Trenger du hjelp med gulvavretting i Lier?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Lier som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Lier?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Lier som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Lier

Drenering, utgraving, tilbygg 40 kvm

3413LIER

Vi vurderer å drenere og etterisolere rundt huset og i samme forbindelse etablere et lite tilbygg. Huset er bygget med kjeller på en skrånende tomt. Tilbygget vil bli en del av kjelleretasjen på den laveste delen av tomten med veranda på toppen. Gulvet vil ligge ca 40 cm under bakkenivå. Vi ønsker å diskutere konstruksjonsmetode med en grunnentreprenør, og videre identifisere de store kostnadsdriverne og et samlet kostnadsestimat.

Vinyl på bad + avretting

3402LIER

Har et rom på 6-7 kvm, ferdig med spon på gulv og vegger. Trenger å få lagt avretting på gulv med helling mot sluk. Trenger å få lagt vinyl på gulv og veggvinyl på veggene. Ønsker samlet tilbud på alle behovene. Ønsker befaring for oppmåling av rom før vi bestiller vinyl.

Legge gulv ca 50 m2 i perioden 25.10-30.10

3420LIERSKOGEN

Det er i dag gammelt tregulv og det er mest sannsynlig behov for avretting før nytt gulv legges. Det er ønskelig med et slitesterkt, rimelig gulv i rutemønster. Ca 50m2 gulv. Gulvet må legges i perioden 25.10-30.10. Sted Lierskogen

Gulvavretting (+ varmekabler)

3413LIER

Hei. Skal lage ny gulv i kjellestua 32m2. Trenger avretting og etter varmekabler (elektriker skal legge kabler) er på plass trenger sement over kabler. Address er Parkveien, Lier

Rive og legge nytt gulv, ca 85kvm 1.etg hus.

3414LIERSTRANDA

Ønsker et totaltilbud inkludert alle materialer for hele jobben for å bytte dagens gulv og legge nytt i første etg. av et hus. Oppgaver: Demontering av fotlister og laminatgulv og evnt. underlag. Demontering av fast interiør, rekkverk til trapp. Avfallshåndtering. Avretting av undergulv. Montering av nytt gulv og evnt. underlag. Montering av fotlister og evnt. fuging. Arealet ca 85kvm, inkluderer: stue, gang inkl. trappeløp opp og ned, og 2stk. soverom. Laminat kan være noe ala Chesnut Sauvignon 12mm fra Byggmax.

Avretting av garasjegulv

3404LIER

Hei, Jeg ønsker å motta pristilbud for avretting av garasjegulvet i Lierbyen, som er omtrent 40 m² stort. Gulvet har noen ujevnheter som jeg ønsker å få rettet ut for å skape en jevn og fin overflate. Vennligst inkluder kostnader for både materialer og arbeid i tilbudet. Takk!

Siste evalueringer
Avretting av gulv og legge fall mot sluk

Jobben jeg ønsket utført ble meget godt håndtert! Helt fra første kontakt, da jeg fikk en veldig god pris, til de forskjellige alternativene jeg kunne velge mellom. Etter at vi hadde blitt enige så møtte de opp presis iht. avtalen, og selve jobben ble gjennomført veldig bra og som ønsket fra min side. Da de var ferdige ryddet og vasket de etter seg. Så alt i alt er jeg kjempefornøyd, og kan anbefale firmaet til andre.

Juli 2018
Ø

Øivind om DIN HÅNDVERKER ALBERT MAKOLLI

Lier
Ny membran og fliser på terrasse.

Jeg anbefaler dette firmaet veldig sterkt. Jobben var veldig stor og utfordrende. Dette var firmaet som kom nærmest de anbefalingene som var gitt på rapport fra av en takstmann. Hoved Entrepreneur er veldig lett å snakke med, veldig profesjonell, punktlig og fullfører jobben i tida. Han kom opp med mange nye ideer der de nye utfordringene kom og aldri tok snarveier. Prisen var også OK.

Juni 2015
H

Harpreet om MembranService AS

Lier
Fliselegging av bad og øvrige gulver.

Kommer til avtalt tid, er blide, positive og imøtekommende. Gjorde jobben til avtalt pris og fant kjapt løsninger når "problemer" dukket opp. Kan anbefales.

Des. 2012
A

Aina om RASMUSSEN HÅNDVERK AS

Sylling
Avretting av 20 kvadratmeter gulv før flislegging

Retting av 22 kvadratmeter kjellergulv ga et godt resultat til en fornuftig pris. Hilsen T.Sandbo

Nov. 2012
T

Terje om DRAMMEN FLISETEKNIKK AS

Gullaug
Pusse opp to rom

Bra utført arbeid til en grei pris. Håndverkerne møtte opp som avtalt, og ble ferdig før avtalt tid. Var også flinke til å informere dersom det ble noen endringer i oppmøtetider. Oppussing ble meget pent utført. Firmaet kan anbefales!

Juli 2012
G

Gunnar om HUS RENOVERING AS

Tranby