Gulvavretting i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Gulvavretting i Levanger

FLIS- OG MURSERVICE AS

Vi er et firma i Levanger som tar på oss alt av murarbeid. Flislegging, skiferlegging, rinmurer, grunnmurer, ovnsmontering, peismuring, rehabilitering av piper. Besøk gjerne vår hjemmesiden www.murerholm.com Ring gjerne så gjør vi en avtale. Telefon 950 77 297 Arne

Okt. 2023

* Fortsatt ledig: Støp og avretting ca 85kvm kjeller

"Utført og levert som avtalt. Hadde en detalj jeg pirket på etter jobben var utført, som de også kom og utbedret raskt og pent."
R
Ruben
Levanger
FLIS- OG MURSERVICE AS

MALERMESTER GARBERG & GARLI AS

4.4 (7)

Har gode erfaringer fra faget, vi har mesterbrev, 12 svennebrev og vi driver aktivt i forhold til rekruttering/opplæring i faget. Vi besitter også stillaskurs, varmearbeider kurs og våtromskurs. Vi er godkjent mesterbedrift.Tjenester vi leverer: Avretting av gulv Maling og oppussing av eldre boliger Nybygg med gips Utvendig maling Beising av terrasser Legging av tapet Legging av våtromsbelegg Legging av bellegg tørre rom Kan også være behjelpelig med veiledning og hjelp om noen har spørsmål rund...

Se mer
Mars 2021

Legging av vinylgulv bad.

"Ingen ting å utsette på arbeidet."
A
Atle
Levanger
MALERMESTER GARBERG & GARLI AS
Siste registrerte jobber

Resturering av bad og vaskerom

7632ÅSENFJORD

Driver og pusser opp bad og vaskerom. Skulle hatt noen til å komme å ta avretting og flislegging av gulv. Et rom på 8 og et rom 9kvm Dagens underlag er betong med pålimte varmekabler.

Avretting av betonggulv i garasje

7624EKNE

Betonggulv i garasje ønskes avrettet slik at vann som smelter fra bilen renner mot garasjeporten. Arealet på garasjegulvet er 5, 6 x 4,6 m, dvs. ca 26 kvadratmeter. Garasjen vil være ryddet og gulvet rengjort for skitt og støv av eier før arbeidet påbegynnes. Arbeidet ønskes utført så snart mulig.

Avretting gulv, legging av våtromsbelegg 6,3 kvm

7620SKOGN

Priming, avretting av baderomsgulv, samt legging av våtromsbelegg. Gulvet er 6,3 kvm Ønsker pristilbud

Avretting og flislegging bad

7630ÅSEN

Har ett bad på 4.5m2 som må avrettes og legges flis på, inkl membran. Lokalt fall i dusjsone. Vannbåren varmerør 10mm er ferdig lagt på sponplategulv.

Avretting av garasjegulv

7609LEVANGER

Ønsker å avrette garasjegulv på ca. 37 kvm med ca 3 cm tykkelse eller tykkere hvis det er nødvendig.

Avretting av gulv samt ny parkett

7624EKNE

Hei, vi har et hus fra 2014 hvor forrige eier har slurvet med avrettingsmasse. Det er derfor ujevnt og mellom 2-3 cm største forskjell målt. I tillegg har parketten fått store gliper. Vi ønsker derfor en befaring for å se på mulighet for enten kombinert sliping/avretting eller kun avretting samt få lagt ny parkett (evt laminatgulv) i etterkant. Gulvet har varmekabler. Totalt areal ca 80 m2. Gulvet er nå i parkett og befinner seg oppå grunnmur, altså i 1. Etasje.