Trenger du hjelp med gulvavretting i Sola?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Sola som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Sola?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Sola som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Sola

Legging av fliser i stue på betong gulv

4051SOLA

Legging av fliser , 60 x 120 cm store fliser i stuerom. Denne stuen er 38 m2, stuen vil ha fjernet gammelt tregulv. Materialer vil være tilgjengelig (fliser og andre materialer som trengs for leggeoperasjonen, inklusiv fugemasse). Fuging av fliser er også ønsket utført. Det er ennå usikkert om gulvet må avrettes, men ønsker tilbud på avretting av 38 m2 med betonggulv.

Nytt gulv kjøkken ca 14KVM (lydisolering, avretting, varmekabler og fliser)

4056TANANGER

Ønsker å få lagt fliser på kjøkkenet, samt lydisolering (grunnet leilighet under), avretting og varmekabler. Guldekket er av tre og flisene er 60x60. Vi vil selv stå for fjerning av gammelt gulv og riving av kjøkken. Dette vil være klart til oppstart. Kom gjerne med tips på hvordan dette kan best løses eller ta kontakt for befaring. Ønskelig med oppstart i mai måned om mulig.

Garasje gulv avretting og flislegging

4053RÆGE

Avretting mulig behov for noe fresing av eksisterende betong gulv. Klargjøring for flis legging og utførelse av 60x60 flis legging i garasje hvor biler kjøres på flisene.

Støpe over varmekabler i gang og på toalett

4052RØYNEBERG

Trenger murer til å støpe gulv over varmekabler i slutten av uke 45. Totalt 10 M2 og på sponplater.

Støpe fall og legge våtromsbelegg på 2x bad

4050SOLA

Jeg trenger hjelp til å støpe fall og montere våtromsbelegg på to bad(5m2 og 7,5m2) Begge rommene er helt rektangulære. Det skal monteres BerryAlloc Våtromsplater på veggene.

Legge avrettingsmasse og eventuelt slipe gulv

4056TANANGER

Ønsker å få noen til å legge avrettingsmasse på stuegulvet vårt som er ca.50 kvadratmeter. Hele gulvet heller mot veggene, så det er skjeivt. Eventuelt at vi må slipe de høye toppene på gulvet for at det ikke blir så høyt med avrettingsmassen. Da tenker jeg i forhold til dørene osv. Vi skal legge nytt gulv etterpå selv, men ønsker ett nøye grunnarbeid da, slik at vi får minimalt med knirk i gulvet. Hva blir ca. pris på denne jobben? Takk på forhånd.

Siste evalueringer
Avretting med varmekabel i kjellergang

Rogalad Gruppen AS gjorde en veldig god jobb til en meget god pris.

Feb. 2019
B

Bjarte om ROGALAND GRUPPEN AS

Røyneberg
Klargjøring og kjøkkenmontering

Knallbra

Nov. 2017
S

Svein K. om SOLO BYGG AS

Sola
Avretting garasjegulv

Jobben utført som avtalt.

Sep. 2016
S

Svein Arne om ASHEIM MASKIN AS

Røyneberg
Flislegging + membran med godkjenning + retting av gulv med fall på 2 bad

Meget godt fornøyd! Nøye, og godt arbeid. Kom med gode ideer og innspill. Veldig imøtekommende og grei, gode priser, absolutt en å vurdere hvis du skal ha en flislegger. Gjør andre oppgaver også.

Des. 2015
N

Niclas W om HALVORSEN BAD OG FLIS

Sola
Meisle opp og grave ut betong gulv

Meget flinke folk som jobbet effektivt selv om dette var et tungt arbeid. mye bra og oppdatert utstyr for å utføre jobben. Enkelt å kommunisere med sjefen på norsk er et klart pluss, samt arbeiderene forstod en del engelsk. Kan absolutt anbefales til andre. Kommer til å bruke dem ved en seinere anledning også.

April 2012
K

Kenneth om POL BYGG AS

Røyneberg