Trenger du hjelp med gulvavretting i Drammen?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Drammen som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Drammen?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Drammen som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Drammen

Oppgradering av kjellergulv

3029DRAMMEN

Oppdraget går ut på å pigge opp kjellergulv, legge radon- og fuktsperre, isolere og støpe nytt gulv. Det må muligens legge inn et nytt sluk og avløpsrør. Areal: ca 60m2.

Avrette 70 kvadrat

3011DRAMMEN

Jeg har kjøpt en leilighet i Drammen hvor hele gulvet må avrettes. Største fallet er på 25 mm, men i snitt tenker jeg det er ca 15.

Oppussing av toaletter og dåpsbasseng

3022DRAMMEN

Arbeidet omfatter følgende: 1. Fjerning av eksisterende gulvfliser, avretting og legging av nye fliser både på dame- og herretoalettet 2. Fjerning av eksisterende vegg- og gulvfliser i dåpsbasseng og legging av nye fliser 3. Demonterings-, remonterings-, oppmalingsarbeid av veggflater og renovering av dører 4. Montering av en ny radiator på herretoalettet

Bytte gulv

3041DRAMMEN

Skal bytte gulv i en leilighet på 64 kvm. Trenger hjelp til å fjerne gammel laminatgulv gulv og legge nytt parkett. Det innebærer riving og fjerning av eksisterende lister og gulv. Montering av gulv og lister. Punktvis avretting og utbedring av planavvik ved behov samt avfallshåndtering. Jeg tar gjerne tilbud på både parkett(materialkost) og arbeidskost

Rette opp betonggulv

3044DRAMMEN

Har pigget gamle fliser og et mindre heldig avretningsforsøk gjør at jeg trenger en hjelpende hånd til å få gulvet flatt og fint igjen.

Retting av gulv

3021DRAMMEN

Retting av ca 40 kvm gulv ( stue, kjøkken, gang -åpen løsning). Opp til 6 cm forskjell fra et hjørne til et annet.

Siste evalueringer
Avrette kjellergulv

Meget fornøyd. Jobben utført effektiv og til avtalt tid og pris. Ingenting å si på kommunikasjonen underveis heller. Alt i alt strålende utført!

Mars 2021
V

Vegard om VIKEN GULVAVRETTING AS

Mjøndalen
Legge nytt gulv samt male vegger i leilighet

Pålitelig, holder avtalt tid, samt tar forespørsler om ekstra oppdrag underveis på strak arm. Resultatet ble bedre enn lovet, svært godt fornøyd med Vitalij og VK Bygg :)

Sep. 2020
M

Martin om VK Bygg Mal AS

Stavanger
Pusse opp gang og entre

6 av 5 Stjerner! Kozlowski bygg er svært profesjonelle. Anbefales! De kommer til tiden, holder tidsfristene de har satt og yter det lille ekstra. Svært lydhør til endringer eller innspill og spm. til løsninger. Kamil tar selv initiativ til å foreslå løsninger underveis som ble bedre enn vi hadde sett for oss; listefritt fra vegg opp mot tak, listefritt rundt vinduer mm. Hos oss har de revet eksisterende gulv og dørkarmer og lagt nytt gulv i alle rom, byttet dørkarmer, dører, gipset vegger, sparklet og malt, tettet hull i trapp, lagt mikrosement over eksisterende fliser, byttet fug i dusjsone og toalett, fjernet og montert nytt toalett samt revet og bygd to nye utvendige trapper.

Sep. 2020
M

Marius om KOZLOWSKI BYGG

Drammen
Avrette kjellergulv

Vi er veldig fornøyd med planlegging og utføring av jobben med å avrette et gulv i kjelleren vår! Anbefales!

April 2020
T

Tove Mette Nyhus om Støa Håndverk AS

Solbergmoen
Støp og flislegging av gulv vaskerom

Pålitelige, effektive, god kvalitet på arbeidet.

Nov. 2019
T

Thomas om SOLID JOBB

Drammen
Avretting av ca 15 kvm gulv

Veldig bra utført jobb til konkurransedyktig pris. Svarte raskt på henvendelser, kom før avtalt tid, utførte jobben på en meget effektiv og profesjonell måte og resultatet ble upåklagelig. Anbefaler de gjerne videre!

Mars 2019
K

Kristin J om NILSEN & STURE BETONG AS

Svelvik
Div arbeider tomannsbolig Åssiden, Drammen

Vi er veldig fornøyd med det arbeidet som ble gjort. Petter kom før den avtalte tiden, han er nøyaktig, har god erfaring, er profesjonell og leverer pent arbeid. Vi kan anbefale han på det varmeste, og vil kontakte han igjen når det er andre oppussingsprosjekter som skal utføres.

Jan. 2019
J

Jorunn om PETTERS TAKSERVICE

Oslo
Avretting av gulv

En håndtverker som tar kontakt når han sier at han skal. Komer kjapt på befaring. Gjør en ordentlig jobb, riktig pris, imøtekommende og kommer med gode råd underveis .kommer til å bruke han igjen. Hilsen wilhelm Aass

Nov. 2018
W

Wilhelm om YAR BYGG AS

Drammen
Avretting av gulv og parkettlegging

Godt gjennomført. God dialog ift. alternativer og løsninger, og utført holder god standard.

Juni 2018
T

Tor Even om DRAMMEN BYGG AS

Drammen
Gulv

Vi anser denne håndverkeren som pålitelig, seriøs og dyktig.

Sep. 2015
V

Vegar om BYGGMESTER/BMTF TAKSTMANN THOMAS OLSEN

Drammen
Flytsparkling av ca 125m2

Raskt og effektivt utført, alt iht. avtale.

Mars 2014
Ø

Øystein om Støa Håndverk AS

Drammen
* Fortsatt ledig: Pigging av deler av kjellergulv ca 9 kvm

Kom raskt, forsto hva som måtte gjøres og hvordan. Kom med gode løsninger. Raskt gjennomført til avtalt tid og pris. Endte opp med å bruke dette firmaet til mer enn bare pigging av gulvet. Rørlegger tjenesten ble også hentet herfra samt støping av plate på mark og flisleggingen.

Jan. 2012
J

Jimmy om MOLIOR AS

Solbergelva