Trenger du hjelp med gulvavretting i Time?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Time som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med gulvavretting i Time?

Har du skjevt eller ujevnt gulv du ønsker gulvavretting for? På Mittanbud finner du flere dyktige håndverkere i Time som kan hjelpe med avretting av gulv!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvavretting i Time

Nedsig i ettasjeskillere

4355KVERNALAND

vi observerer skjevheter i etasjeskiller gulv over kjelleren, vi trenger et firma til å utføre en vurdering, identifisere saken og utføre de nødvendige handlingene for å styrke gulvet.

Avretting av gulv

4355KVERNALAND

Vi trenger og få gulv i mellom etasjen vår avrettet. Ca 60/70 m² Gjelder stue, kjøkken og gang

Avretting av betongveranda med fall

4355KVERNALAND

Har en veranda i dag som ikke er optimal. Den er bygget oppå garasje og den ser ikke fin ut da den i flere år har manglet fall og det har samlet seg mye vann der i lengre perioder. Jeg har selv forsøkt nå å frest og slipt betongen for å gjøre noe med problemet men ser at jeg kun har løst dette halveis. Vannet renner riktignok av, men det ser ikke spesielt fint ut og i og med at jeg har truffet noe armering så tenker jeg det beste kanskje er å legge på et lag og retet det av med fall Det som jeg ser for meg er at man kan støpe en såle oppå denne med fall slik at vi kan da står fritt til å velge veien videre om vi ønsker epoxy, fliser eller annet som overflate. Størrelse totalt på denne verandaen er ca 70-80 kvadratmeter så det er et noe stort prosjekt for en enkel mann. Veranda er formet som en L som går rundt hjørnet på huset. Jeg aner ikke hvilken betong som den er laget av eller hvordan den er laget. jeg ser etter at jeg har slipt at det er en del stein i betongen. Ta gjerne kontakt for spørsmål.

Avretting av gulv.

4340BRYNE

Eldre bolig hvor skjevt flisegulv er fjernet og ujevn støp er meislet bort fra vannbåren varme. Trenger avretting av gulv for å kunne legge laminat gulv. Stue på ca 30kvm.

Betong/gulvavretting

4342UNDHEIM

38m² med varmekabler skal dekkes med 3,5 mm. Under er det betong. (Skal ha gulvbelegg over)

Avrette kjellerrom for klargjøring av varmeteppe.

4344BRYNE

Jeg ønsker å få pris på avretting av et kjellerom hvor differansen fra høyeste til laveste punkt er ca 1,5cm. Rommet er 9,5kvm. En kan ikke gå over høyeste punkt, da dette vil gå ut over en allerede begrenset totalhøyde på gulv.

Siste evalueringer
Avretting av 54 kvadratmeter kjellergulv.

Veldig fornøyd ,rask befaring og bra utført arbeid.

Des. 2012
R

Rune om NORSK EPOXY GULV AS

LYE
Fjerning av gulvbelegg og teppegulv. Legge nytt laminat gulv og male vegger.

Vi var veldig fornøyde med arbeidet til Edmund. De var ferdige på under en uke og kom på tiden som avtalt. De arbeidet selvstendig og ryddig og det var veldig greit å ha dem til å gjøre jobben. Arbeidet var bra utført og akkurat slik vi ønsket det. Fikk prisforslag på forhånd som var meget bra, rimligere enn noen av de andre vi hadde på befaring. Men har ikke fått den endelige giroen, men regner ikke med noen overaskelse(der heller). Veldig til å anbefale.

Juli 2011
H

Hanne Kringlebotten - om Edmund Gliniecki

Orre