Skal du bygge veranda eller balkong i Råde?

Har du planer om balkong eller veranda i Råde? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Råde?

Har du planer om balkong eller veranda i Råde? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Råde

OMTEKKING AV TAK / TERRASSE

1640RÅDE

Ønsker tilbud på følgende: · 3m levering og montering av nytt bordtakblikk av typen sort plastbelagt stål · 8,5m2 tekking av takflate med to-lagstekking av typen MATAKI BASE + MATAKI FR SBS-asfaltbelegg grå farge · 4m2 tekking av oppbretter med to-lagstekking av typen MATAKI BASE + MATAKI FR SBS-asfaltbelegg grå farge Kledning og eksisterende taktekking på vegg er allerede demontert. Det er satt opp midlertidig tak. Kun tilbud fra autoriserte firma vil bli vurdert. Kom gjerne med dato for gjennomføring av oppdraget.

Utbedring/utskiftning av terasse/veranda og er utehus.

1640RÅDE

Hei! Jeg ser etter noen dyktige håndverkere som kan utbedre veranda, terrasse og er uthus. Det er også 1 søyle som må byttes pga råte. Ønsker også en grundig vask av huset da det er mye misfargning (se siste bilder) , så hvis du eller ditt firma kan alt dette i ett oppdrag så er det også en stor pluss. Er du den rette personen for dette?

Bytte bjelker/søyler på hus. Samt bytte terasse

1640RÅDE

Vi trenger hjelp til å bytte noen råtne bjelker på huset, samt se på terassen. Begge er svært slitte.

Terrasse

1642SALTNES

Ønsker tilbud på p bygge en tarrasse på en hytte i Råde. Er på bakkenivå

Pergola

1642SALTNES

Vi ønsker tilbud på bygging av pergola over en del av terrassen vår. Adresse: Saltnesfjellet Mål: ca. 2 x 5 meter. Høyde: litt usikker, men over høyden på kjøkkenvinduet vårt, antatt mellom 2 og 3 meter. Det skal være spiler hele veien på kortsidene og på halve siden av den ene langsiden som et rekkverk ut mot hagen. Mulig det må være en ekstra søyle på langsiden. Det er noen små stolpesko der i dag til eksisterende rekkverk. Disse er små og av eldre dato, og må vel skiftes for å tilpasses pergola. Ta kontakt for bilder og eventuell befaring Mvh, Sofie og Henrik

Snekker

1640RÅDE

Trenger snekkere til oppussing av 1.etasjen. Noe av arbeidet er utført, men gjenstår blant annet å legge 80kvm laminatgulv gulv, sette 7 dører, fullføre påbegynt veranda og snekre enda en veranda på bakkenivå. Kun seriøse henvendelser!

Siste evalueringer
Bygge ut altan og lage vinterhage

Hei ! Er veldig fornøyd med utført arbeide! Takker for gode råd og tips underveis, samt nøye utført arbeide. Også veldig fornøyd med raske tilbakemeldinger med pris på forskjellige forslag underveis :) Jeg vil anbefale dere også til andre som kunne trenge deres tjenester. Mvh Raymond Groth Saltnes

Mars 2017
R

Raymond om ØSTFOLD BYGG AS

Saltnes
Trenger snekker

Jobben er utført etter avtale og resultatet er kjempefint. Veldig fornøyd både med forslag til materiale og måten jobben ble utført på.

Sep. 2016
W

Wenke om MULTINOVA AS

Saltnes
Uteplatting

Meget godt fornøyd med puntlighet og utførelse. Det har vært en ubetinget glede å ha hatt med dette firmaet å gjøre!

Aug. 2016
H

Hans Jørgen om NEDRE GLOMMA BYGGSERVICE AS

Råde
Bygge terrasse på ca 35m2

Vi er svært fornøyde men den utførte jobben. Den ble gjort raskt og effektivt på en profesjonell måte, og vi ble svært fornøyd med resultatet. Fikk en svært fin terrasse etter vårt ønske. Anbefales!

Mai 2016
N

Nikola om KISIEL - BYGG OG ANLEGG

Råde
Ny veranda

Kjempefornøyd med Linas Bygg, kom til avtalt tid og god pris. Nøyaktig og flink. Kan anbefales på det sterkeste. Kommer absolutt til å kontakte de igjen ved en annen anledning.

April 2016
G

Gro Hedlund om BYGG LIN AS

Råde
Riving og gjenoppbygging av terrasse på hytte i Saltnes

Gjorde jobben til avtalt pris og tid.ryddet godt opp etter seg, og kom med tips og praktiske løsninger når vi diskuterte oppgaven med ham.

April 2012
E

Ellen Cathrine om SNEKKER RAASTAD

Oslo