Trenger du hjelp med gulvavretting i Asker?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Asker som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Asker?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Asker som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Asker

Avrettingsmasse

1394NESBRU

Vi har 240 kvadrat meter lokalitet i asker kjøpesenter. vi skal rette og fikse gulvet, vi trenger noen til å hjelpe oss så fort så mulig.

Av retting av gulv

1384ASKER

Hei , Ønsker få avrett gulv i kjøkken sonen Fra midten av stua og til kjøkken hjørne Er det ca 2 cm fall

Avrette gulv i utebod

1396BILLINGSTAD

Nylagt betonggulv i utebod/verksted er knudrete og ujevnt. Ønsker å legge på et lag egnet avrettingsmasse for å gjøre det slett og fint for å etterpå kunne males med gulvmaling. Jeg ønsker at det legges en dørkarm/vinkelprofil/hjørnelist under døra. Areal ca 26 m2.

Garasje - Betong gulv avretting

3478NÆRSNES

Ønsker tilbud på flyt sparkel avretting av et garasje gulv på 38m2. Inklusive nødvendig bruk og grunnarbeider. Gulvet er ikke veldig ujevnt men i hovedsak grov støpt med noen høydeforskjeller. Ønsker også avgrensing mot en avløps-rist midt på gulvet med lokalt sparklet fall. Også indikere når en slik jobb kan påbegynnes og hvor lang tid det tar. Mvh Kjell-Arne

Avrette gulv og legge parkett

1388BORGEN

- fjerne lister og parkett - sette på ekspansjonbånd langs vegger og noen andre forberedelser for avretting - avrette gulv, maks 1 cm tykkelse - legge tilbake parkett og lister - totalt 5 rom, ca 120 kvadratmeter

Diverse snekring, gipsing, gulvavretting, etc

1383ASKER

Pusser opp et gammelt hus og er på utkikk etter noen som vil snekre litt. Det er litt forskjellig som skal gjøres, avrette og legge gulv, isolere, gipse tak og vegger pluss diverse, men det kan vi ta i detalj på befaring. Både timepris og fastpris er aktuelt.

Siste evalueringer
Nye gulv og vegger

Wojciech og hans menn i Renova Design gjorde en kjempejobb med å totalrenove to etasjer i huset vårt. Vi er kjempefornøyd og syntes det var ryddig prosess med tilbud og oppgjør (ingen krangling om pris i ettertid), håndverkerne var dyktige og nøyaktige og Wojciech var tillitvekkende idet han påpekte utfordringer underveis og kom med konstruktive forslag til løsninger. Jeg vil bruke dem igjen ved senere behov!

Mars 2022
S

Sturla om RENOVA DESIGN AS

Nesøya
Avretting av kjellergulv (ca 15 kvm)

Fikk bra avrettet gulv til avtalt pris.

Juni 2021
R

Rune om DURO GULVSERVICE

Asker
Avretting av gulv i nybygg

Gulvavretting av 5 rom utfør på en veldig god måte.

Mars 2021
T

Tangen Consulting AS om MS FOLLO BYGG AS

Kolsås
Klargjøring av murgulv for legging av parkett

Follo Gulvavretting kom til avtalt tid og gjorde forsåvidt en god jobb. Gulvet ble bra. Men, når jeg påpekte enkelte ujevnheter så ble det ganske stille. Ujevnhetene er av en slik art at jeg enkelt kan fikse de selv med en meisel, men er ikke fornøyd med kommunikasjonen.

Mars 2021
R

Rune om VIKEN GULVAVRETTING AS

Vollen
Gulvavretting ca 25-30 kvm

Veldig raske og effektive. Prikkfritt utørt.

Mars 2021
S

Svein Magnus om VIKEN GULVAVRETTING AS

Nesbru
gulvavretting nærsnes

supert!

Mars 2021
E

Espen om VIKEN GULVAVRETTING AS

Nærsnes
Avretting av betonggulv

Dette er karer som leverer mer enn forventet. Rask og tydelig tilbakemelding, kommer som planlagt, utfører en faglig meget god jobb iht avtalt pris.

Mars 2021
C

Christian om VIKEN GULVAVRETTING AS

Asker
Gulv avretting ca 50m2

Folk som er erfaren og jobber ryddig. Blir det problemer underveis fikser de feil effektivt. Anbefaler!

Mars 2021
T

Tauno om VIKEN GULVAVRETTING AS

Oslo
Avretningsbetong på kjellergulv

Fantastisk service. Gjorde jobben innen tidsfristen og vi hadde en kjempefin dialog underveis. Jeg kan anbefale de på det sterkeste.

Nov. 2020
G

Gunn-Karin om AVRETTING AS

Lier
Avrette et betonggulv i en kjellerstue

Jeg kan anbefale Avretning AS på det sterkeste. De utført jobben raskt og effektivt. Jeg hadde en fin dialog med de under hele prosessen. Jeg ble også forespurt om jeg trengte hjelp til andre ting utenom avretning. Veldig bra service.

Nov. 2020
G

Gunn-Karin om AVRETTING AS

Lier
Gulv avretting og legging av gulvbelegg

Ryddig og fint. Ingen ting å utsette på jobben

Okt. 2020
L

Linn Kristin om VANNTETT AS

Hvalstad
Fliselegging av gang

Veldig proffe og hyggelige folk. Utførte jobben på en kjempebra måte til en OK pris. Anbefales.

Sep. 2020
E

Ermin om VANNTETT AS

Asker