFSEN

Ridabu
Renovering fasade mm Welhavens gate 11, Hamar

Pent utført arbeid til avtalt pris.

Okt. 2015
H

Hans om HAMAR BOLIGBYGG AS

Hamar
Bygging av ca 45 kvm terasse

Fasit Bygg AS på Furnes har gjort en fin-fin jobb med å bygge terrasse for oss. Det var god kommunikasjon med håndverkeren helt fra starten, alt gikk etter planen og resultatet ble strålende.

Aug. 2014
E

Eva-Marie om Fasit Bygg AS

Hamar
Rekkverk på takterrasse

Vi skulle i utgangspunktet ha fikset et rekkverk på en takterrasse og kom i kontakt med Ramonas Byggservice. Vel 2 mndr senere har vi nytt rekkverk og en ny garasje. Alt fagmessig, solid og ryddig gjennomført. Snekkerne som var her snakker ikke engelsk/norsk, men arbeidsformann snakket engelsk så det var ikke noe problem. Løsningsorientert og serviceminded. Anbefales!

Nov. 2013
E

Emma Stubsjøen/Morten om RAMONAS BYGGSERVICE DA

Hamar