Skal du bygge veranda eller balkong i Moss?

Har du planer om balkong eller veranda i Moss? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Moss?

Har du planer om balkong eller veranda i Moss? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Moss

Maling av balkong

1526MOSS

Male gulv, tak og to vegger på en balkong i blokk,

Bytte balkong dør, bytte delvis råtten kledning av carport

1534MOSS

Vennligst ta kontakt på mail for detaljert beskrivelse. Jobben inkluderer 3 separate poster: 1) rive gammel og bytte til ny balkong dør i en leilighet, 2) rive av og bytte 3 nederste bord av liggende kledning av carport, 3) små el jobb (kan utelukkes fra tilbudet).

Bygge ny veranda

1530MOSS

Ønsker og bygge ny veranda på hytta . Det må også støpet opp ekstra bæring til veranda. Ønsker ca total pris ink materiale. Selvfølgelig må en befaring til for og kunne gi en eksakt pris .

Skifte ut råtne bord i en veranda og inngangsparti

1530MOSS

Vår verandra trenger å skifte ut noen råtne bord. Samt ved inngangspartiet. Mvh Solveig og lars

Ny løsning på rekkverk / veranda. Flytte på dør/lettvegg.

1560LARKOLLEN

Trenger å få en bedre løsning på rekkverk, slik at det holder seg rent. Trenger å flytte dør ilettvegg mellom stue og soverom.

Bytte ut et vindu mot en dobbel verandadør.

1560LARKOLLEN

Bytte ut et vindu mot en dobbel verandadør. Åpningen må lages noe større. Pr i dag er det ikke veranda på utsiden.

Siste evalueringer
Legge laminat, Liste gulv, vinduer og dører.

Alt etter avtale, ferdig i god tid før fristen. God kvalitet og hyggelige ansatte. Anbefales!

Sep. 2021
T

Trym om OLE WEGARD UTNE

SKI
* Fortsatt ledig: Bytte av vinduer, reperasjon av veranda gulv, bytte av kledning og maling.

Meget godt utført arbeid og hyggelige folk.

Juli 2021
T

Terje om GRÅLUM BYGG AS

Moss
Bygging av veranda og balkong

Vi er meget godt fornøyd med kvaliteten på jobben som er gjort, og prisen var også meget konkurransedyktig. Firmaet ga et inntrykk å inneha høy kompetanse, og kom med gode råd og innspill underveis i prosessen. Dette førte til at ferdigproduktet ble enda bedre og med større kvalitet enn først tenkt, uten at dette ble spesielt mye dyrere.

April 2021
M

Morten om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Rygge
Bygge ny veranda

Vi har vært veldig fornøyd med Schmidt. Han er veldig pålitelig, nøyaktig og ryddig å han gjør pent arbeide og er ikke dyr. Det var overhodet ikke vanskelig å kommunisere med han. Dyktig man som vet hva han driver med og har forslag til gode løsninger. Vi er helt sikker på at vi vil bruk han igjen. Anbefales på det sterkeste.

Okt. 2020
T

Terje om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Moss
Bytte gulv på veranda

Anbefales. Pålitelig og effektiv. Veldig fornøyd med hele prosessen og ikke minst resultatet!

Juni 2020
A

Andrea Therese om MADRID RENOVERINGSARBEID OG OPPUSSING JOSE MANUEL MADRID BAKER

Moss
Legge gulv på veranda

Flott gjennomføring og kommunikasjon under veis

Mai 2020
H

Hans O om HANSSEN BYGG

Rygge
Gjennoppbygge veranda - ca 24kvm

Levert på tid og kost - fornøyd med resultatet!

Mai 2020
K

Ketil S om Tom V Kleven Tømrerfirma

Moss
Tegning/prosjektering av vinterhage og utvidelse av veranda.

Fantastisk utført jobb av Arkivisjon ved Jon Borge Johnsen. Meget kunnskapsrik og kreativ. Svært proaktiv med kontinuerlig oppdatering underveis. Prosjektet gikk gjennom i kommunen uten anmerkninger. Avtalt pris ble overholdt. Det har vært en glede å samarbeide med Jon Borge Johnsen!

Okt. 2019
R

Ralph om ARKIVISJON Jon Borge Johnsen

Moss
Bytte av balkong dør.

Veldig bra service. Aldri noe venting når man skulle kontaktes, uansett tid. Veldig behjelpelige når man lurte på noe og kom med masse råd og tips. De er veldig opptatt av at jeg skulle bli fornøyd og at jobben skulle bli perfekt. Anbefaler dette selskapet på det sterkeste.

Juni 2019
G

Glenn om FIXGUTTA MERGIME BRUTI

Moss
Ny veranda

Vi valgte Tre og Stein AS/Zanas til å rive vår eksisterende veranda, samt bygge en ny og større. God på pris, pålitelig og effektiv. Litt justeringer underveis, som var null problem. Vi er superfornøyde og de er absolutt å anbefale!

April 2019
H

Hege om TRE OG STEIN AS

Moss
Reperasjpn av 2 etg veranda som har takpapp

Fornøyd med jobben som ble gjort. Rask og effektiv. Jobben ble gjennomført til avtalt tid og pris.

April 2019
L

Leyla om E. V. TAK & BYGG AS

Moss
Veranda

Firmaet har gjort en flott jobb, søyler og grunnarbeid er gjort på en ordentlig måte, og verandaen er satt opp etter det som har vært avtalt med hus eier. Snekkeren har gjort en tilfredstillende jobb, og har vært seriøs og pålitelig. Og holdt avtaler, og har holdt huseier oppgradert på hva som er gjort. Og har også kommet med råd og vink hvis vi har hatt spørsmål om dette prosjektet. Det er en veranda på ca 115 kvm. Kan anbefales på det varmeste.

Mars 2019
E

Edgar om BYGG OG REHABILITERING BORVIK

Rygge