Trenger du hjelp med gulvavretting i Eidsvoll?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Eidsvoll som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Eidsvoll?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Eidsvoll som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Eidsvoll

Avretting av garasjegulv.

2070RÅHOLT

Ønsker uforpliktet tilbud på avretting av garasjegulv, ca 36 m2.

Snekker og betong arbeid

2072DAL

Beskrivelse Ønsker tilbud på isolering og platelegging av 2 etg i min garasje som er 6.4 x 7.8 m grunnflate. I 2 etg er det planlagt ett rom, men pr nå er det bare takstoler der. Det vil være nødvendig å komme og inspisere jobben, for mer detaljert beskrivelse. Det er dør i 2 etg, og det må og bygges en utvendig trapp opp. Det er og ønskelig med noen som kan ordne gulvet i garasjen, da vann og salt har "spist" sålen enkelte plasser. Her må d fylles i betong, samt ha på avrettingsmasse og ordne helling slik at vann renner ut av garasjen, i tillegg må leca mur slammes. Garasjen er klargjort for isolering. Adresse Haslervegen 2072 Dal

Rør, varmekabler, støp og legging av vinyl på bad

2080EIDSVOLL

Jeg renoverer bad og gjør så det jeg har lov til selv, men må ha rørlegger, elektriker, murer og gulvlegger/industritapetserer for å få lagt godkjent badegulv med varme/vinylbelegg. Baderomspanel tenker jeg å sette opp selv, med mindre det viser seg å være gunstigere å få en snekker til å bruke en dag på det. Størrelse på bad er 2.76m x 3.2m. Jeg trenger da godkjente fagfolk til følgende: 1. Nytt avløp/flytting av sluk i bjelkelag under badegulv som er fjernet. Rør ligger nå i støp som pigges bort. Vurdering av mest fornuftig løsning. 2. Legging av varmekabler under vinyl med termostat som støtter zigbee aller lignende. 3. Støp av badegulv uten dusjhjørne, med fall iht. gjeldende krav, 1/100 fra hjørner mot enkelt sluk under dusjkabinett. Vurdering av mest fornuftig løsning. 4. Legging av vinylbelegg iht. gjeldende krav, med papirer på korrekt utført arbeid. 5. Montering av baderomsplater typ. Fibo/BerryAlloc.

Avretting kjellergulv samt betongskjæring

2080EIDSVOLL

Kjellergulv på ca 18 m2 skal avrettes. Det er lav takhøyde så spørsmålet er om noen av toppene kan slipes ned. Vil også ha skåret ut noe av betong/lecavegg til terrassedør.

Avretting av betonggulv

2080EIDSVOLL

Ca 18 m2 betonggulv som er opptil flere cm nivåforskjell.

Avrette betong gulv

2070RÅHOLT

Ønsker å avrette gulvet på den ene rommet. Dtn skal bare avrettes med avrettingsmasse. Gulvet er på totalt 16.8 kvadratmeter og det må legges mellom 1-3cm noen steder. Befaring kan tas denne uke på dagtid mellom 08-14.

Siste evalueringer
Gulvavretting

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Rask til å svare på forespørsler.

Mars 2021
S

Sigurd om VIKEN GULVAVRETTING AS

Feiring
Gulvavretting

Rask gjennomføring. Kvalitet i arbeid. Gunstig pris.

Mars 2021
K

Kjetil om VIKEN GULVAVRETTING AS

Råholt
Avretting av 50 kvadrat gulv.

Godt utført jobb til avtalt pris. Anbefales

Jan. 2018
G

Gøran T om OPTICON SOLUTIONS AS

Eidsvoll verk
Totalrenovering/oppussing av loftetasje fra Trysilhus

VELDIG høy pris. En veldig distre, fjern, uprofesjonell og strengt tatt lite kunnskapssterk prosjektleder. Skuffende!! Bonum får kun 2.5 stjerner. DERIMOT! Det polske firmaet som Bonum hadde hyret inn var veldig, veldig dyktige og gjorde unna jobben på halve tiden! 10 timer hver dag, hyggelig leder, flott arbeid, ga det lille ekstra. Jeg gir REMIKO (det polske firmaet) 5 STJERNER!!

Aug. 2013
T

Trine Hagen om BONUM AS

Eidsvoll