Skal du bygge veranda eller balkong i Askøy?

Har du planer om balkong eller veranda i Askøy? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Askøy?

Har du planer om balkong eller veranda i Askøy? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Askøy

Riving av betong terresse.

5303FOLLESE

Hei, Er på jakt etter et firma som kan ta seg arbeidet av betong terrasse riving (ca2.5mx4.5mx0.25m). Eventuelt renovering av den hvis mulig. Follese i Askøy kommune. Hilsen

Legge asfalt/sarnafil duk på en balkong

5302STRUSSHAMN

Jeg ønsker tilbud på å tette en balkong med saranfil eller asfalt. Balkongen er 9 kvm. Jeg trenger i tillegg et beslag på utsiden 250mmx100mm. Alt forarbeid er gjort.

Søyle som støtter balkong må byttes

5306ERDAL

Ved riving av skillevegg ble det oppdaget at den ytterste søylen som støtter balkong er råtten. Denne må dessverre byttes, er også ett spørsmål om den er mulig å få litt lenger ut en den er per dags dato ( jeg kan evt selv fikse støping av ny søylesko og få den klar om det er mulighet for det.

Bygge soverom

5310HAUGLANDSHELLA

Terrasse under tak skal gjøres om til soverom. Rommet vil bli 4,3 meter X 3,6 meter. Samt lage ny balkong ca 4 meter X 1.50 meter på utsiden. Og flytte stor skyvedør. Trenger fagfolk til å fikse ny vegg, og klar-gjøre gulv. Jeg ønsker tett rom, mens alt innvendig gjør jeg selv. Ønsker fast-pris.

Sette opp terrasse (altan) og installere skyvedør.

5307ASK

Ønsker hjelp til et lite(?) prosjekt med å sette opp altan og installere skyvedør i gavelvegg. 1) Altan: ca 4,8x1,7m, festes til vegg i 2. etasje. 3 stolper i front som festes til limtredrager i allerede eksisterende terrasse. 2) Skyvedør: 2200x2100mm, bestilt og tilgjengelig fom torsdag u42(!). Jobb som tar ca 2 dager med 2 snekkere har jeg fått høre. Ønsker jobben utført i uke 42(!) hvis mulig. Kan muligens utsette levering av skyvedør til fredag eller lørdag. Jeg bestiller og får tilkjørt materialer med mindre dette er noe du/dere ønsker å gjøre selv. Lytter gjerne til råd om hva som bør bestilles ut over det åpenbare.

Oppgradering av uteområde og utbygging av terrasse

5300KLEPPESTØ

Ønsker å bygge ut terrassen med "vedlikeholdsfri" plank og rekkverk i glass. Ser også for oss en form for vinterstue på ene enden av terrassen. To hageflekker er separert av en liten fjellknaus, ønsker å bygge/støpe nye trapper som binder disse hageflekkene sammen (evt trapper opp til terrasse som ett annet alternativ). Det vil også være behov for nye murer. Deler av hage trenger ny platting samt nytt gjerde. Trenger innspill og ideer fra noen som kan hagedesign og terrasse. Samt at vi trenger noen som kan ta kontroll på prosjektet fra A til Å - det er en stor fordel med en aktør som kan dekke alle behov slik at vi bare må forholde oss til én istedet for flere.

Siste evalueringer
Bygge 66m² terrasse m gjerde og 2stk skillevegger + en 6m² frittliggende bod.

Befaring med påfølgende justeringer av oppdraget. Gav gode råd underveis og var opptatt av et godt sluttresultat. Gav fastpris og sluttsum var i henhold til dette. Hadde samarbeid med 3.part for utførelse. Samarbeidet fungerte bra. Vi er svært fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale for tilsvarende jobber.

Juni 2017
T

Torgeir Kaarvann om TØMRERNE ULSET V/THORSTEINN EINARSSON

Kleppestø
Montering av utelamper

Er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført! Profesjonelle yrkesarbeidere som var imøtekommende og dyktige i sitt arbeid. Anbefaler absolutt denne bedriften!

Feb. 2017
D

Daniel om FAG Rør & Elektro AS

Kleppestø
Påbygg ny etasje på tomannsbolig

Vi er kjempefornøyd med jobben 3H bygg har gjort for oss. En stor jobb som har krevd mye planlegging. Gutta i 3 H bygg sammen med rørlegger, elektriker og ventilasjonsinnstalatør har utført denne jobben strålende, og ferdig produkt bærer preg av flott håndverk. Eier Åge Hetlevik har koordinert jobben på en god måte og er alltid tilgjengelig for spørsmål og oppfølging. Spesielt må vi fremheve jobben de har gjort med nytt bad. Anbefales!!!

Feb. 2017
S

Solveig Margrethe om 3H BYGG AS

Kleppestø
Tilbygg og opparbeidelse av hage

Vi valgte Bergen Vest Bygg etter at de gav et solid inntrykk på befaring, samtidig som tilbudet var grundig og godt. Et valg vi er svært tilfreds med! Særdeles hyggelige folk, profesjonell i sin utførelse, og gir alltid alt for å lage en god løsning med kunden i fokus. Ryddig og oversiktlig i all fremdriftsrapportering og kostnadsoppfølging. Dette er et firma du trygt kan overlate jobben til. Vi kommer til å bruke dem igjen!

Jan. 2017
J

Jeanette Otterlei om BERGEN VEST BYGG AS

Erdal
Terrasse

Veldig fornøyd.

Sep. 2016
T

Trond om MORARIU ADRIAN-GHEORHE/ADRIAN BERG

Hundvåg
Markterasse på ca.15kvm og bytting av bord på ca.20kvm

Rask igangsettelse og flott arbeid

Aug. 2016
C

Christopher om GUSTAVSEN EIENDOMSSERVICE

Kleppestø
TERRASSE OG TREGJERDE

Tregjerde og Terrasse Vi er meget fornøyd med arbeidet som Bremi Bygg AS utførte hos oss. Tregjerdet som ligger i kupert og bratt terreng mot sjø, er blitt meget solid og stødig. Pent utført. Terrassen er blitt felt ned i terrenget og følger berget langs den ene siden. Meget pent og solid arbeid. Prisen ble avtalt på forhånd og arbeidet ble raskt utført. Vi kan trygt anbefale Bremi Bygg AS. Anders Skeide, Askøy

Juli 2016
A

Anders om BREMI BYGG AS

Hauglandshella
Bygge et nytt vindfang, muligens i kombinasjon med garasje/ carport

Veldig bra, de var der til avtalt tid, gav meg et kjapt anbud på jobbene jeg ønsket utført. Og satte igang med jobben samme dag. De jobbet effektivt og fort. Var ferdig tidligere enn antatt. Veldig bra arbeide, kommer mest sannsynlig til å bruke dem videre på andre prosjekter når den tid kommer. Har ingen problem med å anbefale disse flinke karene her.

Juli 2016
T

Tommy om MITOCARIU ANDREI CATALIN

Valderøya
Ombygging/renovering av terrasse med ny trapp

Veldig fornøyd med Adrian og resten av gjengen. Ryddig kommunikasjon i forkant, gunstig fastpris, godt utført arbeid på avtalt tid og faktura som avtalt. Det ble gjort en liten feil underveis pga feiltolkning av tegninger, og den ryddet de opp i raskt og uten diskusjoner. Anbefales!

Juni 2016
T

Trond om MORARIU ADRIAN-GHEORHE/ADRIAN BERG

Hetlevik
Bygging av terasse/platting

Vi er MEGET fornøyd med Luk Construct! Terrassen ble akkurat slik vi ville ha den. Arbeideren stod på fra morgen til kveld og leverte innen tidsfristen. Anbefales på det sterkeste!

Juni 2016
S

Stian om LUK CONSTRUCT TODOSIA IONUT

Kjerrgarden
Montering lekehus

Raskt svar og de kom på befaring. Forklarte jobben og fikk et anbud. De gjennomførte jobben ihht avtale, raskt og effektivt. Godt utført arbeid, selv om de møtte på utfordring underveis. Snakker ikke norsk, men ingen problem å kommunisere på engelsk. Anbefales absolutt til denne type jobb.

Mars 2016
O

Odd Sveinung om VIE BUILDING TRYGG CEZAR-VIRGIL POHOATA

Hauglandshella
Installasjon av 2 kjellervinduer, to husvinduer og ny ytterdør.

Fastpris, kjappe, nøyaktige, arbeidsomme karer.

Okt. 2011
N

Nicholas Mark om BYGGEFIRMA MIZAACK TADEUSZ MIZAK

Hauglandshella