Trenger du hjelp med gulvavretting i Larvik?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Larvik som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Larvik?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Larvik som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Larvik

Flyt av bad med fall (evt membran, Må kunne godkjennes)

3260LARVIK

Har ett bad på ca 10kvm som skal flytes. (Med dusj) Gjerne også membran men dette MÅ det evt være papirer på¨. Rørleggeren er ferdig og det skal legges ferdigkabler/matter som kun trenger 2.5cm flyt. Du trenger ikke bære /blande da du kan få med en håndlanger om ønskelig. Det viktigste er at du har kontroll på fall og evt membran.

Avrette over fliser

3294STAVERN

Jeg skal legge nytt gulv i en kjellerstue, den er ca 46 kvm og jeg har målt opp med laser at det må avrettet mellom 2-3cm i forhold til topppunktet og bunnpunktet. Det ligger som sagt fliser over hele området i dag. Det er vindu i kjeller man kan åpne så det er lett å komme til med slange.

Avrette gulv

3274LARVIK

Trenger noen til å avrette deler av gulv i 2 etg i min bolig. Et område på ca 4kvm totalt. Trengs nok litt sliping først (for fjerning av gammel avrettingsmasse)

Gulv

3268LARVIK

Hei Vi skal bygge bad i kjeller. Til dette trenger vi hjelp til støpe plate med riktig fall mot sluk. Membran montering og legge fliser på gulvet. Rommet er ca 15 kvadratmeter. Vi har pigget opp en del av gulvet da vi monterte nytt renseanlegg i fjor og skiftet alle utløpsrør samtidig som dette blei gravd ned. Trenger trolig en befaring

Flytsparkle kjellergulv

3257LARVIK

Flytsparkle kjellergulv på ca 8m2. Gulvet er malt betonggulv, alle åpninger etc tettet. Så det er egentlig bare og helle på masse. Litt usikker på nivåforskjell, men jeg tror ikke det er kjempemye.

Betonggulv sliping og avretting

3258LARVIK

Betonggulv i første etasje må slipes. En god isolasjonsmatte eller lag. Avrettingsmasse. Lage åpning i betongvegg til å få kunne montere en liten dør. Arealet er ca.38 m2 Linoleum ble fjernet før jobben startes. Kun fagfolk ønskes/du må ha gjort tilsvarende jobber før.

Siste evalueringer
Støpe opp gulv. 7kvm opp 6cm

Rask og effektiv. Veldig hyggelig og positiv ved kontakt, og hjalp til med å finne løsninger. Anbefales.

Feb. 2017
S

Stian om GELDI MUR & FLIS

Larvik
Støping av gulv med gulvvarme og flislegging i kjellerstue

Vi engasjerte Pro Handy AS til å avrette over varmekablene i kjellerstua og til å legge skiferflis. Vi er veldig fornøyd!. De var raske med å gi anbud, var klart best på pris (konkurransedyktige med useriøse aktører, jf. handlehvitt.no), unormalt hyggelige, gode på kommunikasjon, ingen overraskelser på fakturaen, og resultatet av jobben var veldig pent! Vi kan trygt anbefale dem for andre, og håper vi kan benytte dem ved en senere anledning.

Mai 2012
E

Eirik om Håndverker 1 AS

Larvik
Avetting av gulv

Kom tilavtalt tid, gjorde jobben bra og til avtalt pris

Nov. 2011
G

Georg om Jki Gulv Og Byggtapetsering

Larvik
Oppussing av vindfang, varmekabler, ny kurs, gulvavretting

Hyggelige folk og god pris på jobben. Oppdraget ble utført i løpet av en formiddag og vi har ingenting å utsette på arbeidet. Firmaet kan anbefales!

Nov. 2010
T

Tor Arne om Hermansen Og Aulie A/S

Tjodalyng