Skal du bygge veranda eller balkong i Grimstad?

Har du planer om balkong eller veranda i Grimstad? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Grimstad?

Har du planer om balkong eller veranda i Grimstad? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Grimstad

Bytte av terrassebord

4878GRIMSTAD

Fjerning av eksisterende terrassebord på veranda og legge nye. Er ca. 65 kvm. Ønsker også tilbud på liten utvidelse av eksisterende veranda. I tillegg vurderes etablering av trapp mellom eksisterende veranda til et nytt nivå og bygging av platting der. Det er også aktuelt med bygging av ny trapp ved inngangsparti. Omfang og dimensjoner på arbeid utover bytting av terrassebord avklares nærmere på befaring.

Sette opp gjerde på veranda

4887GRIMSTAD

Vi ønsker å sette opp et gjerde/rekkverk på vår veranda. Veranda har standard tregulv, og vi ønsker et gjerde som dekker hele veranda. Veranda er 7 meter lang og høyde på gjerde er 1 meter.

Bygge pergola

4885GRIMSTAD

Vi ønsker å bygge en enkel pergola på balkong/altan.

Gjenopprette altan og skifte av kledning på vegg

4885GRIMSTAD

Trenger å få gjenopprette altan som raste ned pga snøras i vinter. Mulig mindre altan med trapp ned til plen. Vil også ha skiftet kledning på den ene veggen hvor altan var.

Bytte ca 10 planker på en terrasse og liten balkong

4879GRIMSTAD

Trenger noen til å bytte planker på deler av terrasse og liten balkong. Terrassen er ca 5x5 meter stor og noen planker begynner å rotne. Trenger å få en saklig og realistisk vurdering på hvor mange må byttes. Trenger ikke en ny terrasse! 😉 2 til tre små planker må byttes på en liten balkong.

Ny terrasse/veranda på stolper

4870FEVIK

Vi skal å bygge en ny terrasse på stolper. Prosjektet er bygg godkjent og det er støpt punkt-fundamenter for de 12 stolpene. Terrassen blir ca. 5 x 15 meter. Vi ønsker konstruksjonen utført, men at vi selv kan legge terrasse-dekke, sette opp rekkverk, mv.

Siste evalueringer
Bygge terrasse

Ottmar bygget en veldig fin terrasse for oss, og kom med gode løsninger der vi var usikre. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Han kom når han skulle, og arbeidet var ferdig til avtalt tid. Det var lett å stole på han , og vi bruker gjerne Homborsund bygg igjen! Prisen var også god.

Okt. 2018
A

Anne om HOMBORSUND BYGG & VEDLIKEHOLD AS

Stabekk
Utvide veranda med cirka 60m2, med bod under deler av den.

2 snekkere som utvidet verandaen og byttet eksisterende terrassebord. God pris og fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Jobbet litt av og på i perioden jobben ble gjort, men jobbet godt når de først jobbet. Ville brukt de igjen.

Aug. 2018
T

Tom om MANTAS CONSTRUCTIONS AS

Grimstad
Terrasse + utestue

Jeg har nå fått ny terrasse samt utestue og er veldig fornøyd med de utførte arbeidene. Anbefaler derfor Sætevik Bygg AS på det varmeste. Om jeg noengang har behov for snekker/tømrer igjen vil jeg selvsagt kontakte dette firma igjen.

Aug. 2017
K

Kari om SÆTEVIK BYGG AS

Grimstad
Utearbeide platting med skiifer.

Det ble utført støping av platting og lagt ny skifer. Det ble laget en ny natur steinmur. Dette er et arbeid som vi er meget fornøyd med. Arbeidet ble utført når det skulle gjøres ikke noe av brytninger underveis . Har overhode ingen problemer med og anbefale dette firma videre. Ryddet pent opp etter seg når de var ferdige.

Juni 2017
T

Terje om GAUPERÅ NATURSTEIN AS

Grimstad
Innegulv og ute-terrassegulv.

Justas Bygg sendte hyggelige, ordentlige og flinke snekkere som bygget en nydelig platting rundt hele hytta. Vi vil bruke de igjen! :)

Juni 2017
M

Micella om Justas Bygg AS

Oslo
Bygging av veranda/terrasse

Kan absolutt anbefales. Gjorde en bra jobb til avtalt tid og pris. Det ble en forsinkelse på grunn av været, men da gav de beskjed om det.

Nov. 2016
T

Thomas om AGDER GARASJER AS

Grimstad
Skifte ut råttne bjelker til eksisterende terrasse

Kjempefornøyd med jobben som ble gjort. Dyktige karer som gjorde jobben kjapt og til en god pris. De kom med ideer og løsninger til å løse jobben og gav tips til videre utføring. Hyggelige karer. Anbefales og bruker de gjerne igjen på andre prosjekter :)

Aug. 2016
S

Sigbjørn om SØRVÅG BYGG AS

Veranda

Veldig godt fornøyd. Kan anbefales på det sterkeste. Raske, effektive og vennlige.

Aug. 2016
E

Else Sønderland om LENAS BYGG AS

Fevik