Trenger du hjelp med gulvavretting i Tromsø?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Tromsø som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Tromsø?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Tromsø som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Tromsø

Flytsparkling/avretting av tregulv

9105KVALØYA

Vi pusser opp, og har et 62 m2 stort tregulv som hviler på gulvbjelkene. Gulvet er ujevnt, og må avrettes før vi kan legge laminat. Graden av skjevhet varierer, men på det verste er det ca 1,5-2cm på 2 meter. Ønsker tilbud på jobb inkl. Selve sparklet.

Avretting

9010TROMSØ

Skal avrette et areal på ca. 35 kvm i en bolig. Ønsker noe som kan komme på befaring og gi et pristilbud på jobben. I utgangspunktet ser vi for oss at jobben utføres i løpet av juni. Nødvendige kvalifikasjoner for utførelse av jobben er en forutsetning.

Avretting og muligens gulvlegging

9009TROMSØ

Vi planlegger å skifte gulv i stue/kjøkken, samt muligens mellomgang. I den forbindelse trenger vi hjelp til å avrette gulvet. Ønsker ett prisanslag på avretting av gulv for stue og gang og ett prisanslag for både avretting av gulv, samt gulvlegging for stue og gang. Vi ønsker at jobben skal gjøres sommeren 2024, da vi har mulighet for å reise bort når arbeidet utføres. Vi river liggende tregulv i forkant av jobben. Usikker på hva som er under, men tror det er et annet type gulv. Arealet det er snakk om er ca. 13kvm for gang og 45kvm for stue/kjøkken. Vi ønsker samme type gulv som vi har lagt på ett av soverommene (Pergo Visby laminatgulv - North Sea Oak) - hvis det er interessant å vite i forkant. Kjøkkeninnredning er for øvrig montert på justerbare føtter (er ikke festet til vegg slik jeg kan se). Peis vil bli fjernet i forbindelse med riving av gulvet, så det trengs ikke tas hensyn til den i jobben. Det skal være laminatgulv under peis også, ikke fliser slik det er nå. Peisen settes inn av oss når vi har lagt nytt gulv.

Legging av laminat på gulv i stue og gang

9006TROMSØ

Vi ønsker hjelp til legging av nytt gulv, laminat, ca.60 m2, på stue og gang. Litt avretting på stua må gjøres.

Avretting av gulv og legging av gulvbelegg på vaskerom

9019TROMSØ

Ønsker tilbud på avretting av gulv og legging av gulvbelegg på vaskerom. Gulvareal er ca 4,5 kvm. På veggene er det montert veggplater som skal males, om det er av betydning.

Legge og olje heltre furugulv

9008TROMSØ

Trenger hjelp til å legge og olje et heltre furugulv i et rom på ca 12kvm. Gulvet er innkjøpt. Etasjeskillet er nesten ferdig isolert, ca 2kvm gjenstår. Vi gikk tom for isolasjon. Jobben går ut på å isolere ferdig, evt avretting av bjelkelag ved behov, legge gulvet og olje til slutt.

Siste evalueringer
Avretting + tekking av terrasse på ca 60-70 kvm.

Hyggelige snekkere og jobb utført til avtalt sum og tid

Juni 2021
C

Christoffer om TKBYGGSERVICE AS

Tromsø
Varmefolie + nytt gulv i gang

Vi brukte All-tjeneste til å skifte ytterdør, noen vinduer, legge varmefolie og nytt gulv i gang og soverom, samt fjerne vindfanget i gangen. Håndtverkerne gjorde en veldig bra jobb og kontaktpersonen vår i firmaet var kjapp med å komme på befaring i forkant av jobben og kom med et tilbud kun noen dager senere. Han var også lett å få tak i dersom man hadde spørsmål. Jobben tok litt lengre tid enn vi hadde trodd, da håndtverkerne ble opptatt med andre jobber noen dager. Vi savnet litt bedre kommunikasjon rundt dette i starten, men da vi snakket med kontaktperson om det ble det mye bedre.

April 2021
T

Tine om ALL-TJENESTE AS

Tromsø
Påstøping med avretting/Pussing av ca.60m2 betong gulv.gulv

Greit utført jobb med avrettingen,dårlig på opprydding etter seg.

Nov. 2020
J

Jan Dag om JOSEFSEN CONSULT AS

Tromsø
Legging av nytt golv

Golvkonstruksjon; godt utført jobb, effektiv og pålitelig.

Mai 2014
R

Ragnhild om TOR EVERTH ASPVIK

Tromsdalen
Puss av pipe, avretting gulv

Utførte puss av pipe og avretting av gulv. Ryddig og klar avtale. Utførte jobben som avtalt og til god kvalitet. Leverte raskt og prioriterte jobben - selv om det var en liten jobb. Ryddig og pålitelig på alle punkter.

April 2013
B

Brynhild om Nordisk Øko Bygg AS

Tromsdalen
Badegulv oppussing

Kom som avtalt og gjorde en fantastisk rask å effektiv jobb..

Sep. 2011
A

Anders om J M Hansen Installasjon AS - Avd. Tromsø

Nordkjosbotn