Behov for elektrikertjenester i Voss?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Voss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for elektrikertjenester i Voss?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Voss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet elektrikertjenester i Voss

Oppgradering av sikringsskap og overspenningsvern.

5710SKULESTADMO

Eg vil montere overspenningsvern og ta ein oppgradering av sikringsskap.

EL fornying

5713VOSSESTRAND

Eg ber om tilbud på oppgradering av nytt sikringsskåp-erstatte gjeldende, som nå er slik med blått deksel. Samt legging av inntil 7 stikkontakter, med lednng over gulvlist i stue, 2 stikkontakter og 1 komfyrstikkontakt på kjøkken og reinnstallering av el-opplegg på bad, iforbindelse med skifte av baderomsplater.

Elektriker

5713VOSSESTRAND

Montere nytt sikringsskåp, eksisterende er den typen med blått deksel, med 6 sikringer. Trenger oppgradering til nytt sikringsskåp, samt montere 7 stikkontekter i stue, med ledning liggende ved gulvlist, montere innkjøpt taklampe med bryter på vegg og ledning til, samt nødvendige koblingsbokser, montere 3 stikkontakter og ein komfyrkontakt på kjøkken, samt legge om elektrisk på bad, ved montering av nye baderomsplater.

Montering av strømsentral.

5707EVANGER

Det skal monterast ein srømsentral i ein hall. Trefase 16A, 32A OG 63A.

Treng elbil lader i garasjen

5706VOSS

Ynskjer få lagt inn elbil lader i garasjen

Bytte gammelt sikringsskap

5700VOSS

Det gamle sikringsskapet er 40 år iår og trenger oppgradering. Block Watne hus og skapet er ca 90 x 50 x 20 cm. Har idag 12 kurser med skrusikringer. Ønsker også en gjennomgang av hele huset. Adresse er 5700 Voss.

Siste evalueringer
Rette påviste feil/manglar etter tilsyn med elektriske anlegg

Arbeidet ble gjennomført i henhold til det akseptert tilbud, både mht. pris og arbeid. Elektrikerene kom til avtalt tid. God kommunikasjon fra start til slutt. Profesjonelt og ryddig gjennomført av Teltech AS.

Feb. 2020
J

Jarl Aage om TELTECH AS

Voss
El installasjon hytte

Hus elektro har gjort en god jobb med elektro på vår hytte. De er løsningsorienterte , raske og gjør en fin jobb. Flinke til å rydde etter seg. De har og mange kvinnelige ansatte, noe som er fint med tanke på likestilling. Kommer til å bruke Hus Elektro om eg trenger noe.

Jan. 2019
T

Thor Atle om HUS ELEKTRO BERGEN AS

Voss
Installering av ny komfyr

Kjempe kjapt svar veldig fornøyd med jobben

Sep. 2018
N

Nina om SERVICE ELEKTRIKEREN AS

Voss
Treng elektriker til El-installasjon av hytte på Voss

Utruleg flinke, pålitelege, fleksible (naudsynt då dette var fjellhytte) og løysingsorienterte folk, best på pris og lette å samarbeide med. Hus elektro har hatt all installasjon på hytta vår, og me har også brukt dei i huset vårt. Me kjem ikkje til å nytte andre firma etter dette, så nøgde er me:) Kan absolutt tilrå Hus Elektro:)

April 2018
L

Laila om HUS ELEKTRO BERGEN AS

Voss
Eletrisk installasjon 2 etasje i Alvsbyhus

Er strålende fornøyd med dette firmaet. Møtte på befaring, med en hyggelig tone og var behjelpelig til å finne løsninger som var gode for oss. En ungdom som kom og monterte anlegget i 2 etasje for oss var rask, effektiv og hyggelig. Alt virker som det skal, og prisen var godt innenfor det vi håpet på. Anbefaler dem gjerne videre.

Juni 2017
K

Kenneth om BERGEN ELEKTRO OG VARME AS

Evanger
Bytte glassikringer til automatsikring med jordfeil i 24 leiligheter

72 leiligheter Byttet samtlige porselensikringer til automatsikringer med jordfeil varsling og utkobling. Arbeid utført prikkfritt, og de som allerede var byttet av beboere ble verifisert OK. God sluttdokumentasjon. kan anbefale :-)

Nov. 2016
F

Finne om VANGEN ELEKTRISKE AS

Voss