Skal du bygge veranda eller balkong i Tønsberg?

Har du planer om balkong eller veranda i Tønsberg? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Tønsberg?

Har du planer om balkong eller veranda i Tønsberg? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Tønsberg

Beise veranda

3153TOLVSRØD

Skure og beiset terrasse gulv og noe gjerde.

Kle inn balkonger/tak over terasse under. Panel

3118TØNSBERG

Vi er ett sameie. Noen har ballkong over sin terrasse. Denne er ikke panelet, og vi ser rett på flekkete papp. Ønsker en befaring og ett prisoverslag. Adresse er Døsserødveien i Tønsberg

Bygge ut terrasse. Søke til kommunen.

3150TOLVSRØD

Vi har spennende planer om å utvide vår eksisterende terrasse, og vi ser for oss å inkludere en praktisk bod under terrassen for ekstra lagringsplass. For å realisere dette prosjektet trenger vi hjelp med å søke om tillatelse fra kommunen og å konstruere både fundamentet for terrassen og boden. Vi ønsker en befaring på slik at vi kan diskutere detaljene nærmere og gi en grundig gjennomgang av prosjektet. Og gi oss et tilbud på jobben.

Bytte bærebjelke veranda/overbygg

3178VÅLE

Trenger og bytte en bærebjelke til veranda som også holder overbygg tak.

Maling/beising av gammel veranda

3117TØNSBERG

Trenger å freshe opp verandaen som er ca 8 X 6meter. Sliping av gammelt maling/beis og påføring ny beskyttelse. Har katteluke mot området så det bør tas i 2 omganger .

Vindu blir til dør, og overbygg på terrassen.

3173VEAR

Heisann :) Vi er en liten familie som bor i et nybygg i Tønsberg. Etter å ha bodd oss litt til ser vi at vi savner noen løsninger arkitekten ikke tenkte på. Disse er å erstatte et vindu og sette inn en terrassedør slik at vi får lett tilgang til hagen vår. I tillegg har vi fantastiske solforhold - ja, så fantastiske at vi lurer på muligheter rundt å utvide overbygget på terrassen vår. Vi har gjort litt research og trolig kommet frem til at vi i Tønsberg kommune ikke selv har lov å søke om fasadeendring, ikke er vi så sinnsykt handy heller. Ser frem til å høre fra noen som har en litt større verktøykasse enn oss selv.

Siste evalueringer
Rive balkong og sette opp ny i 2 etg

Kjempebra gjennomført

Juni 2021
L

Lisbeth Fossaas /Malin Fossaas om Ez Bygg AS

Horten
Oppføring av terrasse i 2 etg.

Profesjonelle, pålitelig og effektive. Hadde en god kommunikasjon underveis i oppdraget. Kvalitet på arbeidet var kjempebra. Serviceminded og kunnskapsrike folk. Anbefaler på det sterkeste.

Nov. 2020
H

Haakon om FERO BYGG AS

Tønsberg
Spilerekkverk

Dette er en super gjeng som stilte opp på kort varsel (var heldig med tidspunktet), superblide og hyggelige, effektive, ryddige, og har gjort et strøkent arbeid på å sette opp spilerekkverk hos oss. Kan anbefale ALLE å få en visitt av disse gutta :)

Juni 2020
L

Laila om BYGGMESTER HOEL AS

Tolvsrød
Sette inn et vindu

Veldig fornøye med jobben som ble gjort. God dialog underveis. Rydig og pålitelig. Vil anbefale dette firma til andre.

Juni 2020
K

Kristin om Lolands Bygg Og Renovering AS

Vear
Trenger å få lagt en treveranda. Ca 50 kvadratmeter.

Vi er veldig fornøyd med Tønsberg Byggtjenester, v/ Alexander. God kvalitet på jobben. Raskt utført. En enkel, pålitelig og blid snekker som det er enkelt å forholde seg til. Vi kan anbefale ham til andre.

Mai 2020
R

Roy om TØNSBERG BYGGTJENESTER ALEKSANDER APALL

Tolvsrød
Jeg tror jeg trenger en ny veranda i annen etasje i en 4-mannsbolig

Jeg kan krysse av på alle de sjekkpunktene over her. Jeg ser at arbeidet er av god kvalitet,og at Aleksander sitt arbeid er profesjonelt gjennomført. Aleksander er en hyggelig person, som det var lett å kommunisere med underveis i prosessen. Han var klar for både endringer og utfordringer underveis. Jeg anbefaler ham til alle som spør :)

Mai 2020
A

Anne-Kari om TØNSBERG BYGGTJENESTER ALEKSANDER APALL

Tønsberg
Bygge om veranda

Bra og ryddig jobb!

Feb. 2020
D

Dag om TØNSBERG BYGGTJENESTER ALEKSANDER APALL

Tønsberg
Ny veranda

God kvalitet på arbeidet. Veldig hyggelige og flinke folk.

Jan. 2020
B

Bjørnar Grav Johansen/Mette om BYGGEFIRMAET SVINNDAL AS

Tønsberg
Glassplate til bord, og bytte av glass på veranda

Bra arbeid.

Okt. 2019
T

Tore om ALT I GLASS AS

Tønsberg
Bygge platting på 59 kvm

Generelt godt fornøyd med jobben.

Juni 2019
J

Jørgen om MB BYGG & TAKST BJERKGÅRD

Tønsberg
Skifte terassebord

Alt gjennomført i henhold til plan.

Sep. 2018
E

Erling om Winje Bygg AS

Tønsberg
Flislegge støpt terrasse.

Raskt utført. God kvalitet.

Juni 2018
K

Knut Einar om MIDGARD MUR AS

Tønsberg