Trenger du hjelp med gulvavretting i Ålesund?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Ålesund som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Ålesund?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Ålesund som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Ålesund

gulvavretting

6265VATNE

avretting av skjeve tregulv i èn etg bolighus. ca 70-80kvm

Overflatebehandling baderomsgulv

6014ÅLESUND

Vi har et noe eldre bad der tidl. eier har malt over fliser. Malingen har nå begynt å flake av flere steder. Ifm bytte av duskabinett, ønsker vi å se på muligheten for en "enkel" overflatebehandling av gulvet. Er åpen for alle forslag, maling, belegg, flis på flis osv. Kom gjerne med forslag/tilbud. Ca. 12 kvadratmeter. Flisene er nok ikke 100% jevne, så avretting må nok gjøres om det er nødvendig.

Avretting av gulv

6018ÅLESUND

Hei! Vi tenker å avrette gulv på stua og lurte litt på pris. Mvh Carola

Badgulv under vaskemaskin ønskes å jevnes ut

6007ÅLESUND

Dusj er revet ned og det er satt vaskemaskin og tørketrommel hvor det tidligere sto dusj. Underlaget et ikke plant, men har skråning ned mot sluket, noe som gjør at underlaget er ujevnt og vaskemaskinen blir ikke vatret opp. Oppgaven blir å jevne ut underlager på bad der vaskemaskinen skal stå. Ønskes jevnt underlag som er vatret opp. Fra før er det flislagt, men det viktigste er bare at underlaget blir jevnt slik at det går an å ha vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre her. Oppgave: jevne ut underlag 1x1 kvadrat ca hvor det tidliger var dusj (går nedover mot sluket på alle sider) og må jevnes ut.

Flislegging og avretting

6016ÅLESUND

Avrette kjeller etasje. Bestående av baderom og vaskerom samt 3 soverom og 1 gang ( totalt ca.50 kvadrat) Deretter å flislegge bad og vaskerom (ca 11.kvadrat)

Gulvavretting

6010ÅLESUND

Info om jobb: Avrette betonggulv, i underkant av 25kvm. Gulvet heller litt mot en side + noen groper/høyder. Må avrettes mellom 0-20mm, pga ujevnhet er der nok steder der det ikke trengs å rettes av i det hele. Jobben: Vatre/sette opp nivåpinner. Kjøpe/frakte avrettingsmasse Megaplan. Avrette gulv. Jeg klargjør gulv selv (primer, ekspansjonsbånd)

Siste evalueringer
Legge pergo laminatgolv ca.40kvm

Veldig fornøyd med pris, arbeid og kommunikasjon.

Juli 2019
B

Birthe om AK MALERMESTER.NO KOLESNIKOV

Skodje
Diverse oppdrag

Regis møtte opp til avtalt tid, var løsningsorientert og utførte arbeidet etter vår forventning uten noen problemer.

Feb. 2019
K

Kristoffer Alnes om REGIS BYGG AS

Ålesund
Avretting av kjøkkengulv.

Jobben ble utført raskt og resultatet ble svært bra. Kan trygt anbefales.

Mars 2015
B

Bernt-Ove om BOLIG OG VÅTROM AS

Ålesund