Gulvavretting i Namsos

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Gulvavretting i Namsos

AMDAL BYGG AS

5.0 (7)

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Juli 2020

Avretting av gulv og tak, samt utlekting av vegger

"Veldig fornøyd. Avtalt jobb gjort på avtalt tid til avtalt pris. Effektiv og kvalitet."
T
Tobias Flak
AMDAL BYGG AS
Siste registrerte jobber

Avretting bjelkelag/skeivt gulv-og legging av nytt gulv

7802NAMSOS

Avretting av bjelkelag/skeivt gulv og legging av nytt gulv. Skal rette opp skeivt gulv ca 40kvm: stue, kjøkken og gang. River gulvet selv og gjør klart! Bjelkelaget må avrettes og sponplater legges? Isolere bedre samtidig :)

Avretting av 4 rom

7803NAMSOS

Hei, Holder på å pusse opp en etg i huset mitt hvor det er 4 rom fordelt på ca 41 kvadrat, ønsker tilbud på det. I gang skal det legges varmekabel hvor det må avrettes ca 3cm. Mellom stue og kjøkken er det en større åpning, halveis åpen løsning. Tror man kan regne rundt 1-1,5 cm i snitt i avretting. Sov: 8,4 kvadrat Stue: 23,5 Kjøkken: 5,5 Gang: 3,36 Kan også nevnes at det er treverk i underlag på ca halvparten og gulvbelegg på det andre, er mulig å rive opp gulvbelegg ved nødvendighet. Hilsen

Epoxy gulv

7800NAMSOS

Epoxy gulv: Ønsker pris på epoxy maling med skli sikring. Ca 474 m2 for delt på 6 etg.

Avretting kjellergulv. Ca 50kvm

7802NAMSOS

Avretting kjellergulv. Ca 50kvm

Avretting av gulv og tak, samt utlekting av vegger

7805NAMSOS

Skal totalrenovere 2: etasje i et trehus fra 1924. Ikke noe alvor til skjevheter, men ønsker å lekte ut og avrettet gulv, vegger, tak og skråtak. Etasjen er ca. 40kvm og er straks totalt ribbet, innervegger skal opp, men det blir etterhvert. Ønsker å vite ca. hvor lang tid det vil ta, og ca. pris?

Gulvavretting Vaskerom og gulvbelegg

7804NAMSOS

Jeg har et vaskerom 11 kvadratmeter. Trenger gulvavretting når varmekabler er lagt av elektriker. Etter det skal det legges gulvbelegg. Ingen vanskelige kroker. Bare ta kontakt for å gjennomføre en gratis bevaring.