Elektrikertjenester i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elektrikertjenester i Balsfjord

TROMSDALEN ELEKTRO AS

Vi er en elektroinstallatør for Tromsø og omegn med tolv ansatte. Med lang erfaring og høy kompetanse, er vi en aktiv bidragsyter til å finne de beste løsningene for deg som privatkunde og bedrift.Hos oss kan du være trygg på å få det nyeste innen lys-, varme-, og smarthusteknologi. Punktlig og energisk.

Mars 2023

Bytte til nytt sikringsskap ++

"Kjapp å grei å ha med å gjøre, gjorde en god jobb. Negativt - splittet opp regningen i flere deler. - Fikk ikke kursoversikt over nytt skap."
A
Anders
Nordkjosbotn
TROMSDALEN ELEKTRO AS

ELFLOD AS

Vi leverer Elektroinstallasjon tjenester i Sørnorge i Oslo området samt hele Troms fylke. Vi har alle nødvendige godkjenninger for alle Elektroinstallasjon jobber vi tar på oss.

Juli 2022

Montere Elbillader

"Kjempefint og ryddig. Veldig oversiktlig bekreftelse på ordre og faktura. Holder tiden de lover og fint arbeid. Skal bruke de igjen!"
M
Michael Johansen
Nordkjosbotn
ELFLOD AS

SPIDER INDUSTRIER AS

Spider Industrier AS Nøkkelkompetanse - Elektro - Sikkerhet - Automasjon Bransjer - Elektriker Om oss Se vår presentasjonsvideo på Youtube  : http://www.youtube.com/watch?v=aQ_ejqWfaMA Spider Industrier AS er et elektro-/ sikkerhet- / automasjonfirma som har vært leverandør av elektroinstallasjoner og SD anlegg/ PLS/ DDC-systemer i over 20 år å kan vise til et storspennvidde på våre oppdrag. Vi er en del av Haneseth Gruppen som er et ledende elektrokonsern i Nord-Norge. Sammen med vår...

Se mer
Des. 2015

* Fortsatt ledig: Elektrikarbeidet på kjøkkenet.

"Veldig fornøyd med Spider Industrier. Bra kommunikasjon, både før og etter jobben. Jobbet effektiv og ryddet eter seg. Ok pris."
P
Pam
Mortenhals
SPIDER INDUSTRIER AS

HENTEK ELEKTRO AS

5.0 (10)

Feb. 2015

Oppgradering av sikringskap

"Fantastisk triveli og hjelpsom kar kom å gjorde jobben kjapt å lekkert:-) Anbefales på det sterkeste. Fin pris i tillegg"
D
Dag Tore
Nordkjosbotn
HENTEK ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

bytte sikringskap

9042LAKSVATN

montere elbillader bytte sikringer og hovedsikring

Fornying av elektrisk anlegg i enebolig

9040NORDKJOSBOTN

Fornying av elektrisk anlegg i toetasjes eldre enebolig. Ønsker tilnærmet komplett fornying av elektrisk anlegg med nytt sikringsskap og flere kurser. 2 etasjes 50-talls bolig med kjeller og med 3 fase forgrening til garasje. Boligen ligger ca 60 km fra Tromsø, mellom Laksvatn og Nordkjosbotn. Ønsker befaring og rådgivning.

Bytte til nytt sikringsskap ++

9040NORDKJOSBOTN

Jeg trenger å få byttet gammelt skrusikring oppsett med nytt skap og automatsikringer. Trenger og 3-4 nye kurser, nye ledninger å stikkontakter.

* Fortsatt ledig: Montere elbillader

9050STORSTEINNES

Montere elbillader på utsiden av garasjevegg

Montere Elbillader

9040NORDKJOSBOTN

Hei. Ønsker montering av elbillader på Nordkjosbotn. Enten en Easee eller Qudo lader.

Downlights

9040NORDKJOSBOTN

Trenger hjelp til montering av downlights i tak, i første omgang. Har andre ting som må gjøres etterhvert også.