Trenger du hjelp med gulvavretting i Oslo?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Oslo som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Oslo?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Oslo som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Oslo

Gulvavretting

0272OSLO

Det skal avrettes gulv i etg. 4 og noe i etg 5. Det er ca. 100 m2 skal skal avrettes. Vet ikke ennå hva som befinner seg under parketten som ligger der idag. Går ut i fra at dette er bjelkelag da dette er bygget i 2008 og ut i fra et råloft. Det foretrekkes bil med slange til flyting. Det er tilgang på vann i bakgård og slange kan trekkes opp i trappeløp.

Gulvavretting i stua

0659OSLO

Hei, Vi har nettopp kjøpt en leilighet på etterstadsletta . Gulvet i stua trenger avretting. Arealet i stua er 30 kvm. Vi ønsker å få dette gjort i løpet av neste uke før vi legger på nytt parkett og flytter inn.

avretting av gulv + legge gulv/lister

0555OSLO

Hei, Jeg trenger hjelp til å avrette gulv i min leilighet i Oslo. Gulvet er på 10-12kvm. Gammelt gulv er revet bort, men det er fortsatt noe rester langs vegger som må kappes bort. ønsker også at det etter avretting legges på nytt gulv og nye lister (dette er allerede kjøpt inn og ligger klart)

Legge parkett ca 50 kvm

0196OSLO

Vi vurderer å bytte gulvet i leiligheten vår. Vi har laminatgulv i 3 rom og store fliser i gangen og på kjøkkenet. Jeg vil gjerne ha parkett overalt, men er usikker mtp pris, avretting og fjerning av gammelt gulv, spesielt fliser. Vil derfor gjerne få noen tilbud om hvordan dette kan gjennomføres og hvor mye det vil koste.

Rive hellimt tregulv 70 m²

0257OSLO

Vi trenger å raskest mulig få revet bort / fjernet et massivt tregulv på 20 mm som er hellimt til et betonggulv i kjelleren i en bygård på Frogner, Oslo. Arealet er ca. 70 m². I tillegg ønskes tilbud på å legge flytesparkel oppå nye varmekabler, samt tilbud på å lime på 2 mm vinyl fliser på hele gulvet. Det er ikke krav om å gi pris på hele jobben, rivingen er pri 1, flytesparkel pri 2 og lime på vinyl fliser pri 3. Arbeidet med riving av 70 m² hellimt tregulv ønskes utført snarlig, og er klart til å påbegynnes i dag, eller i morgen etter nærmere avtale. Jobben er på Frogner. Ta kontakt ved interesse.

Avretting av trebjelkelag

0183OSLO

Demontere parkett Avrette eksiterende trebjelkelag og nye gulvsponplater. Montere tilbake parkett og lister Ca 35m2

Siste evalueringer
Gulvavretting soverom for å legge ny parkett

Jobben ble utført raskt og effektivt til god pris.

Nov. 2023
F

FRODE om Bjerkeentereprenør Naseem Jawadi

Oslo
Støpe/avrette kjellergulv

Litt uheldige med underlaget, men fikset opp etter seg.

Nov. 2023
R

Ragnar om J.G TRANSPORT & ENTREPRENØR AS

Oslo
avrette og legge gulv i en gammel leilighet i 5 etg uten heis, ca 25 m2

Fint arbeid selv med utfordringer av gulv!

Nov. 2023
F

Fredrik - Rikke (Mor) om Perfekto AS

Oslo
Flekksparkle tak og vegg. Grunning på vegg

Avrettet ca. 40 m2 gulv i leiligheten min. 2 nivåer. Unnagjort på 3-4 timer. Raskt og effektivt, og dukket opp som avtalt. Bra resultat.

Okt. 2023
Å

Åsmund om Martinsen Gulvavretting AS

Oslo
Gulvavretting og sparkling av murvegger

Gulvavretting og sette opp vegger i kjellerstue. Veldig fornøyd med arbeidet. Løsninger ble diskutert underveis. Arbeidet ble utført veldig raskt. Vil absolutt bruke Raymond og teamet hans igjen.

Okt. 2023
K

Kristiane om RÅMSÅS HÅNDVERKER SERVICE RAHMAN HAYDARI

Oslo
Rette gammelt tregulv og legge gulvspon

Det har vært en fornøyelse å bruke Handymannen Jocys. Arbeidet ble levert i rett tid, med høy kvalitet til avtalt pris. Anbefales!

Okt. 2023
R

Rune om Handymannen Jocys

Oslo
Flislegger oppussing av 4kvm bad flis fra gulv til tak

Jeg valgte SCANFLIS fordi de virket å ha en god plan og forståelse for hva jeg ønsket og hadde god evaluering. Jeg er totalt sett fornøyd. Mye godt handverk. er noen fliser jeg ikke er 100% fornøyd med. Jeg måtte betale litt ekstra for å få 45 graders kutt på flisene. men tok ikke ekstra for å legge fiskebein flis. Kan godt være mer ryddige totalt sett.

Okt. 2023
T

Truls om SCANFLIS AS

Oslo
Avretting av betonggulv

Rask på kommunikasjon, høy kompetanse/kvalitet og utførelse. Anbefales.

Okt. 2023
B

Bengt om VIKEN GULVAVRETTING AS

Oslo
Utbedring av skade på balkong

Vi er godt fornøyd med arbeidet som ble gjort av FasadeEksperten. Så vidt vi kan bedømme, er kvaliteten på arbeidet bra, de var effektive og holdt tidsplanen. God kommunikasjon undervegs. Det eneste var at vi syntes prisen var høy og lå over de andre som kom med anbud. Men for oss var det viktigst at firmaet hadde god erfaring og kompetanse på liknende oppdrag og at de hadde vært i bransjen i over 20 år.

Aug. 2023
E

Erik om FasadeEksperten AS

Oslo
Gulavretting og innstøping av varmekabler

Veldig fornøyd med valget om å gå for Vegard til jobben hos oss. Ca. 70 m2 avretting av gulv, fallstøp på bad og smøring av membran på gulv og Aquapro-plater på vegg. Fikk et veldig godt og profesjonelt førsteinnstrykk, så overlot arbeidet til han mens vi selv var bortreist. God kommunikasjon underveis. Anbefalte han til naboer i samme oppgang som også hadde behov for avretting, som også ble veldig fornøyd.

Aug. 2023
I

Irene om Hvalbye Mur AS

Oslo
Lage barnerom

Fint arbeid. God service :)

Aug. 2023
M

Magnar Ovedal om Be-Ar AS

Oslo
Renovering av kjøkken, gang og 3 soverom

Dyktige og hyggelige håndtverkere. Svært ryddig kommunikasjon og prisen var også helt som avtalt, selv om det oppsto noen endringer underveis. Jeg blir å bruke dem igjen ved behov og kan gi mine anbefalinger.

Aug. 2023
E

Espen om L.B BOUSTTA

Oslo